Scandal în semifinala iUmor! O concurentă a făcut dezvăluiri uluitoare despre trecutul sexual al lui Mihai Bendeac

Publicat: 31/05/2020 | 13:37

Ștefania Costache și Mihai Bendeac au avut o confruntare directă în finala iUmor de vineri seară. Actorul a rămas mut de uimire în momentul în care posesoarea celui mai frumos bust din concurs a mărturisit că a fost înșelată de iubitul ei cu o fostă parteneră a lui Bendeac.

Ștefania Costache a spus la finala iUmor că bărbatul cu care a avut o relație de cinci ani a înșelat-o cu o bună prietenă de-ale ei. Mai mult, amica despre care este vorba se pare că este și o fostă cucerire a lui Mihai Bendeac.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce a aflat că Victor Slav are o nouă iubită: „Aștept cu nerăbdare să ne..”

”Mihai, chiar mi-ai amintit că avem ceva în comun. Am vrut la un moment dat să f*** amândoi aceeași femeie, dar doar ție și fostului meu v-a ieșit. Mie nu.”, și-a început Ștefania povestea surprinzătoare.

”Să explic un pic să înțeleagă și ceilalți jurați. După cinci ani de realție, ca să dispară un pic din monotonia din cuplu, m-am gândit să mai invit în patul nostru încă o femeie. Am ales o prietenă pentru mai puține riscuri. Din punct de vedere sanitar a fost foarte ok. Singura problemă a fost că nu au mai așteptat să ajung și eu acasă. S-au f***, s-au căsătorit și acum așteaptă ei o fată. Nu pe mine, una mult mai mică.”, a spus sexoasa concurentă la finala iUmor.

CITEȘTE ȘI: Tudor Chirilă descrie poza ”buclucașă”, unde Orban ține ședință cu băutură și țigări: ”Dă-le mă-n p@#$ mea de reguli și de legi …”

Șocat de faptul că Ștefania spune în fața tuturor un adevăr pe care doar ei doi îl știau până atunci, i-a spus: ”Dar cum să povestești așa ceva?”

”Realitatea a fost tot timpul ofertantă în ceea ce privește râsul. În ceea ce mă privește pe mine. ”, i-a răspuns cu sinceritate aceasta.

CITEȘTE ȘI: Noi imagini controversate cu Margherita! Fata Clejanilor, filmată în ispotaze scandaloase într-un metrou

Mihai Bendeac a continuat să-i spună acesteia într-un mod subtil că l-a deranjat dezvăluirea făcută despre femeia de care amândoi au fost legați la un moment dat.

”Da, dar acum m-a privit și pe mine.”, a continuat să-i spună Mihai Bendeac.

”Dar cine e mă?”, s pus curioasă Delia Matache.

CITEȘTE ȘI: Cel mai intim secret al Elenei Ionescu. Au apărut imagini cu proaspăta câștigătoare Survivor România dezbrăcată

Mihai Bendeac a anulat orice continuare a subiectului și i-a spus Ștefaniei să continue numărul de stand-up Comedy.

”Stabilind că am avut o cunoștință comună, să continuăm.”, a încheiat Bendeac.

Citește și...