Perioada de izolare și-a spus cuvântul, iar Gina Pistol a cedat: ”Îmi țin respirația, nu mai suport mirosul…”

Publicat: 21/05/2020 | 13:35
Perioada de izolare și-a spus cuvântul, iar Gina Pistol a cedat: ”Îmi țin respirația, nu mai suport mirosul…”

Greu în izolare, din cauza pandemiei de coronavirus, dar distanțarea socială trebuie menținută pentru a se limita răspândirea infecției cu COVOD-19, iar vedetele din showbizul autohton nu puteau face, firește, excepție de la regulile impuse de autorități.

Gina Pistol și Smiley s-au bucurat unul de celălalt, dar perioada de izolare are și unele efecte… negative. E drept că nu este vorba despre vreo problemă de ordin sentimental între cei doi, iar admiratorii cuplului nu trebuie să creioneze scenarii exagerate. Pur și simplu este vorba despre… arta culinară. Nu mai este un secret că Gina Pistol a fost și rămâne o gospodină talentată, iar Smiley o acompaniază, așa cum poate și cum se pricepe.

Gina gătește, eu am învățat fac grătar. Nu știam fac nici asta. Nu pricep. Adică făceam grătare, dar mai mult stăteam pe lângă ele. Gina se pricepe facă un pui indian excepțional. Mai face și pulpe la cuptor”, a declarat Smiley intr-un interviu, potrivit wowbiz.ro. Pe de altă parte, Gina a recunoscut că această lungă perioadă de izolare a făcut-o să nu mai suporte mirosul unor condimente pe care le folosește pentru a-i prepara lui Smiley felul preferat de mâncare.”Deci nu mai suport mirosul de curry. Cand gatesc puiul indian, imi tin respiratia. I-am facut lui Andrei si mancare de mazare”, a spus Gina Pistol. (CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL E ÎNSĂRCINATĂ?! SMILEY A DAT DIN CASĂ: „SUNTEM…”)

Smiley în perioada de izolare: ”Mesaj de interes public…”

Smiley le-a făcut fanilor o surpriză de proporții și s-a filmat… în timp ce demonstra – cu stoicism – cât de devotat este în treburile gospodărești, dar mai ales când este ”obligat” sufletește și psihic.

Mai mult, Smiley le-a dat internauților și unele sfaturi, printre care și îndemnul de a spăla vasele cât mai mult posibil, păstrând, permanent, ”curățenia la locul de muncă”.

”Mesaj de interes public: doamnelor și domnilor, pentru sănătatea dumneavoastră, evitați să lăsați grăsimi și murdărie în farfurie. Spălați vasele pe cât de mult posibil. Pe cât de mult posibil, vă spun eu, face bine! Păstrați curățenia la locul de muncă. Duceți gunoiul pe cât de mult posibil, cu cât mai des, cu atât mai bine. Vă spun eu. Pentru liniștea voastră sufletească și psihică, duceți gunoiul cât mai des”, a spus Smiley în timp ce spăla vasele și apoi ducea gunoiul, totul desfășurându-se sub privirile atente ale Ginei Pistol. (VEZI ȘI AICI: CUM ÎL STRIGĂ GINA PISTOL PE SMILEY CÂND SUNT ÎN CASĂ ȘI NU ÎI VEDE NIMENI: “AȘA ÎL CHEAMĂ?”)

Citește și...