Gigi Becali, tras pe dreapta de un polițist în timp ce vorbea la telefon. Replica savuroasă pe care i-a spus-o agentului

Publicat: 23/08/2019 | 09:21
Gigi Becali, tras pe dreapta de un polițist în timp ce vorbea la telefon. Replica savuroasă pe care i-a spus-o agentului

Gigi Becali a fost tras pe dreapta de un polițist în timp ce vorbea la telefon. Realizând că nu a respectat legea, finanțatorul FCSB-ului a întrerupt pentru câteva clipe discuția telefonică, iar de la celălalt capăt al firului, s-a auzit replica savuroasă pe care i-a spus-o agentului.

Citește și: Gigi Becali, sigur că va califica FCSB în grupele Europa League: „Noi avem 90%, ei 10%!”

Gigi Becali, tras pe dreapta de un polițist în timp ce vorbea la telefon

În vârstă de 61 de ani, Gigi Becali a fost oprit în trafic de un echipaj de poliție seara trecută, după meciul dintre FCSB și Vitoria Guimaraes, din play-off-ul Europa League, încheiat cu scorul de 0-0. Latifundiarul din Pipera se afla în direct prin telefon la Pro X și comenta partida de fortbal cu moderatorul emisiunii, Bogdan Hofbauer. La un moment dat, finanțatorul FCSB a tăcut câteva momente, după care a spus: “Uite, din cauza voastră, că vorbeam la telefon, m-a oprit și poliția”.

Citește și: Gigi Becali s-a recules la Mănăstirea Frăsinei din Vâlcea

După acest moment, Gigi Becali a lăsat puțin telefonul și a discutatcu agentul de poliție, care părea curios de scorul final al meciului. Finanțatorul de la FCSB i-a spus omului legii doar atât: “0 – 0 s-a terminat”.

Citește și: Există o stradă care poartă numele lui Gigi Becali. Vezi unde se află

La finalul partidei dintre FCSB și Vitoria Guimaraes, controversatul afacerist a declarat: “Suntem deja în grupe, ăștia sunt prea slabi! Trebuia să le dăm 3-0 sau 4-0. Returul dintre FCSB și Vitoria Guimaraes va avea loc, joi, 29 august, începând cu ora 22:00.

Citește și...