Gianinuța, imagini fierbinți de pe plajă! Anca Dumitra a renunțat la sutien

Autor:
Publicat: 15/08/2020 | 18:03

Anca Dumitra este una dintre actrițele din România care se poate mândri cu o armată întreagă de admiratori. Datorită personajului pe care îl interpretează în serialul „Las Fierbinți”, de la PRO Tv, vedeta este îndrăgită de un public larg.

De-a lungul a 17 sezoane, personajul Geanina a câștigat simpatia publicului. Inocența, naturalețea dar și micile gafe care caracterizează personajul interpretat de Anca Dumitra au dat naștere unei apariții simpatice, plăcută de mai toată lumea. (CITEȘTE ȘI: CU CINE SE IUBEȘTE ÎN VIATA REALĂ GIANINA DIN LAS FIERBINȚI. SINGURELE IMAGINI CU EI ÎMPREUNĂ)

Însă în viața reală, după ce părăsește platourile de filmare Anca Dumitra se desprinde de Geanina și își  trăiește viața după propriile reguli. Este o persoană destul de discretă iar de-a lungul timpului și-a ținut viața privată departe de ochii curioșilor.

Însă având în vedere că de ani de zile jumătate din timp îl petrece în pielea Geaninei din Las Fierbinți vedeta a împrumutat și în viața reală o parte din comportamentul acesteia.

„Mă surprind copiindu-i gesturile – o privire, o ocheadă caracteristică ei. Ai mei se amuză copios. Oricum, în familie, sunt luată des peste picior din pricina pățaniilor prin care trece Gianina”, a mărturisit actrița în cadrul unui interviu mai vechi.

Anca Dumitra, sexy la plajă

Mulți dintre admiratorii Ancăi au fost vrăjiți de frumusețe acesteia. Vedeta de la PRO Tv are o frumusețe aparte, acompaniată de un trup bine sculptat. Recent, „Geaninuța” și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu unele poze extrem de sexy, de la malul mării.

Mai mult, în una dintre fotografii, Anca pare că a renunțat la sutien iar asta i-a aprins pe mulți dintre internauți.  Postarea a adunat imediat o mulțime de aprecieri, iar fanii au stârnit o avalanșă de complimente. (VEZI ȘI: ADEVĂRUL DESPRE DALIDA, ASPIRINA ȘI GEANINA. CUM ARATĂ ȘI CUM SE COMPORTĂ UNA CU ALTA ÎN REALITATE CELE 3 ACTRIȚE DIN SERIALUL LAS FIERBINȚI DE LA PRO TV)

Escapada la mare pare că i-a priit Ancăi, care a postat mai multe fotografii alături de alte colege din breaslă și le-a arătat internauților cum și-a petrecut timpul.