Gina Schumacher, fata lui Michael Schumacher, fotografie emoționantă cu tatăl său, la aniversărea a 50 de ani

Publicat: 04/01/2019 | 19:40
Gina Schumacher, fata lui Michael Schumacher, fotografie emoționantă cu tatăl său, la aniversărea a 50 de ani

Celebrul pilot Michael Schumacher – cel care a suferit un groaznic accident la schi, iar acum este imobilizat la pat de foarte multă vreme – a împlinit astăzi 50 de ani, iar cei doi copii, Mick și Gina, au dorit neapărat să transmită câte un mesaj pe Instagram pentru a-l sărbători pe multiplul campion de Formula 1.

Dacă Mick a postat un clip prin care promovează noua aplicație „Official Michael Schumacher App”, Gina a prezentat o poză cu Michael, de pe vremea când acesta concura pentru Jordan (1991), cu 28 de ani în urmă.
”Happy Birthday ? ❤️✨ to the best dad””La mulți ani pentru cel mai bun tată”, este mesajul emoționat transmis de Gina Schumacher pe Instagram.
Fotografia postată pe Instagram de Gina Schumacher cu ocazia aniversării tatălui său

CITEȘTE ȘI: DIN PĂCATE, NIMIC NU S-A MAI PUTUT FACE. PRIETENII SI-AU LUAT DEJA ADIO DE LA MICHAEL SCHUMACHER

 Mesajul Ferrari pentru Michael Schumacher

Scuderia Ferrari a emis joi un mesaj omagial cu ocazia zilei de naştere a pilotului german de Formula 1, Michael Schumacher. Acesta încă luptă să supraviețuiască după ce a suferit o fractură de craniu, în 2013, lovindu-se de o piatră în Alpii Francezi.

„Campionul nostru îşi sărbătoreşte astăzi a 50-a aniversare. Suntem cu toţii lângă tine Michael #KeepFighting (continuă să lupţi). Ne alăturăm marii familii din Formula 1 pentru a trimite cele mai bune gânduri lui Michael Schumacher cu ocazia împlinirii a 50 de ani”, se arată în mesajul postat de Ferrari pe contul de Twitter.

CITEȘTE ȘI: CÂT COSTĂ RECUPERAREA LUI MICHAEL SCHUMACHER! SUMA ESTE URIAȘĂ…

A fost lansată o aplicație de ziua lui Michael Shumacher

Corinna le-afăcut fanilor lui Michael Schumacher și o mare surpriză:

„Aplicația oficială Michael Schumacher ne va ajuta să ne amintim de succesele lui Michael. E un nou pas în încercarea de a-i face dreptate lui și vouă, onorând marile lui victorii.”

Citește și...