Gina Pistol a răspuns sincer la întrebarea: „E adevărat că ești însărcinată?” Iubita lui Smiley: „M-ați luat pe nepregătite…”

Publicat: 29/03/2018 | 11:04

În ultima vreme s-a tot vehiculat informația potrivit căreia Gina Pistol ar fi  însărcinată. În această dimineață, iubita lui Smiley a fost sunată în cadrul unei emisiuni de radio, iar realizatorii au întrebat-o dacă este adevărat și dacă se pregătește să devină mămică. Prezentatoarea TV a fost sinceră, așa cum ne-a obișnuit, de altfel, și a răspuns la întrebarea care e pe buzele tuturor.

Gina Pistol a fost sunată de Șerban Huidu și colegul său de prezentare, Dezbrăcatu’. Codruţ Kegheş l-a cerut și pe Smiley la telefon, după ce a auzit răspunsul oferit de iubita artistului, Gina Pistol. Frumoasa vedetă a negat zvonul care circulă de câteva săptămâni în presa din România.

Citește și: Declaraţii în exclusivitate. Ce spune Gina Pistol despre un copil cu Smiley: ”Le aşază Dumnezeu…”

„Nu, nu sunt însărcinată. Tocmai m-ați trezit din somn, m-ați luat pe nepregătite. M-am pus târziu la somn, că am avut filmări”, a reacționat Gina Pistol.

Citește și: Gina Pistol, la momentul adevărului. Blondina a mărturisit când preferă să facă sex cu Smiley

„Nu te credem, dă-ni-l pe Smiley”, a spus Dezbrăcatu’.

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a început să râdă când a auzit replica lui Codruţ Kegheş, cunoscut publicului ca Dezbrăcatu’. Prezentatorul Șerban Huidu a adus în discuție și zvonul fals care a apărut despre el zilele trecute, respectiv că ar fi murit.

„Și despre mine s-a scris acum câteva zile că am murit, dar uite că nu am murit, sunt viu”, a încheiat Șerban Huidu.

Gina Pistol se iubește cu Smiley de aproape un an

În vârstă de 37 de ani, Gina Pistol trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Smiley din vara anului trecut. Atât prezentatoarea TV, cât și cântărețul nu s-au ferit să vorbească în ultimul timp despre copii și căsătorie.

 

 

Citește și...