Gestul impresionant al unui bărbat din Huși! A cumpărat toată pâinea de la un magazin din oraș. „Nu m-am așteptat la una ca asta”

Autor:
Publicat: 07/07/2020 | 21:49
Gestul impresionant al unui bărbat din Huși! A cumpărat toată pâinea de la un magazin din oraș. „Nu m-am așteptat la una ca asta”

Un bărbat din Huși a făcut un gest impresionant care i-a luat prin surprindere pe clienții unui magazin. Acesta a cumpărat toată pâinea din magazin și i-a spus vânzătorului să o ofere gratis tuturor celor care vin să cumpere.

Evenimentul a avut loc în urmă cu câteva zile la un magazin din Huși, situat între cartierele Corni și Dric. Zilnic, de la acest magazin vin să cumpere pâine sute de oameni. Clienții au fost extrem de surprinși când într-o dimineață au primit pâine pe gratis. Vânzătoarea le-a spus că nu este nevoie să plătească pentru că cineva deja s-a ocupat de asta. (CITEȘTE ȘI: NU E BANC! CE A PĂȚIT O TÂNĂRĂ ÎNTR-UN SUPERMARKET DIN IAȘI: „AM SCĂPAT 100 DE LEI, IAR FEMEIA DIN FAȚA MEA SE APLEACĂ ȘI ÎI IA. CÂND SĂ-I MULȚUMESC ȘI ÎNTIND MÂNA, ÎMI ZICE…”)

Se pare că un bărbat a mers la magazin și a plătit toată pâinea, iar mai apoi l-a rugat pe proprietar să o dea gratis oamenilor care vin de obicei să cumpere. Bărbatul a mai spus că nu vrea nimic în schimb și că își dorește doar să aducă puțină bucuri în sufletele clienților.

Binefăcătorul anonim

Cel care a făcut acest gest l-a rugat pe proprietar să nu îi divulge identitatea. Acest a argumentat că nu așteaptă nimic în schimb și că pe nimeni nu o să ajute faptul că îi știu numele. Bărbatul a vrut să rămână anonim.

Cei care au venit să cumpere pâine au fost mișcați de gestul bărbatului și au acceptat cu bucurie și recunoștință pâinea. (VEZI ȘI: SCANDAL CU UN PREOT, ÎN BACĂU. PĂRINTELE ESTE ÎN RĂZBOI CU ENORIAȘII, DUPĂ CE A ANUNȚAT CĂ RIDICĂ O CLĂDIRE DE BIROURI)

„Nu m-am așteptat la una ca asta. Am luat, ca în fiecare dimineață 5 pâini și, când am dat să plătesc, patronul a spus că nu, este deja plătită. Zic, cum așa? Mi-a spus că cineva a plătit dinainte toată pâinea care urma să fie vândută acolo în acea zi, iar cei care vin să cumpere, să nu dea niciun ban.

Poate să fie vorba de zeci sau sute de pâini, nu știu. Oricum, toți din zonă de aici venim să luăm pâine dimineața. Pâinea era caldă, proaspătă și gestul în sine ni s-a părut foarte frumos. Nu am mai întâlnit niciodată o asemenea idee.

Să îi dea Dumnezeu sănătate celui care a făcut așa și, dacă a făcut fapta aceasta, în amintirea unui om drag care s-a stins, acela să aibă pomană și odihnă veșnică. Vrem doar să știe, chiar dacă nu îi putem mulțumim personal, că pomana s-a a ajuns la oameni”, a declarat unul dintre clienții magazinului pentru vremeanoua.ro.