Gina Pistol, mărturii-bombă despre viața alături de Smiley: “Atunci devin teroristă”. Cu ce o scoate din minți cântărețul

Publicat: 16/07/2020 | 19:08

Gina Pistol a făcut mărturii-bombă despre viața alături de iubitul ei, Smiley, după ce în ultimele luni, ei au decis să publice imagini în care apar împreună. În timpul declarațiilor oferite astăzi, carismatica prezentatoare de la Antena 1 a spus cu ce o scoate din minți cântărețul. Cei doi locuiesc împreună în vila splendidă a talentatului cântăreț. 

Citește și: Imagini super-rare cu Smiley când o sărută pe Gina Pistol Au ieșit împreună la terasă, apoi…

Gina Pistol, mărturii-bombă despre viața alături de Smiley

În vârstă de 38 de ani, Gina Pistol a acceptat să le ofere colegilor ei de trust, mai exact celor de la “Acces Direct”, un interviu despre viața sa de cuplu. Ea a spus că ține enorm la curățenie, iar atunci când face ordine în vila iubitului său, Smiley, durează șapte ore până termină tot. Mai în glumă, mai în serios, ea a spus că se transformă într-o teroristă dacă partenerul ei își ia ceva să mănânce pe canapea.

Nu rata: Gina Pistol, cerută de soție de Smiley? Detaliul care i-ar fi dat de gol

“Am aspirat, am gătit, am spălat, am făcut live-uri pe internet (n.r.: printre acestea se numără și intervenția în cadrul emisiunii lui Selly de pe YouTube, când Smiley le-a întrerupt discuția). Asta e problema mea, sunt prea gospodină. Nu vreți să știți prin ce trece săracul Andrei. Sunt maniacă cu curățenia. Mie îmi ia vreo șapte ore să fac curățenie în toată casa. După ce fac toate astea și casa strălucește, el se gândește că ar mânca ceva pe canapea, atunci devin teroristă”, a dezvăluit Gina Pistol în cadrul emisiunii moderată de Mirela Vaida.

Descoperă și: Smiley, declarații fără perdea despre relația cu Gina Pistol: “Ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine, nu e nicio presiune din partea ei”

“În pandemie, i-am sunat pe Florin și pe Sorin să-mi spună cum să fac vită, pentru că nu știam și iubitul meu mănâncă mai mereu, eu nu prea. Înainte să fiu în emisiune nu știam că există mai multe cuțite, aveam trei cuțite acasă, toate la fel. Acum am o colecție de cuțite”, a mai povestit cu zâmbetul pe buze prezentatoarea show-ului culinar “Chefi la Cuțite”.

Gina Pistol a filmat azi pentru emisiunea “Chefi la Cuțite” și s-a duelat cu Alina Ceușan © Instagram
Gina Pistol a filmat azi pentru emisiunea “Chefi la Cuțite” și s-a duelat cu Alina Ceușan © Instagram

Vezi și: Top 30 sexy-vedete în ipostaze de infarct pe rețelele de socializare. Ce locuri ocupă Gina Pistol, Mădălina Ghenea, Cristina ICH sau Lidia Buble

Într-un interviu pe care i l-a acordat lui Selly, Gina Pistol a spus de ce nu suportă ca Smiley să o ajute în bucătărie. Frumoasa blondă a făcut și alte dezvăluiri interesante.

“Prietenul meu mai vrea să mă ajute din când în când, însă, îmi dau seama că efortul ar fi dublu, pentru că trebuie să strâng și după el. Și zic: Lasă, mai bine fac eu. Și voiam să audă și el… Sinceră să fiu: Cartofii prăjiți. Ambele (n.r.: și să-i mănânce, și să-i pregătească). Sunt foarte ușor de făcut, plus că te bucuri de ei, imediat ce îi iei din tigaie, adică nu stai să îi bagi la cuptor, să stai să toci legumele ca la alte preparate (…). Și mai mănânc, îmi place foarte mult mămăliga cu brânză, cu telemea de capră”, a mărturisit Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley se iubesc din luna martie a anului 2017, astfel că multe dintre rude, apropiați, dar și fanii își doresc să-i vadă în fața altarului.