Horia Moculescu are din nou probleme de sănătate: „Încerc să mă salvez fără o altă intervenție”

Publicat: 19/08/2018 | 09:16
Horia Moculescu are din nou probleme de sănătate: „Încerc să mă salvez fără o altă intervenție”

Horia Moculescu (81 de ani) trece prin momente grele. Celebrul compozitor a fost operat la piciorul stâng, în urmă cu zece luni, dar din păcate nu a reușit să scape de dureri. Chiar și așa, acesta participă la evenimente muzicale și nu se lasă doborât de problemele de sănătate.

Lui Horia Moculescu nu îi place să se plângă. De mai bine de zece ani, compozitorul se luptă cu o durere acută la laba piciorului stâng. În ultima perioadă, problemele de sănătate l-au cam doborât, iar artistul a ajuns iar pe masa de operație.

„Sunt într-o perioadă mai dificilă a vieţii mele. M-am operat acum zece luni, am sindromul Morton (afecţiune care se manifestă la nivelul tălpii şi care conduce la îngroşarea ţesutului de lângă unul dintre nervii din acea zonă). Merg aşa, uneori mai greu, pentru că doctorul a considerat că trebuie să nu îmi taie un nerv, care trebuia eliminat. Este neplăcută această durere. Încerc să mă salvez fără o altă intervenţie, am făcut până acum mai multe şedinţe cu laser, acum fac acupunctură. Sper să nu ajung din nou pe masa de operaţie”, a declarat Horia Moculescu pentru click.ro.

Fiica are grijă de Horia Moculescu

Horia Moculescu este susținut necondiționat de fiica sa, Nidia, care îi moștenește talentul muzical. Ea are grijă de el și spune că va face asta mereu.

„Îl ţin eu ocupat, mai cu un concert la Milano, mai cu concerte la Revelion. Am grijă de el şi îl voi iubi şi după ce moartea ne va despărţi. Sper ca acest moment dureros să fie unul îndepărtat. De exemplu, tata este acum în juriul de la Festivalul Amara (n.r. a avut loc în perioada 4-5 august), zâmbind! Acelaşi tată, acelaşi om, de 81 de ani! Sunt mândră că sunt fiica unuia dintre cei mai mari compozitori din Europa”, a scris Nidia, pe Facebook.