Smiley refuză s-o ia acasă pe prezentatoarea de la “Chefi la cuțite”… Ea e Gina navetista!

Publicat: 01/07/2020 | 23:49

De aproximativ trei ani, Gina Pistol și Smiley trăiesc o poveste de dragoste. Cu toate că se iubesc la nebunie și se sprijină necondiționat, artistul se pare că o duce cu zăhărelul pe sexy-prezentatoarea de la “Chefi la cuțite”, care este nevoită să facă ”naveta” între casa ei și locuința iubitului. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare.

Relația dintre Gina Pistol și Smiley durează de aproximativ trei ani. Cei doi nu au ajuns încă în fața altarului și preferă să se bucure de fiecare clipă. Libertate, libertate, dar se pare că fosta copertă de la „Playboy” e amăgită de trei ani de celebrul artist. Cu toate că între cei doi ar exista sentimente puternice, Smiley nu pare pregătit să se mute împreună cu iubita lui.

Conform surselor noastre, sexy-prezentatoarea din Antenă merge doar în vizită la artist și asta din când în când, în serile când Smiley este disponibil. Așa că, neavând încotro, Ginuța trebuie să facă naveta între locuința ei și casa iubitului. (CITEȘTE ȘI: A FOST SAU NU CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE DE SMILEY? GINA PISTOL A DESLUȘIT MISTERUL)

A coborât din mașină în halat

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe senzuala prezentatoare din Antenă în plină „acțiune”, adică în momentul în care făcea naveta între Cernica, unde locuiește Smiley, și Pipera, unde Gina are casa.

Echipată corespunzător, cu rucsac la purtător, așa cum îi șade bine unui navetist, Ginuța a plecat de la iubitul său cu o destinație precisă, acasă. La un moment dat, în drum, sexy-prezentatoare se pare că și-a amintit că are mici cumpărături de făcut. Așa că a făcut un popas la un market.

Gina Pistol a lăsat impresia că a plecat de la Smiley în halat

În momentul în care a coborât din mașină, Gina Pistol a lăsat impresia că a plecat din casa iubitului ei doar în halat. Ținuta îndrăzneață pe care a abordat-o vedeta a atras privirile tuturor. (NU RATA: PERIOADA DE IZOLARE ȘI-A SPUS CUVÂNTUL, IAR GINA PISTOL A CEDAT: ”ÎMI ȚIN RESPIRAȚIA, NU MAI SUPORT MIROSUL…”)

Gina Pistol face naveta între casa ei și locuința lui Smiley

După scurta oprire de la magazin, Gina ”navetista” s-a îndreptat grăbită spre casă. După ce și-a parcat mașina în fața locuinței, vedeta a intrat rapid în casă. De remarcat și că Gina Pistol nu părea să fie chiar în cea mai bună formă.

Să stai cu persoana iubită de aproximativ trei ani, dar să ai mereu statutul de musafir și să fii nevoită să faci naveta nu pare să fie deloc confortabil. Așa că starea de spirit a blondinei pare să fie de înțeles. (VEZI ȘI: SELLY, ÎN DISCUȚII SERIOASE CU GINA PISTOL DESPRE PARTICIPAREA LUI LA ASIA EXPRESS! VLOGGERUL A DEZVĂLUIT NUMELE PERSOANEI ALĂTURI DE CARE VREA SĂ SĂ TRĂIASCĂ EXPERIENȚA UNICĂ)

Gina Pistol nu părea să fie în cea mai bună formă

Ar fi dispusă să renunțe la numele  ”Pistol”

”Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, a declarat Gina Pistol, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Au o relație discretă

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din martie 2017, însă au fost extrem de discreți cu aparițiile în public. Totuși, recent, artistul a confirmat faptul că are o legătură cu o femeie, pe care o consideră ideală pentru el. “Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a spus Smiley. Cu siguranță, Gina Pistol a apreciat cuvintele iubitului său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.