Giani Kiriță, atac dur la adresa concurenților de la Exatlon, sezonul 2! A izbucnit scandalul?

Publicat: 18/09/2018 | 14:49

Giani Kiriță a fost unul dintre cei mai controversați concureți de la Exatlon, sezonul 1, dar și liderul echipei Faimoșilor. Actualul prezentator de la “Vulturii de noapte“  nu s-a arătat foarte încântat de concurenții sezonului 2 și a mărturisit că deși sunt de mai puțin de o lună în competiție, se plâng tot timpul.

Dacă începi să plângi după 3 săptămâni… Sunt trei săptămâni, nu trei luni. Noi după 3 luni am început să simțim niște emoții. De ce să faci o așa tragedie? Ești într-o competiție sportivă, trage tare, trage cu dinții, publicul te taxează.

Nu mai plânge la televizor. Sunt personaje care sunt de două trei zile acolo și, gata, plâng. Nici nu au apucat să se bronzeze și, gata, plâng”, a spus fostul dinamovist.

El a fost de părere că Adrian Blidaru trebuia să stea mai mult în competiție, fiind sportiv de performanță. E sportiv de performanță, Adrian Blidaru trebuia să stea mai mult acolo! Aș fi avut o motivație în plus dacă se ieșea în funcție de criteriul sportiv. (…) S-au grăbit când au început cu lupii. Intenția a fost bună, dar nu așa se făcea, nu din prima zi, a declarat Giani Kiriță, la FanArena.

Scandal între Războinici și Faimoși. ”A vrut să mă muște de ureche și m-am tras”!

Confruntarea verbală dintre cei doi concurenți a continuat, sub privirile celorlalți și, bineînțeles, ale camerei de luat vederi.
Antrenorul de schi l-a provocat pe Mirel: ”Hai, hai! Ce faci? Ce poți să îmi faci?” ”Tu nu vezi că e camera aici?”, a răspuns Mirel Drăgan.
Apoi au început glumele, iar Iulian Pitea l-a provocat pe Mirel să facă o poză împreună. Numai că acesta l-a luat de gât și i-a șoptit ceva la ureche. Evenimentele nu au degenerat, din fericire, dar Iulian Pitea, atunci când a revenit în mijlocul colegilor săi, le-a spus acestora că luptătorul de kempo l-ar fi amenințat că o pățește atunci când vor reveni în România.
”A zis că, atunci când mă prinde acasă… ” (n.r. replica nu poate fi reproduspă). Ana Otvoș de la Războinici l-a persiflat pe Mirel: ”Foarte frumos, Mirel! Bravă, mă! Un mare campion! Ai învățat să vorbești, prietene! Eu, personal, sunt mândră de tine! Atâta poți, atâta faci!”
Iar Naomi a intervenit, la rândul ei: ”Ce puii mei, așa se vorbește? Când am înjurat noi vreodată? Unde este fair-play-ul? Deja mă scoate din pepeni!” (Citește și ”Mama lui Iulian Pitea de la Exatlon, acuzații grave la adresa celui care i-a amputat viitorul fiului ei”)
Într-un final, Iulian Pitea a dezvăluit și cum l-a amenințat Mirel Drăgan, spunând că acesta ar fi vrut să îl muște de ureche:
”A venit lângă urechea mea și a început să mă amenințe, să aducă injurii familiei mele. Eu sunt aici, eu mă confrunt cu tine, de ce să îi implici și pe alții? A zis că o să mă bată, că o să îmi facă nu știu ce acasă, că o să mă aștepte la aeroport. Mă strângea de gât foarte tare, a vrut să mă muște de ureche și m-am tras”.
Scandalul dintre Faimoși și Războinici nu s-a transformat într-o bătaie, până la urmă, adversarii fiind calmați de coechipieri și de prezența camerelor de luat vederi. Însă va fi interesant de observat cum se vor comporta cei doi de acum încolo, la Exatlon România – sezonul 2, mai ales că – pe măsură ce concursul avansează – tensiunea devine din ce în ce mai mare.
Citește și...