Hannelore de la “Insula Iubirii” a confirmat divorțul de Bogdan Ionescu. Fosta concurentă regretă că nu s-a combinat cu ispita Andi

Publicat: 12/01/2019 | 12:30

După zile bune de zvonuri care anunțau despărțirea dintre Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu, foști concurenți la “Insula Iubirii”, blonda sexy a confirmat divorțul. Astăzi, ea a făcut public un mesaj emoționant în care a vorbit despre greșelile făcute, conștientizând că s-a mințit singură și, totodată, pe cei din jurul ei. Despre ispira Andi, alături de care a flirtat în cadrul filmărilor show-ului, care au avut loc în Thailanda, a vorbit în termeni foarte frumoși, afirmând chiar că este “prințul pe cal alb”. 

Citește și: Hannelore de la Insula Iubirii s-a întâlnit cu ispita Andi, imediat ce s-a despărțit de Bogdan! Ce cadou a primit

Hannelore de la “Insula Iubirii” a confirmat divorțul de Bogdan Ionescu

În mărturisirile aștenute atât pe pagina ei de Instagram, cât și pe cea de Facebook, Hannelore de la “Insula Iubirii” a vorbit despre parcursul ei în emisiune, despre redescoperirea de sine, despre sentimentele pe care le are pentru Andi Constantin, una dintre ispitele din emisiunea de la Antena 1, dar și despre momentele trăite alături de fostul soț, Bogdan Ionescu.

“Realitatea pură și adevărată. Recunosc că în ultima vreme am mințit, da, am mințit și m-am mințit. Am plâns și nu știam de ce, am refuzat și nu știam pentru ce. Am ajuns la ideea că da, voi aveti dreptate, am mințit, mint și m-am mințit și v-am mințit.  Și astfel am pierdut, am pierdut șansa să cunosc măcar un om minunat, pe el, prințul pe cal alb. Cine știe ce ar fi fost, poate mult, poate puțin, poate nimic, poate doar un prieten important. Am învățat ceva important datorită «Insulei iubirii»: că viața se trăiește nu se îngroapă, că sentimentele se recunosc şi nu se ascund, că oamenii se schimbă mereu și nu se cimentează pentru eternitate si că nu trebuie să ne fie frică, să ne ascundem. Să fim așa cum suntem.

Da, Andy e un barbat frumos si mi-a plăcut, e un barbat interesant, m-a atras si am vrut să mă ascund. Dar am greșit si realitatea ați văzut-o voi. Mă bucur că l-am cunoscut și, de asemenea, soțul meu sau fostul e un om bun, care m-a susținut şi care a fost alaturi de mine, am avut momente frumoase, dar şi grele, un bărbat lângă care m-am maturizat, am învățat şi față de care în unele situații am greşit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici in viitor. Dar asta nu e o problemă, experiențele vieții sunt bine venite, pentu asta trăim. Suntem diferiți si viața ne oferă surprize, să le trăim și să nu ne mințim!”, a scris Hannelore Ulrich pe pagina ei de Facebook.

Hannelore de la “Insula Iubirii”, mărturii sincere despre mariajul scurt

În timp ce Bogdan Ionescu, fost concurent la “Insula Iubirii” a șters toate pozele cu fosta soție de pe contul său de Facebook, Hanne a ales să le păstreze.

“În legatură cu verigheta, acest minunat simbol al uniunii, cercul perfect care continuă și nu se întrerupe niciodată… un adevăr stabilit de mii de ani… îl respecți dar… oamenii mai iau si o pauză, relațiile se schimbă, se transformă și regenerează. Să luăm exemplu de la natură: totul are un început si un sfârșit și să nu regretăm, să trăim, să respectăm și să lăsăm resentimentele la o parte. O femeie poate fii cea mai puternică atunci când este subestimantă şi se renaşte atunci când alții se aşteaptă mai puțin. Un început de an frumos, plin de realizari și o zi minunată vă doresc tuturor!”, a mai mărturisit fosta concurentă de la “Insula Iubirii”.

Citește și...