Haos total în Vama Veche! Deși barurile se închid la ora 23, turiștii nu se lasă: „Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă, până nu ne îmbătăm şi cădem sub masă!”

Publicat: 08/08/2020 | 18:08
Haos total în Vama Veche! Deși barurile se închid la ora 23, turiștii nu se lasă: „Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă, până nu ne îmbătăm şi cădem sub masă!”

Faptul că toate barurile, localurile, cluburile și restaurantele din Vama Veche se închid la ora 23.00, potrivit măsurile de prevenția a răspândirii coronavirusului, turiștii au găsit metode alternative de a ține petrecerea în toi pe plajă.

Oamenii nu a respectat niciun fel de distanțare fizică, Au dansat, s-au simțit bine și nu au plecat nici în ruptul capului. În plus, unii dintre ei au început să strige pe plajă că nu au de gând să plece acasă până când nu se îmbată peste măsură. ”Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă, până nu ne îmbătăm şi cădem sub masă!”, a zis o turistă, potrivit Pro TV.

Nu rata: Raed Arafat, declarații de ultimă oră: „Vama Veche poate fi băgată în carantină!”

Patronii au de suferit din cauza imporvizațiilor

Deși că încearcă din răsputeri să ajungă la încasările din anii trecuți, patronii teraselor și cluburilor din Vamă susțin că este foarte greu și că pandemia le-a afectat situația financiară.

Chiar și așa, nu au ce face și trebuie să adapteze totul la măsurile impuse de către autorități, fiind spre binele tuturor. Ne afectează, evident rău, din punct de vedere al încasărilor, din punct de vedere al distracţiei. Atât barurile, cât şi cluburile de noapte care se reprofilează acum încercând să creeze nişte petreceri de zi, să mai recuperăm un pic.”, a declarat Irina Lazăr, administrator beach bar, potrivit aceeași sursă.

Avertismentul unui patron de club din Vamă

Patronul unui club din Vama Veche și-a scris nemulțumirea pe Facebook și s-a arătat revoltat de nerespectarea regulilor. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI ALARMANTE. ZECI DE TINERI AU IEȘIT VINERI SEARA PE STRĂZILE DIN VAMA VECHE, ÎN CĂUTARE DE DISTRACȚIE)

„Din lăcomie, în câteva locuri din Vamă, muzica a fost din nou dată tare și petrecerea în toi. Asta e, păcat că unii nu pot înțelege că în situația de față mai puțin e mai bine decât deloc. Dacă ne vor închide, au dreptate. Și eu aș face la fel.

E frustrant, foarte frustrant că noi ne-am chinuit să ne ținem de reguli și a fost/ este foarte dificil și scump, dar eu cred că am reușit. Dar în eventualitatea unei închideri, vom fi puși toți în aceeași oală. Și parcă nu e corect”, scrie Andrei Şoşa pe Facebook, patronul clubului Expirat.