Gina Chirilă arată fenomenal după naștere! Cum a fost fotografiată de Bogdan Vlădău în lenjerie intimă, cu fetița în brațe

Publicat: 31/05/2020 | 14:29

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au devenit părinți luni, 26 mai. Imediat după naștere, proaspăta mămică și-a arătat fetița pe rețelele de socializare, semn că aștepta cu nerăbdare apariția bebelușului în viețile lor.

Cele două modele sunt în culmea fericirii. Bogdan Vlădău și-a fotografiat soția la câteva zile de la naștere într-o ipostază senzațională. Gina s-a arătat în lenjerie intimă, iar aspectul fizic este ireproșabil. Frumosul fotomodel arată extrem de bine.

CITEȘTE ȘI: Scandal în semifinala iUmor! O concurentă a făcut dezvăluiri uluitoare despre trecutul sexual al lui Mihai Bendeac

”Tot ceea ce este mai pretios in viata mea, intr-o singura fotografie. Ai venit in viata noastra cu siguranta ca sa ne inveti ce este cu adevarat iubirea neconditionata”, a scris Bogdan Vlădău în dreptul fotografiei cu Gina și fetița lor.

Ce spunea Gina Chirilă înainte de naștere

Soția lui Bogdan Vlădău și-a petrecut ultima parte a sarcinii acasă, în izolare, alături Bogdan. Deși urmează să nască în plină pandemia de coronavirus, încearcă să nu se gândească prea mult la acest lucru și speră că totul o să fie în regulă.

(VEZI ȘI: ÎNSĂRCINATĂ CU PRIMUL COPIL, GINEI CHIRILĂ I S-A FĂCUT RĂU LA BRAVO, AI STIL! FILMĂRILE S-AU OPRIT IMEDIAT ȘI SOȚIA LUI BOGDAN VLĂDĂU A PRIMIT AJUTOR)

Mă întreabă multă lume zilele astea dacă nu îmi este frică să nasc pe vreme de pandemie…am sa va răspund aici și sper să vă motivez cumva și să vă conving in același timp cât de important este sa stam in izolare, sa fim înțelegători, selectivi și receptivi la informațiile din jurul nostru! Aleg sa nu îmi fie frica, ci sa respect măsurile pe care fiecare dintre noi trebuie sa le urmeze(gravida sau nu) pentru a trece cu bine prin aceasta perioada. Așa ca apelez la voi, la înțelegerea voastră in ceea ce privește importantă normelor de igiena și izolare din aceasta perioada, pentru a ieși învingători, educați, liniștiti și de ce nu, mai buni din aceasta experiența”, a scris Gina.