Gino Iorgulescu, gest uluitor după ce fiul său a provocat un accident în urma căruia un tânăr de 24 de ani a murit

Autor: A.N.
Publicat: 12/09/2019 | 16:19

Gino Iorgulescu a făcut un gest uluitor după ce fiul său a provocat un accident în urma căruia un tânăr de 24 de ani a murit.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un accident extrem de grav a avut loc pe șoșeaua Chitilei din Capitală. Bolidul de lux, condus de Mario Iorgulescu, a fost scăpat de sub control și a ajuns pe contrasens, acolo unde s-a izbit frontal de un alt autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 24 de ani, Dany Vicol, care a decedat în urma impactului violent.

Potrivit unor surse judiciare, Dany Vicol ar fi fost ginerele lui Sigismund Mincă, zis Țane, un infractor cu ștate vechi. Incidentul tragic le-ar fi îndreptat atenția către tatăl șoferului ucigaș, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu și ar fi cerut o sumă enormă de bani. Iar, Gino Iorgulescu ar fi angajat mai mulți bodyguarzi pentru protecție.

Un martor a povestit ultimele clipe de viață ale lui Dany Vicol

Matei este un șofer care a văzut incidentul înfiorător. De altfel, el este cel care i-a scos din mormanul de fiare pe cei doi tineri implicați în tragedia înregistrată la finele săptămânii trecute în Chitila. (CITEȘTE ȘI: PRIMA DOVADĂ CLARĂ CĂ MARIO IORGULESCU ERA ”ABONATUL” UNUI TRAFICANT DE COCAINĂ!)

“Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis: «Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!». A apucat să mai clipească o dată și… gata! M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”, a mărturisit Matei într-un interviu oferit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Potrivit surselor din anchetă, acul vitezometrului din bordul bolidului de lux al lui Mario Iorgulescu s-ar fi oprit la 240 de km/h.

Citește și...