Gheorghe Dincă, declarații halucinante despre Luiza Melencu: ”Nu va fi găsită niciodată!”

Autor: A.N.
Publicat: 19/11/2019 | 19:49
Gheorghe Dincă, declarații halucinante despre Luiza Melencu: ”Nu va fi găsită niciodată!”

În lunile petrecute în arest, Gheorghe Dincă a vorbit cu mai mulți colegi despre cazul Caracal. Recent, presupusul criminal a făcut declarații halucinante despre Luiza Melencu.

„Nu va fi găsită niciodată! Va rămâne un mister”, ar fi spus Gheorghe Dincă. De când a fost transferat în Capitală, Gheorghe Dincă are tot felul de pretenții. După ce s-a plâns că mâncarea care i se servește în celulă este prea acră, că cearșafurile nu îi sunt schimbate prea des, dar și că se teme pentru viața lui deoarece este amenințat, iată că Gheorghe Dincă are o altă pretenție. Presuspusul criminal din Caracal vrea să aibă parte de liniște în celula în care stă singur. (CITEȘTE ȘI: CAZ CARACAL: ALEXANDRA MĂCEȘANU AR FI AJUNS ÎN HAREMUL UNUI ARAB!)

”Omul nu mai suportă gălăgia, spune că îl stresează tot ce aude dincolo de ”cămăruța-salon” pe care o are la Jilava”au dezvăluit surse de la Jilava.

Avocata familiei Luizei Melencu a studiat probele

Carmen Obârşanu, avocata familiei Luizei Melencu, a studiat probele şi imaginile din Dosarul Caracal. Sunt noi dovezi la care aceasta a avut acces, ea prezentându-le luni seara în direct, la România TV.

Sunt zeci de volume, primele şapte volume sunt până la data de 1 august din ce am văzut eu. Dar sunt sigură-sigură, deci nu bănuiesc, că numai o parte din actele întocmite până la 1 august au fost în acesle dosare – ni s-a arătat un CD – pentru că au vrut să ne scoată ochii cu aceste materiale. De exemplu, multe aspecte pe care le-am văzut în presă nu le-am văzut în dosare. Femeia în roşu, de exemplu, nu apare în dosar. Nu este fotografia ei acolo.

Apare o fotografie cu trei maşini, apare a doua declaraţie a lui Dincă, nişte declaraţii contradictorii ale familiei lui Dincă, nişte aspecte care îmi dau senzaţia că toată afacerea se cunoştea dinainte„, a declarat Carmen Obârşanu.

Mai mult decât atât, avocatul familiei Luizei spune că FBI-ul a fost contactat de procurorii români în cazul dispariţiei Luizei cu o lună de zile înainte de dispariţia Alexandrei. „Implicaţia structurilor americane era cunoscută din data de 26 iunie 2019. FBI-ul a fost contactat de către procurorul Vasilescu să identifice maşinile care se plimbau pe lângă Luiza, în ziua dispariţiei„, a mai spus Carmen Obârşanu.