„Ginerele” Andreei Esca s-a tatuat pentru una dintre cele mai importante femei din viaţa lui: „Eşti cu mine mereu”

Publicat: 17/05/2018 | 22:07

„Fiul adoptiv” al lui Alex Velea îi urmează exemplul în legătură cu unele dintre tatuajele de pe corp, iar astăzi, el și-a făcut un nou desen pe care i l-a dedicat uneia dintre cele mai importante femei din viața lui. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Fanii au înroșit butonul de like și au lăsat multe mesaje emoționante după ce au văzut imaginea cu Mario Fresh după ce a ieșit dintr-un salon de tatuaje.

Citește și: „Ginerele” Andreei Esca a fost întrebat care e dimensiunea „comorii” dintre picioare. Mario Fresh a răspuns prompt

Mario Fresh, artistul care are o poveste de iubire alături de fiica Andreei Esca, are de azi un nou tatuaj. El l-a făcut special pentru sora lui, Raluca. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Într-o poză pe care a făcut-o după ce „a scăpat” din mâinile artistului se vede că și-a desenat pe gât inițiala de la numele surorii sale. Fotografia a fost însoțită de o declarație de dragoste.

Citește și: Fiica Andreei Esca e ca și măritată! Alexia și Mario Fresh se pregătesc de … ”Mama îl place!”

„Te iubesc, @ralugalatanu !!! ❤️ Esti cu mine mereu❤️❤️❤️
#newtattoo”, a scris Mario Fresh pe pagina lui de Instagram.

Citește și: Fiica Andreei Esca a spus motivul pentru care s-ar despărți de Mario Fresh: „Este important să vezi ce îți transmite cineva”

Unii dintre fani nu au înțeles pentru cine era tatuajul și au crezut că Mario Fresh și fiica Andreei Esca s-ar fi despărțit. În final, totul a fost lămurit însă, dar mesajele lor au rămas.

„Ce frumos să faci asta pentru sora ta ♥♥”, „Brotherlove?”, „Dar parca erai cu @alexiaeram…. Vă stătea mai bine” sunt trei dintre comentariile lăsate de fani.

Printre mesajele strânse de postarea se numără și cel al surorii lui Mario Fresh.

„@goldenboymario te iubesc! #4ever #alwaystogether #nomatterwhat”, a așternut pe Internet Raluca Gălățeanu.

Citește și: „Băiatul adoptiv” al lui Alex Velea, primele declarații despre despărțirea de iubita care i-a fost alături dinainte să fie celebru. Ce a spus despre noua parteneră

Mario Fresh trăiește o poveste de dragoste alături de fiica Andreei Esca de aproape doi ani

Artistul Mario Fresh este „fiul adoptat” de Antonia şi Alex Velea. El și Lino Golden au trăit timp de trei ani în aceeași casă cu îndrăgitul cuplu din showbiz. Mario Fresh are o relaţie de iubire cu Alexia Eram, fata Andreei Esca. Cei doi tineri şi-au început povestea de dragoste pe 30 iulie 2016.

 

Citește și...