Home » Trending » Horoscop 28 martie 2021. Lună Plină în zodia Balanță

Horoscop 28 martie 2021. Lună Plină în zodia Balanță

De: Madalina Manole 28/03/2021 | 05:00
Horoscop 28 martie 2021. Lună Plină în zodia Balanță
Horoscop 28 martie 2021. Lună Plină în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 28 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii Balanță au parte de formarea aspectului de Lună Plină în semnul lor, un fenomen astrologic de amploare și cu impact major, atât asupra lor, cât și asupra celorlalte semne zodiacale.

Luna Plină din Balanță este prima lunație de acest gen din Noul An astrologic, care a debutat odată cu intrarea Soarelui în zodia Berbec. Este denumită și Luna Roz, grație culorii sale și se poate vedea pe cer mult mai strălucitoare decât de obicei pentru că este și mai aproape de pământ. Va impacta în mod direct persoanele născute (sau care au ascendent sau alte planete importante în astrograma natală) în zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, în special în prima jumătate a perioadei semnului.

Luna Plină vine în general să încheie o etapă din viața noastră pentru a ne ajuta să evoluăm, iar atunci când se petrece în zodia Balanță vorbește despre o etapă în relațiile cu ceilalți, fie că sunt profesionale, fie sentimentale, familiale. Această Lună Plină, prin aspectele benefice pe care le face, poate aduce multe conștientizări vizavi de iubire și poate stimula schimbarea, renașterea, dar și încheierea, depinde foarte mult de situația în care ne aflăm.

Luna Plină se petrece cu Luna în Balanță în opoziție cu Soarele din Berbec, acolo unde astrul face o remarcabilă conjuncție cu Venus, planeta iubirii și guvernatoarea acestei lunații, și cu Chiron, Vindecătorul astrologiei. Acest context ne ajută să descoperim ceea ce trebuie vindecat în noi, din punct de vedere sentimental (și financiar), pentru a ne vindeca relația cu ceilalți. Ne arată vulnerabilitățile noastre în raport cu ceilalți, rănile pe care le avem de vindecat, dacă ne dorim să ne îmbunătățim relațiile. Trebuie, înainte de toate, să ne iubim pe noi înșine pentru a-i iubi pe ceilalți.

Luna Plină din Balanță ne cere să găsim echilibrul între noi și ceilalți, indiferent cine sunt acei ceilalți, însă dat fiind că este Venus împlicată, acum ne cere echilibrul în relațiile de iubire, în cuplu, în căsătorii. Luna Plină, suplimentar în harta momentului, activează axa iubirii. Trebuie să analizăm cum primim iubirea și cum o oferim și să găsim și aici un echilibru. Oferim prea mult sau prea puțin? Apoi, astrograma momentului are ca ascendent Scorpionul, ceea ce arată posibilitatea de regenerare, deci sunt relații care, dacă înțeleg mesajul Universului, pot reînvia, se pot transforma.

Marte, guvernatorul ascendentului, se află în Gemeni, în sectorul sexualității, iar din această poziție, în conjuncție cu Nodul Nord, sensul evoluției, ne cere să comunicăm, direct și sincer. O ceartă agresivă acum, poate aduce o încheiere definitivă, însă comunicarea poate fi cheia care rezolvă orice problemă sentimentală. Și ne mai cere ceva. Ne cere să vorbim despre relația sexuală, despre cât de bună sau nu este viața intimă. Pasiunea din dormitor poate readuce la viață cupluri. Aventurile și relațiile extraconjugale, ascunse, secrete se pot încheia acum, dacă nu sunt oficializate, dat fiind că avem un Saturn (moralitatea) implicat în Luna Plină din Balanță. Tot Saturn este cel care ne cere răbdare și ne oferă înțelepciune în luarea celor mai bune decizii acum. Țineți cont că Marte conjunct Nodul Nord poate creea o nouă karmă în această perioadă, deci aveți grijă cum acționați și ce decizii luați.

Pe de altă parte, Luna Plină în Balanță se află în inconjuncție cu planeta neprevăzutului, Uranus din zodia Taur, deci nu vor lipsi surprizele, mai exact adevărul va ieși la suprafață și ne va ajuta să facem această echilibrare de care vorbește lunația. Este vorba de Voința Divină care va interveni acum și căreia nu i ne vom putea opune, de aceea putem resimți zilele acestea mai multă instabilitate, dar și nevoia de a ne elibera de ceea ce nu este în acord cu noi și dorințele noastre. Pentru unii nativi, această Lună Plină poate încheia ceva ce au deschis la Luna Nouă din Balanță, din octombrie 2020.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți sub semnul Berbecului au parte de Luna Plină din Balanță chiar în sectorul relațiilor, ei fiind în mod direct vizați să-și analizeze rănile sentimentale, vulnerabilitățile pentru a-și putea îmbunătăți relația. Fie că este vorba de relația de cuplu, fie că este vorba de relațiile profesionale, nativii au acum șansa să ia o decizie: împreună (dar altfel) sau separat. Este foarte important pentru ei să nu se mai lase răniți de partener, iar dacă există astfel de contexte, acestea trebuie încheiate, mai ales că pe 12 aprilie se va petrece o Lună Nouă în zodia lor care va aduce noi oportunități în viața nativilor. Marte, guvernatorul lor, este implicat în opoziție cu karma, deci o relație karmică se poate încheia acum sau poate evolua la un alt nivel.

Horoscop Taur

Nativii Taur pot culege roadele unor proiecte profesionale, mai ales proiecte, activități demarate în octombrie anul trecut. Este o perioadă care poate aduce schimbări majore în rutina și stilul de viață al nativilor, în urma conștientizării unor probleme de sănătate sau derapaje, dureri, situații inconfortabile în care se află. Relațiile cu colegii se pot îmbunătăți, iar unii Tauri pot schimba locul de muncă. Cum Venus este guvernatoarea lor, ceva din trecut se revelează acum și se cere vindecat pentru a-și îmbunătăți viața.

Horoscop Gemeni

Luna Plină se petrece chiar în sectorul iubirii, iar pentru Gemeni marchează un moment important în viața sentimentală, dar și în relația cu copiii și timpul liber, hobby-urile și activitățile distractive. Nu este exclus ca în unele cazuri, acele aventuri, relații mai puțin solide să se încheie și chiar prin aflarea unor secrete, unor dedesubturi. Pe de altă parte, o situație care vizează copiii se poate rezolva favorabil. Cei singuri pot conștientiza care este motivul situației lor și se pot vindeca, iar vindecarea ar trebui să vină prin felul în care acceptă să primească iubirea. Cu alte cuvinte, ar trebui să învețe să se lase iubiți.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac trebuie să echilibreze o situație de familie sau legată de părinți, bunuri de patrimoniu. În unele cazuri, nemulțumirile profesionale sunt cele care stau la baza dezechilibrării vieții de familie, în alte cazuri este vorba de o autoritate exagerată care trebuie vindecată. Nativii au nevoie mai mult ca niciodată de stabilitate emoțională, iar această Lună Plină îi poate ajuta să vadă care este cauza dezechilibrului în cămin. Sunt secrete din trecut care pot ieși la suprafață acum.

Horoscop Leu

Leii pot primi mesaje, informații și vești importante care să le schimbe o traiectorie sau poate au parte de un dialog răscolitor, dar cu rol de vindecare, de conștientizare. Poate fi vorba de depășirea unor frici legate de străinătate, iar în alte cazuri poate fi vorba de reapropierea față de un partener care se află la distanță. Această distanță nu trebuie să fie neapărat fizică, ci poate fi vorba și de o distanță impusă de convingeri, mentalități și credințe diferite, de principii de viață diferite. Cum Soarele le este guvernator și se află în opoziție cu Luna, sunt și conștientizări de care au parte și care pot ajuta în reformularea modului în care comunică cu ceilalți. Un astfel de dezechilibru relațional poate fi îmbunătățit acum.

Horoscop Fecioară

Luna Plină se formează în sectorul financiar, iar pentru unii nativi Fecioară acest context poate aduce culegerea unor roade materiale ale unui proiect, situații pe care au demarat-o n toamna anului trecut. Pentru alții poate fi vorba de valorificarea unor talente, de aducerea acestora la apogeu. Fricile financiare, teama de a pierde ceva sau pe cineva, frica de sărăcie, de abandon sunt teme care se cer vindecate acum pentru ca nativii să ajungă la îmbogățire, fie fizică, fie spirituală. Este momentul să aibă mai multă încredere în forțele proprii, în talentele și abilitățile lor, momentul să renunțe la dependențele de ceilalți.

Horoscop Balanță

Luna Plină se petrece chiar în zodia Balanță, prin urmare cel mai puternic o vor resimți acești nativi, care vor avea ocazia să pună punct unui capitol de viață care nu-i mai reprezintă. Este posibil să vadă mult mai clar care sunt vulnerabilitățile lor în raport cu ceilalți și să le vindece, chiar dacă asta poate însemna pentru unii încheierea unei relații. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să se odihnească mai mult pentru că Luna Plină este în general un moment intens și poate provoca neliniști, emoții mai intense și chiar insomnii.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion au ocazia odată cu această Lună Plină să încheie un context ce vizează trecutul, în special fiind vorba de o relație sentimentală care i-a dezamăgit, de o relație toxică. Pot vedea acum ceea ce le face rău în viață, ce sentimente și emoții, ce gânduri și vicii și le pot pune punct. Este un moment care poate aduce vindecare sentimentală și desprindere de trecut. Atenție, totodată, pentru că nu este exclus ca secrete să iasă la suprafață, posibil chiar relații ascunse. Se cere mai multă atenție și la sănătate, la odihnă și stil de viață.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au ocazia să vadă care sunt vulnerabilitățile și dezechilibrele sentimentale, acele răni sentimentale care-i împiedică să primească iubirea. În alte cazuri este vorba de situații care vizează un copil, o relație cu copiii sau raportarea la statutul de părinte. Este un moment care poate conduce o relație de prietenie către una de iubire sau invers. Este important ca nativii să-și evalueze anturajul, să vadă cu cine merg mai departe și cu cine nu, cui merită să-i acorde încrederea. Nu este exclus să vadă că unele planuri și proiecte necesită schimbări pentru a funcționa sau, din contră, pot culege roadele unora, mai ales dacă au fost demarate în toamna anului trecut.

Horoscop Capricorn

Luna Plină se petrece în sectorul carierei și pentru Capricorni poate fi finalul unei etape profesionale, aspect care poate însemna o avansare, o nouă funcție sau poate chiar o nouă direcție profesională. Nativii culeg roadele muncii lor din ultima jumătate de an. Pe de altă parte, o relație cu o autoritate, cu un superior sau partener de afaceri se poate încheia. Este nevoie ca nativii să gpăsească echilibrul între carieră și familie pentru ca lucrurile să funcționeze în viața lor. Horoscopul zilei de 28 martie le cere să evite tensiunile cu superiorii, fie că sunt șefi, fie părinți și să aibă grijă la imaginea pe care o afișează celorlalți.

Horoscop Vărsător

Nativii Vărsător pot culege roadele unui proces, unei călătorii, unui context ce vizează străinătatea sau pot obține o diplomă, pot trece la un alt nivel spiritual sau la un alt nivel în dezvoltarea personală/profesională. O relație aflată la distanță se poate încheia sau consolida. Cea mai mare nevoie acum a nativilor este să-și pună ordine în gânduri, crezuri, credințe și principii de viață. Relația cu spiritualitatea devine importantă.

Horoscop Pești

Peștilor această Lună Plină le activează sectorul financiar și al sexualității. Nativii pot încheia o relație secretă, ascunsă, o obsesie, o relație de dependență față de cineva, chiar fie vorba și de o dependență față de o persoană din trecutul lor, un fost partener de viață. Pe de altă parte, este momentul culegerii unor roade financiare, în special obținute din munca alături de alții sau din investiții, din moșteniri, din dobânzi sau economii. Nu este vorba de salariu, însă este un moment bun să vadă care sunt cele mai mari temeri financiare care nu-i lasă să evolueze sau să se desprindă de ceva, de cineva. Își pot conștientiza talentele acum, abilitățile și pot învinge teama de a și le monetiza.

Parteneri
Bianca Drăgușanu este GRAV BOLNAVĂ! Boala nu poate fi tratată! In ce STARE e ACUM:
Bianca Drăgușanu este GRAV BOLNAVĂ! Boala nu poate fi tratată! In ce STARE e ACUM:
Nenorocirea care loveşte crunt România! Pierdem miliarde de euro. Dezvăluirea care îngroapă Guvernul
Nenorocirea care loveşte crunt România! Pierdem miliarde de euro. Dezvăluirea care îngroapă Guvernul
Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane
Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e inumană: primele informaţii
Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e...
Ce șoc a avut o femeie după ce i-a dat 50 de lei unui cerșetor din Iași: „Nu-ți amintești de mine?! Noi doi am fost…”
Ce șoc a avut o femeie după ce i-a dat 50 de lei unui cerșetor...
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să leșine când i-a văzut împreună: ”A trimis o poză cu ei îmbrățișați. Ea îl ajuta să se dezbrace”
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să...
Ne așteaptă o nenorocire. Lumea va fi lovită de cea mai mare criză financiară
Ne așteaptă o nenorocire. Lumea va fi lovită de cea mai mare criză financiară
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la Pfizer
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la...
Bacteria din stomac care poate duce la cancer. Ea se transmite ușor de la o persoană la alta
Bacteria din stomac care poate duce la cancer. Ea se transmite ușor de la o...
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Copiii de 6 și 8 ani atacați cu un cuțit de mamă, la Cluj, au încercat să se apere. Scenele de groază i-ar putea marca pe viaţă
Copiii de 6 și 8 ani atacați cu un cuțit de mamă, la Cluj, au...
EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO
EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti....
Idei de preparate pentru masa de Florii. Ce trebuie să mănânci pentru a avea noroc
Idei de preparate pentru masa de Florii. Ce trebuie să mănânci pentru a avea noroc
Liviu Dragnea e cu un picior în groapă! Ce a declarat Ponta în fața judecătorilor
Liviu Dragnea e cu un picior în groapă! Ce a declarat Ponta în fața judecătorilor
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Ți-o mai amintești pe „fetița din dezastru”? Cât de mare a crescut acum și care este adevărata poveste din spatele fotografiei
Ți-o mai amintești pe „fetița din dezastru”? Cât de mare a crescut acum și care...
Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală
Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală
Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații
Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la Pfizer
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la...
Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât colacul de WC. Iată cu ce îl poți curăța
Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât...
Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin. Ce a acuzat-o, într-o discuție privată cu Sebastian Chitoșcă și Cosmin
Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin. Ce a acuzat-o, într-o discuție privată...
Iohannis convoacă şedinţă CSAT pentru tensiunile din estul Ucrainei: „Situaţia este îngrijorătoare. Au apărut tensiuni în regiunea Mării Negre”
Iohannis convoacă şedinţă CSAT pentru tensiunile din estul Ucrainei: „Situaţia este îngrijorătoare. Au apărut tensiuni...
Mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgiana, Gigi și alții ce îi poartă numele
Mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgiana, Gigi și alții ce îi...
Șoc uriaș! Artistul a murit în urmă cu puțin timp, la spital! Era infectat cu COVID, iar starea lui se agravase
Șoc uriaș! Artistul a murit în urmă cu puțin timp, la spital! Era infectat cu...
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
Clipe de coșmar pentru un șofer pe Uber! Pasagerul a început să îl stranguleze și să îl muște în timpul cursei
Clipe de coșmar pentru un șofer pe Uber! Pasagerul a început să îl stranguleze și...
„Ai fi o starletă porno de valoare
„Ai fi o starletă porno de valoare"! Alexandra Stan, atacată dur de fani după o...
Survivor Romania 2021.  Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca am fost cel mai iubit pana in momentul de fata!"
Survivor Romania 2021. Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca...
Vă era dor de Rummy? Cum puteţi să vă jucaţi oriunde, online
Vă era dor de Rummy? Cum puteţi să vă jucaţi oriunde, online
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de angajaţi în România şi care este cel mai important lucru învăţat de ea în perioada pandemiei
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de...
Vine bebelușul! Mama Geta a dat vestea! Culiță e la Survivor, dar îl va aștepta acasă surpriza
Vine bebelușul! Mama Geta a dat vestea! Culiță e la Survivor, dar îl va aștepta...
Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului
Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului
Păienjeniș financiaro-amoros la Institutul Oncologic București. Legături periculoase și profituri de milioane. Exclusiv
Păienjeniș financiaro-amoros la Institutul Oncologic București. Legături periculoase și profituri de milioane. Exclusiv
BOMBARDIER, filmat în timp ce depășește mașina Poliției pe linie dublă continuă. Reacția oamenilor legii
BOMBARDIER, filmat în timp ce depășește mașina Poliției pe linie dublă continuă. Reacția oamenilor legii