Gina ”Frânge-inimi” îi cere despăgubiri lui Bănică Jr. fiindcă refuză s-o ia de nevastă: ”Am avut o relație cu Ștefan pe internet! S-a comportat pătimaș cu mine…”

Publicat: 15/02/2019 | 23:08

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, super-declarațiile începutului de an! Avem unicul interviu cu femeia care îl revendică în instanță pe soțul Laviniei Pârva. Gina ”Frânge-inimi” îi cere despăgubiri lui Bănică Jr. fiindcă refuză s-o ia de nevastă. Femeia le solicită insistent judecătorilor să o declare, oficial, soția fostului jurat de la „X Factor”! Avem detalii senzaționale din cel mai neobișnuit proces deschis vreodată în România, în care un alt jurat al show-ului, Horia Brenciu, a fost citat ca martor. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA ICH, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A FOST FOTOGRAFIATĂ SĂRUTÂNDU-SE CU FOSTUL)

Ștefan Bănică Jr. a fost dat în judecată de Gina Frîncu, o tânără doamnă care a asistat, în public, la una dintre galele ”X Factor”, din 2017, iar motivul este de-a dreptul incredibil. Pe durata show-ului, îndrăgitul cântăreț a intrat într-un dialog cu Horia Brenciu. Pe parcursul discuției, artistul a făcut, în glumă, o remarcă la adresa tinerei mai sus amintite. “Este soția mea!”, ar fi spus actualul soț al Laviniei Pârva. (NU RATA, AICI: CUM A AJUNS PUYA SĂ DOARMĂ ÎN COTEȚUL CÂINELUI)

Procesul merge mai departe

Ulterior, Gina Frîncu l-a dat în judecată pe Ștefan Bănică Jr., iar avocații ei au înregistrat, în primă fază, un dosar la Judecătoria Sectorului 3. Acesta este, probabil, cel mai neobișnuit proces deschis vreodată în România! Pentru că tânăra a cerut magistraților să o declare, oficial, soția lui Ștefan Bănică Jr.!

Ulterior, dosarul a ajuns la Judecătoria Sectorului 2! Dovadă clară că Gina Frîncu nu renunță și merge până în pânzele albe pentru a fi declarată de instanță soția lui Ștefan Bănică Jr. Conform informațiilor noastre, magistrații l-ar fi obligat pe artist să răspundă acuzațiilor! Astfel că procesul deschis în urmă cu aproximativ doi ani merge mai departe.

Gina ”Frânge-inimi”, femeia care îl revendică în instanță pe soțul Laviniei Pârva

Gina ”Frânge-inimi” îi cere despăgubiri lui Bănică Jr.

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor detalii uluitoare, de ultimă oră, din proces. Recent, Gina Frîncu a depus noi acte la dosar, în care explică magistraților, printre altele, ce pretenții financiare are de la aritst, în cazul în care acesta refuză să semneze așa-zisul act de căsătorie.

”Da, solicit și o plată, o rentă lunară, în cazul în care nu semnăm acel act de căsătorie care este doar valabil pentru celelalte persoane din jurul nostru. Mă căsătoresc în ce fel vreau eu. Mi-am asumat un risc să povestesc ce a fost”, reiese din documentele pe care Gina Frîncu le-a depus la dosar.

Mai mult decât atât, femeia care insistă să le ceară judecătorilor să o declare, oficial, soția lui Ștefan Bănică Jr., ne-a povestit că a avut o relație în mediul virtual cu artistul, iar, la un moment dat, când s-ar fi întâlnit, cântărețul s-ar fi comportat foarte pătimaș.

”Am avut o relație cu Ștefan pe internet! S-a comportat pătimaș cu mine”, ne-a mărturisit Gina.

Rămâne de văzut cum se va încheia acest litigiu. Procesul este, mai mult ca sigur, unic în România. Gina Frîncu a creat un precedent, iar artistul s-a ales cu o problemă pe cap, din cauza unei simple remarci. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA,  urmează să vă țină la curent cu desfășurarea „ostilităților”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...