Gina Pistol, ironie supremă la adresa Deliei Matache: “Eu eram fană declarată Andra” Continuarea a lăsat-o fără cuvinte

Publicat: 04/12/2019 | 14:23

Gina Pistol a făcut ironia supremă la adresa Deliei Matache. Prezentatoarea TV i-a dezvăluit juratei de la “iUmor” motivele pentru care a ales să rămână fana declarată a Andrei Măruță. Mihai Bendeac și Cheloo au fost și ei “înțepați” de simpatica moderatoare a emisiunii “Asia Express”, dar și a show-ului culinar “Chefi la Cuțite”.

Citește și: Sora Deliei Matache a umilit-o pe Roxana Vancea! Mesajul Oanei Miheț pentru Mihai Bendeac

Gina Pistol, ironie supremă la adresa Deliei Matache

Gina Pistol a fost una dintre surprizele plăcute din cadrul ediției trecute de la “iUmor”. După ce și-a făcut intrarea pe scena cunoscutei emisiuni de la Antena 1, carismatica prezentatoare l-a luat în colimatoriu pe cel mai iubit jurat al show-ului de divertisment: “Mihai… idolul femeilor – femeilor trecute de 60 de ani”. Din sală au răsunat râsetele și chiar și actorul Mihai Bendeac s-a amuzat la gluma vedetei. În plus, el a mărturisit: “Știam că vine (n.r.: o replică acidă)”.

Gina Pistol și-a continuat “înțepăturile” pregătite pentru acesta: “Te simt emoționat… sau?”, iar Mihai Bendeac a reacționat: “Întotdeauna în prezența ta”. Ulterior, moderatoarea de la “Asia Express” a spus: “Da? Am citit undeva, pe Instagram, de fapt, că ajută foarte mult dacă ne imaginăm că suntem dezbrăcați”.

Mihai Bendeac nu s-a putut abține și a întrerupt-o: “Eu fac asta de când ai intrat pe scenă”. Chiar dacă avea multe emoții, Gina Pistol a reușit să își facă numărul: “Stai, că acum are și Cheloo emoții. Nu mai bine faceți unul cu celălalt? Vă imaginați că sunteți dezbrăcați”. După aceste replici, cântărețul a intervenit: “Dacă terminăm cu tine, e ok”.

Citește și: Andrei Bendeac a dat de pământ cu fratele lui celebru! Ce a putut să spună despre Mihai

După ce a mai făcut o serie de glume acide la adresa lui Mihai Bendeac, prezentatoarea de la “Chefi la Cuțite” a lansat o ironie pentru Delia Matache.

“(…). O să te las imediat. Bine, bănuiesc că ești obișnuit cu asta. Hai să cădem de acord că părinții tăi cu un copil prea mult. Și încheiem aici.

Delia, apreciez puțină feminitate în grupul vostru și asta fără să mai adaug aportul lui Mihai. Și vreau să îți spun că eu eram fană declarată Andra. Dar, de când am văzut cum te îmbraci și cum te machezi, îmi place și mai mult Andra”, a afirmat Gina Pistol în cadrul show-ului “iUmor”.

“Ok”, a fost singura replică a Deliei Matache, după care a început să râdă alături de colegii ei din juriu și spectatorii emisiunii.

“Și pentru că tot vorbim despre muzică… Ați văzut și voi ultima știre: că s-a reunit Andre?! E o veste fantastică, nu? Și poate fi și pentru Nick, care are și acum speranțe. Sau pentru 3 Sud Est sau pentru L.A. Sau Animal X. Sper să se reunească cu toții, pentru că, sinceră să fiu, mă bucur enorm când șomerii își găsesc de muncă. (…)”, și-a continuat prezentatoarea TV ROAST-ul pentru jurații de la “iUmor” și nu numai.

Citește și...