Hagi resemnat după eșecul cu Universitatea de la Ovidiu: „Acesta este fotbalul!”

Autor: Cristian P
Publicat: 10/02/2020 | 09:40
Hagi resemnat după eșecul cu Universitatea de la Ovidiu: „Acesta este fotbalul!”

Viitorul Constanța a cedat cu 2-1 duelul de pe teren propriu din runda a XXIV-a a Ligii 1 cu Universitatea Craiova și tremură pe acest final de sezon regular pentru locul care să-i permită prezența în play-off.


Biletul Zilei » Meciurile din Liga 1 la baza profitului de astăzi!


După ce în prima etapă au învins clar Gaz Metan pe teren propriu, scor 3-1, oltenii au câștigat cu noroc la Ovidiu, reușind să revină în meci după ce au fost conduși pe tabela de marcaj.

Golurile elevilor lui Papură de la Ovidiu au fost marcate de juniorii Luis Nițu (min.25) și Valentin Mihăilă (min. 82), reușita gazdelor purtând semnătura lui Gabi Iancu (min.17).

„Acesta este fotbalul, din păcate. Trebuia să fim mult mai atenţi la golul doi, pentru că eu cred că şi noi am greşit pe contraatac. Am avut ocazii multe, dar câteodată acesta e fotbalul. Nu intră mingea şi adversarul când are dă gol şi câştigă meciul, dar aşa, la general, cred că meciul a fost bun, am făcut un meci destul de bun, mai mult curaj trebuia, mai multă responsabilitate legată de rezultat. Pentru că jucăm meciuri decisive şi trebuia să fim mult mai responsabili, mai ales în partea a doua, unde curgeau minutele, eram mai obosiţi, venea şi oboseala şi trebuia să fim mult mai atenţi, ca să nu ne facă contraatac. Ei au un contraatac foarte bun, au jucători tehnici şi rapizi. Mai avem două meciuri şi vedem ce facem”, a declarat Gică Hagi.

În urma acestui succes, trupa lui Corneliu Papură și-a asigurat prezența în play-off, oltenii fiind pe locul 2 cu 43 de puncte, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj. De partea cealaltă Viitorul este pe locul 5 cu 38 de puncte însă echipa lui Gică Hagi poate fi astăzi depășită în clasament de FC Botoșani dacă moldovenii se impun în duelul de pe teren propriu cu FC Hermannstadt.

 

Citește și...