Giulia Anghelescu a ajuns la spital cu fiul său: ”Sperăm să ne revenim curând”

Publicat: 19/07/2018 | 22:26

Giulia Anghelescu a ajuns, de urgență, la spital împreună cu fiul ei. Îndrăgita cântăreață a publicat fotografii de pe patul de spital. (Reduceri mari la jocuri PC)

Giulia Anghelescu a ajuns la spital împreună cu fiul ei. Artista a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare pe patul de spital cu copilul ei. Atât ea cât și micuțul Eduard au branule, însă vedeta le-a mărturisit fanilor că nu este nimic grav și că speră să-și revină cât de curând. (CITEȘTE ȘI: GIULIA ANGHELESCU A SPUS ADEVĂRUL DESPRE SEPARAREA DE SOȚUL EI: “OFICIAL, DESPĂRȚIȚI…”)

Giulia, împreună cu fiul ei la spital

Giulia Anghelescu a fost în depresie postnatală

Giulia Anghelescu a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă foarte grea în urmă cu cinci ani, după ce a devenit mămică. Artista a spus că s-a aflat în depresie şi că schimbările din viaţa ei au afectat-o enorm. (VEZI ȘI: IMAGINI DE COLECŢIE! CUM ŞI-A SCHIMBAT LOOK-UL GIULIA ANGHELESCU DE-A LUNGUL TIMPULUI)

”Mie mi-a lipsit sentimentul acesta de «acasă» de-a lungul timpului. Mult timp, eu mergeam acasă doar ca să îmi schimb bagajele, ca la un hotel, şi mi-am dorit foarte tare o familie, o casă în care să ne simţim acasă şi copii! După ce am născut-o pe Antonia m-am luptat cu o depresie severă timp de câteva luni. A fost şi schimbarea destul de mare, de la petreceri, concerte şi drumuri prin ţară, la biberoane şi schimbat scutece. Pentru mine a fost groaznică partea cu alăptatul, nu am reuşit nici eu, nici ea. Ne-am chinuit una pe cealaltă timp de trei luni, după care cred că organismul a decis că e cazul să ne oprim”, a spus Giulia Anghelescu. (Oferta speciala playstation)
Citește și...