Imagini super-rare cu Smiley când o sărută pe Gina Pistol Au ieșit împreună la terasă, apoi…

Publicat: 12/07/2020 | 23:16

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de aproximativ trei ani. Cu toate că trăiesc o poveste de dragoste desprinsă parcă din filme, cei doi au încercat să fie extrem de discreți și își țin relația departe de ochii curioșilor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini rare cu îndrăgitul cuplu. Prânz romantic și sărut pătimaș în plină stradă.

Povestea de dragoste dintre Smiley și focoasa prezentatoare de la ”Chefi la cuțite” a debutat în urmă cu aproximativ trei ani, în mare secret, însă pare că relația lor  evoluează frumos. Și asta pentru că încet-încet, cei doi par să nu se mai fereaască de ochii lumii.(NU RATA: SMILEY REFUZĂ S-O IA ACASĂ PE PREZENTATOAREA DE LA “CHEFI LA CUȚITE”… EA E GINA NAVETISTA!)

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Gina Pistol pe terasa unui renumit local din zona Floreasca. Dacă toată lumea se aștepta ca fosta ”copertă Playboy” să ia prânzul de una singurică, la scurt timp…..surprize-surprize, pe terasa și-a făcut apariția Smiley.

Sey-prezentatoarea de la ”Chefi la cuțiete” a ajuns prima la întâlnire

De cum a ajuns la masa iubitei lui, prezentatorul TV n-a zăbovit prea mult și după ce a îmbrățișat-o a sărutat-o tandru. Parcă, parcă Ginuța aștepta de ceva timp acest sărut.(VEZI ȘI: CUM A APĂRUT PE PLAJĂ “FOSTA” LUI SMILEY. S-A APLECAT MAI MULT, IAR ATUNCI S-A VĂZUT…)

Gina Pistol și Smiley, sărut tandru

Timp de aproximativ o oră,  Gina și Smiley au stat la taclale și s-au delectat cu câteva preparate culinare, pe terasa renumitei locații din Capitală. La final, după ce artistul a achitat, asa cum era normal, nota de plată, cei doi s-au îndreptat spre ieșire. Nici bine n-au pășit pe trotuarul din fața restaurantului, căci Gina și Smiely au fost protagoniștii unui nou moment tandru. Fără să le pese de ochii curioșilor din jur, Gina Pistol și Smilei s-au sărutat pătimaș, așa ca de rămas bun, pentru că imediat fiecare s-a îndreptat către mașina lui.(NU RATA: SMILEY, SCHIMBARE RADICALĂ DE LOOK. A RENUNȚAT LA PĂRUL LUNG ȘI ȘI-A FĂCUT BRETON. FOTO)

Gina Pistol și Smiley, prânz romantic

Gina Pistol, dusă cu zăhărelul!

Așa cum v-am detaliat pe larg, în urmă cu câteva zile, sexy-prezentatoare din Antenă pare că e dusă cu zăhărelul de Smiley. Cu toate că între cei doi ar exista sentimente puternice, artistul nu pare pregătit să se mute împreună cu iubita lui.Conform surselor noastre, sexy-prezentatoarea din Antenă merge doar în vizită la artist și asta din când în când, în serile când Smiley este disponibil. Așa că, neavând încotro, Ginuța trebuie să facă naveta între locuința ei și casa iubitului.(DETALII AICI)

Imagini unice! Gina și Smiley, sărut tandru în plină stradă

Gina, dispusă să renunțe la numele ”Pistol”

”Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, a declarat Gina Pistol, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Smiley, fericit după întâlnirea cu Gina

Smiley și Gina Pistol s-au izolat împreună

”A fost veselie, recunosc, dar a fost și melancolie uneori, pentru că a fost o perioadă plină de necunoscut la care toți ne-am uitat cu teamă și neîncredere. Nu am avut, însă, niciun motiv de tristețe, Doamne ajută!, suntem sănătoși cu toții, fiecare dintre cei pe care îi iubesc a trecut cu bine peste perioada asta. A fost tare că perioada de după întoarcerea din America am petrecut-o cu doi dintre colegii și prietenii mei de la Ha și a fost ca o tabără băiețească în care am făcut muzică, ne-am jucat FIFA, am mai făcut câte un grătar, am mai cântat.

A fost tare, mai ales că apoi a început „genul programului: romance, pentru că, după izolarea cu băieții, fiecare a plecat la casa lui și am stat cu Gina. Fiecare zi a avut farmecul, bucuria și descoperirile ei în suflet și în casă. Mă bucur că a răzbătut starea mea de spirit pe Insta, am făcut și live-uri pe YouTube, am postat mai des, am vorbit mai des cu oamenii, chiar am făcut lucruri pe care mi le doream de mult.

Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea. Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note. (zâmbește) Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu. Ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine și cum am confort, așa că nu e nicio presiune din partea ei”, mărturisea Smiley.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.