Sora Deliei Matache a umilit-o pe Roxana Vancea! Mesajul Oanei Miheț pentru Mihai Bendeac

Publicat: 04/12/2019 | 10:07

Sora Deliei Matache a umilit-o pe Roxana Vancea în public… Imediat după aceste scene, Oana Miheț i-a transmis un mesaj tranșant lui Mihai Bendeac și, totodată, ea i-a reamintit un episod rușinos trăit în prima zi când s-au cunoscut.

Citește și: Delia Matache, fotografiată de sora sa goală prin casă! Vedeta iUmor, fără sutien și în lenjerie

Sora Deliei Matache a umilit-o pe Roxana Vancea într-un roast la “iUmor”

Oana Miheț, cunoscută și sub numele de Oana Cosânzeana, și-a luat prin surprindere sora, dar și pe ceilalți doi jurați de la “iUmor”, după ce a acceptat provocarea producătorilor emisiunii de la Antena 1. Sora Deliei Matache i-a luat la ROAST pe cei trei jurați, iar cea care a fost pusă într-o situație incomodă a fost chiar excentrica artistă. La un moment dat Oana Miheț a afirmat: “O iubesc foarte mult pe Delia, datorită ei, eu nu am o carieră solo!”, iar cântăreața a recunoscut la final că glumele au fost în proporție de 70% adevărate.

Citește și: Oana Matache mai sexy ca niciodată. Cum s-a fotografiat sora Deliei

Ulterior, Oana Miheț și-a îndreptat atenția spre actorul Mihai Bendeac, pe care l-a cunoscut la nunta surorii sale, Delia Matache.“Mai știi Mihai prima zi în care ne-am întâlnit?”, a întrebat retoric sora juratei show-ului de divertisment de la Antena 1. Juratul de la “iUmor” a izbucnit în râs, fiind convins că urmează ceva mai dificil.

“Erai sigur că o să facem sex”, a spus pe un ton apăsat Oana Miheț în cadrul emisiunii “iUmor”, iar toți cei aflați în public au izbucnit în râs. În acel moment zâmbetul lui Mihai Bendeac a dispărut de pe chipul său, însă prezentatorii show-ului s-au amuzat.

Citește și: Andrei Bendeac a dat de pământ cu fratele lui celebru! Ce a putut să spună despre Mihai

“Tu știi poveștile mele cu sora Deliei?! Deci, eu am fost invitat să fiu cavaler de onoare la nunta Deliei și erau așa: trei cavaleri de onoare și trei domnișoare de onoare. Ei, doi dintre cavalerii de onoare erau combinați cu două dintre domnișoarele de onoare. Și eu, cu sora lui Matache – tu ce ai fi înțeles?!… Nimic!”, a povestit actorul Mihai Bendeac în cabina lui, după ce Oana Miheț și-a încheiat prestația.

“Dar eu nu sunt Vancea, Mihai Eu sunt vie! Trebuie să mă vrăjești”, i-a transmis Oana Miheț carismaticului actor în timp ce se afla pe scena de la “iUmor”.

Citește și: Așa ceva?! Cum a reacționat Mihai Bendeac după ce a aflat că Roxana Vancea s-a logodit

“Și am avut senzația toată noaptea că se va întâmpla ceva… înțelegi? Și nu s-a întâmplat nimic”, a mai dezvăluit Mihai Bendeac în cadrul interviului oferit după numărul surorii Deliei Matache.

“Când a văzut că nu-i merge cu mine, Mihai a încercat să mă cupleze cu prietenul lui, Flick. Însă, nu e genul meu. Nu spun că femeile nu-l plac pe Flick, spun că există totuși un motiv pentru care domnul Rimă are succes la radio, dar nu și la televizor. (…)”, a mai spus Oana Miheț în timpul show-ului de la Antena 1.

Citește și...