Gina Pistol, mărturisire explozivă despre Cheloo: “Ultima dată când ne-am văzut m-ai strâns de gât”

Publicat: 04/12/2019 | 15:59

Gina Pistol a făcut o mărturisire explozivă despre Cheloo în timp ce era în cadrul unei emisiuni TV. Toți cei prezenți au rămas uimiți când au auzit că rapper-ul a strâns-o de gât când s-au văzut la un eveniment. Ulterior, juratul de la “iUmor” a venit cu explicații pentru gestul său… nepotrivit!

Citește și: Gina Pistol, ironie supremă la adresa Deliei Matache: “Eu eram fană declarată Andra” Continuarea a lăsat-o fără cuvinte

Gina Pistol, mărturisire explozivă despre Cheloo la iUmor

Prezentă pe scena de la “iUmor” , Gina Pistol l-a luat la ROAST și pe Cheloo, însă nu a spus prea multe glume acide la adresa lui. Ea s-a rezumat la a afirma doar: “Să vorbim puțin de Cheloo… Am glumit, mă. Oricum, tu nu ai nicio legătură cu muzica”. Nemulțumit că invitata specială a show-ului trece la un alt set de ironii, care nu erau despre el, rapper-ul a reacționat: “Zii despre mine, că mă simt foarte singur în seara asta!”.

Simpatica prezentatoare de la “Asia Express” își continuă ROAST-ul pe care l-a pregătit, spre dezamăgirea lui Cheloo, care chiar voia să audă mai multe glume acide la adresa lui. La finalul numărului Ginei Pistol, cântărețul i-a cerut să se apropie de masa juraților de la “iUmor” și a deschis brațele ca să o îmbrățișeze.

“Trebuia să fie o seară frumoasă, păcat că s-a încheiat cu tine. Vino încoace! Hai, mă, vino încoace, nu-ți fie frică”, i-a spus Cheloo frumoasei moderatoare TV.

“Hai, că te îndrăgește, e pe simpatie. E pe…”, a intervenit Delia Matache.

Citește și: Sora Deliei Matache a umilit-o pe Roxana Vancea! Mesajul Oanei Miheț pentru Mihai Bendeac

“Da, mă, știu. Ultima oară m-a strâns de gât”, a dezvăluit Gina Pistol în cadrul emisiunii “iUmor”, după care s-a îndreptat spre Delia ca să o îmbrățișeze, deși, Cheloo o aștepta și el cu brațele deschise.

“Hai, mă, ce mă bucur să te văd!”, i-a spus Gina Pistol Deliei.

“Uite, vezi că-i e frică de mine?!”, a întrebat retoric rapper-ul în timp ce o îmbrățișa pe prezentatoare de la “Asia Express”.

“Pentru că ultima m-ai strâns de gât…”, a repetat Gina Pistol.

“Dar așa îmi manifest eu afecțiunea…”, a explicat Cheloo.

“În realitate, eu nu o cunosc pe Gina Pistol, ne-am salutat, am dat mâna, am schimbat câteva propoziții de complezență de-a lungul a 20 de ani de coabitare în România. Simt că se ferește întotdeauna și caută să aibă o distanță apreciabilă față de persoana mea îngrozitoare”, a mărturisit Cheloo în cadrul interviului oferit după ce ROAST-ul Ginei Pistol s-a încheiat.

“În această seară, s-a temut mai mult decât era cazul, pentru că nu am de ce să-i iau gâtul din punct de vedere artistic”, și-a încheiat Cheloo șirul dezvăluirilor despre relația pe care o are, de fapt, cu prezentatoarea de la “Chefi la Cuțite”.

Citește și...