Gina Pistol, decizie radicală în izolare. “Am pus piciorul în prag și…” Ce obiectiv are fosta vedetă Playboy

Publicat: 01/05/2020 | 12:10

De aproximativ două luni, Gina Pistol este în izolare, alături de iubitul ei, Smiley. Pandemia a împiedicat-o pe vedetă să mai meargă la sala de fitness, motiv pentru care a început să țină o dietă, care să o ajute să revină la silueta pe care o avea înainte de izbucnirea crizei.

VEZI AICI: SMILEY A RUPT TĂCEREA! CE A FĂCUT ARTISTUL ÎN SUA CU GINA PISTOL. “AM AVUT BUCURIA SĂ…”

După ce va ieși din izolare, Gina Pistol va începe filmările pentru “Chefi la cuțite”, unde iubita lui Smiley vrea să arate perfect.

Eu iubesc mâncarea şi ea mă iubeşte pe mine. Îmi plac mult cartofii prăjiţi, dar şi mămăliga cu telemea. Mie îmi e foame în fiecare moment din zi. A trebuit acum să pun piciorul în prag şi am cerut o dietă, antrenamentele le mai ştiu.

VEZI AICI: CE ÎI GĂTEȘTE CEL MAI DES GINA PISTOL LUI SMILEY: “CÂND INTRU ÎN BUCĂTĂRIE ŞI AM NEVOIE DE PUŢIN AJUTOR, LE DAU UN TELEFON”

Eu când ies din autoizolare, eu încep filmările pentru ‘Chefi la cuţite’. N-am cum să mă prezint în halul ăsta pe sticlă. De ieri m-am apucat de dietă. Trebuie să gătesc trei mese pe zi. Este o dietă echilibrată, nu poftesc, sunt şi sătulă. Acum am ca gustare un măr„, a dezvăluit Gina Pistol într-un live pe Youtube realizat de vloggerul Selly.

Nu și-a visat rochia de mireasă!

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de aproximativ trei ani, însă niciunul nu are momentan gând de căsătorie. De altfel, fosta vedetă Playboy a mărturisit că nu este disperată să ajungă în fața altarului.

NU RATA: SMILEY, TRIMIS LA ”CRATIȚĂ” DE GINA PISTOL! CÂNTĂREȚUL RESPECTĂ CU SFINȚENIE CERINȚELE PREZENTATOAREI: ”PENTRU LINIȘTEA VOASTRĂ SUFLETEASCĂ ȘI PSIHICĂ ESTE BINE SĂ…” VIDEO

Vă pot spune sincer că nu am visat niciodată cum va fi rochia mea de mireasă, nici când eram copilă. Eu nu îmi fac planuri îndelungate, nu sunt genul acesta de om. Singurul gând pe care îl am este că mă văd îmbătrânind alături de omul drag. Ne completăm frumos, natural, fără să depunem prea mari eforturi să fim într-un anume fel. Ne completăm până și la capitolul calități-defecte!”, puncta Gina Pistol în urmă cu doar câteva săptămâni.

Citește și...