Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 1-7 octombrie 2018. Scorpionii trec printr-o criză de personalitate

Horoscop săptămânal 1-7 octombrie 2018. Scorpionii trec printr-o criză de personalitate

De: Cancan 27/09/2018 | 10:29
Horoscop săptămânal 1-7 octombrie 2018. Scorpionii trec printr-o criză de personalitate
Horoscop săptămânal 1-7 octombrie 2018. Scorpionii trec printr-o criză de personalitate

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 1-7 octombrie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 1-7 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 1-7 octombrie 2018 se numără și cea a Scorpionilor care vor avea de îndurat o criză de personalitate.

Săptămâna 1 – 7 octombrie 2018 este marcată de retrogradarea lui Venus, planeta iubirii, a armoniei și Micul Benefic, din data de 5 octombrie, în zodia Scorpion. Atunci când Venus este retrograd suntem îndemnați, la modul general, să revizuim relațiile de iubire și să reevaluăm partenerul de cuplu. De asemenea, în această perioadă pot apărea conflicte în cuplu, neînțelegeri care pot conduce chiar și la despărțire. Având în vedere că Venus retrogradează in zodia Scorpion, este posibil să se accentueze dorința de răzbunare a tuturor nativilor, dar și tendința de a înșela. Până în ultima zi a lunii octombrie va fi o perioadă de evidențiere a relațiilor karmice. În mod particular, această săptămâna 1-7 octombrie 2018, ne cere să fim mai raționali, să dezvoltăm mai mult spiritul argumentativ și să luam deciziile pe baze logice.

Horoscop săptămânal Berbec: 1 – 7 octombrie 2018

Prima parte a săptămânii le aduce celor născuți în zodia Berbec un interes aparte pentru sectorul profesional. Nativii vor avea multe sarcini de rezolvat, însă nu se vor plânge, ci le vor realiza cu responsabilitate și devotament. În planul sănătății, vor tinde să exagereze și să ducă la extrem chiar și cel mai banal simptom, însă motive de îngrijorare mari nu ar trebui să existe. Finalul de săptămână îi poate pune pe nativi într-o ipostază defavorabilă în fața partenerului de cuplu.

Horoscop săptămânal Taur: 1 – 7 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Taur încep săptămâna cu preocupări ce vizează zona sentimentală. Nativii simt nevoia să pună la punct niște aspecte legate de partener și ar putea să impună unele limite. Se cere mai multă atenție pentru sănătate, zonă ușor sensibilă în această perioadă. Este momentul ca nativii să-și schimbe stilul de viață și să adopte o alimentație mai sănătoasă. La mijlocul săptămânii ar putea fi interesați de noi colaborări pentru îmbunătățirea situației financiare și șansele nu vor întârzia să apară.

Horoscop săptămânal Gemeni: 1 – 7 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni încep săptămna în forță, cu chef de socializare și dau dovadă de o comunicare eficientă. Se cere, totuși, prudență în transmiterea informațiilor, nativii având tendința să vorbească cam mult, secrete sau date confidențiale le pot scăpa fără să-și dea seama. Către finele perioadei analizate, nativii Gemeni trebuie să călătorească cu grijă, deoarece contextul astral creat acum favorizează riscul de accidentare. Relația cu partenerul de cuplu, dar și cu copiii se va îmbunătăți simțitor.

Horoscop săptămânal Rac: 1 – 7 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Rac pot intra în conflicte cu membrii familiei, în special cu părinții sau cu cei mai în vârstă, ca urmare a diferențelor de opinie și mentalitate. Nu este recomandat ca aceștia să se contrazică sau să încerce să demonstreze că au dreptate, ci este de preferat să se retragă și să deschidă subiectele cu altă ocazie, când contextul astral va fi de partea lor. Pe de altă parte, tentațiile culinare sunt mari și nativii Rac s-ar putea confrunta cu probleme de greutate. Posibil să fie vorba de mancat pe fond emoțional ca urmare a stresului de la locul de muncă sau a dezamăgirilor venite din zona partenerială.

Horoscop săptămânal Leu: 1 – 7 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să lase deoparte grijile și problemele de la locul de muncă. Acestea nu trebuie aduse acasă și cel mai bine ar fi ca în această perioadă nativii să-și ia câteva zile de concediu. Mijlocul săptămânii aduce posibilități de îmbunătățire a situației financiare, nu neapărat prin obținerea de noi colaborări sau bonusuri, ci prin foloase materiale pe care nativii le pot primi de la rude. Nativii Leu care sunt singuri au șanse în acestă săptămână să întâlnească o persoană care să-i incite sudicient de mult încât să-și dorească să înceapă o nouă relație. Nu este momentul ambițiilor gratuite, fără motivație.

Horoscop săptămânal Fecioară: 1 – 7 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară nu se simt apreciați, iubiți și nici înțeleși, iar unii nativi pot căuta consolarea în brațele unei alte persoane sau se pot refugia în vicii. Familia îi va susține în anumite acțiuni, însă vor primi suficient de multe critici și acuze din partea acestora, încât vor regreta că au cerut ajutorul. În plan amoros, o nemulțumire îi poate face să se îndepărteze de partener. Cu tot acest context mai puțin plăcut, nativii Fecioară vor avea ocazia, totuși, să-și dubleze câștigurile și astfel să-și schimbe starea de spirit.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2018

Horoscop săptămânal Balanță: 1 – 7 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță vor avea tendința de a se impune mai mult decât trebuie în fața colegilor și a colaboratorilor, iar agresivitatea din limbaj s-ar putea să nu le aducă laude și nici beneficii. Se cere atenție la tendința de critică și autocritică, care săptămâna aceasta pare să scape de sub control. Este recomandat ca nativii să se folosească de capacitatea de organizare și sintetizare pentru a duce la bun final un proiect și nu pentru a le pune bețe în roate celorlalți. În relația de cuplu va fi nevoie de mai multă îngăduință față de partener pentru ca lucrurile să meargă perfect.

Horoscop săptămânal Scorpion: 1 – 7 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion ar putea trece printr-o criză de personalitate, cu atât mai mult cu cât Venus retrogradează întocmai în semnul lor. Nativilor le va fi greu să-și găsească echilibrul interior și vor avea tendința de a se lăsa afectați emoțional de tot ce se petrece în jurul lor. Mijlocul săptămânii poate aduce șanse de câștig și ar fi indicat să nu rateze oportunitățile care vin spre ei. Chiar dacă nu se simt pregătiți acum, pot amâna o negociere, un dialog, un interviu pentru mai târziu.

Horoscop săptămânal Săgetător: 1 – 7 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător se simt tentați să facă o schimbare radicală, fie de look, fie de garderobă, fie de stil de viață, însă le lipsește curajul pentru a-și duce planul la capăt. Toate acestea pot evidenția o lipsă de încredere în propria persoană și este momentul să se axeze mai mult pe acest context. La locul de muncă vor avea de dus la final proiecte și se vor simți copleșiți de responsabilități. Abia în weekend se vor putea relaxa în compania prietenilor, însă se cere mare atenție la modul în care își cheltuie banii. Chiar dacă-și doresc să impresioneze, nu este momentul să fie mai generoși decât le permite buzunarul și nici să dea bani cu împrumut.

Horoscop săptămânal Capricorn: 1 – 7 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn sunt dispuși să-ți înfrângă niște frici mai vechi care nu-i lasă să evolueze. Contextul astral favorizează vindecarea și le oferă tot curajul necesar pentru a trece la alt nivel în plan personal. Nativii vor avea idei ingenioase, revoluționare care, în primă fază, îi pot speria pe cei din jur, însă la o analiză amănunțită se vor dovedi strălucitoare. Către finele săptămânii, Capricornii sunt avertizați să nu dea curs unei pasiuni, mai ales dacă se află într-o relație. Este posibil să reîntâlnească o persoană din trecut, însă ceea ce atunci nu a funcționat, nici acum nu va funcționa.

Horoscop săptămânal Vărsător: 1 – 7 octombrie 2018

Celor născuți în zodia Vărsător care nu și-au administrat fondurile corespunzător, ar putea intra într-un colaps financiar și s-ar putea să fie nevoiți să amâne unele planuri. Nu este recomandat să se împrumute în această perioadă, dar se pot baza pe sprijinul partenerului și al familiei. Nativii care țin dietă sau își doresc să se supună unui regim de slăbit, trebuie să știe ca va fi greu în această săptămână să reziste tentațiilor culinare. La finele perioadei analizate, Vărsătorii pot avea parte de zile liniștite și nopți romantice în brațele partenerului de cuplu.

Horoscop săptămânal Pești: 1 – 7 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Pești nu trebuie să exagereze cu efortul fizic în această săptămână, în special nativii care se confruntă cu probleme cardiovasculare sau cu hipertensiune. La locul de muncă se întrevede o promovare sau, cel puțin, superiorii vor lua în calcul această variantă. Peștii pot primi laude și aprecieri, dar trebuie să continue să se comporte normal și moral cu cei din jur. Orgoliul, mândria în această perioadă pot fi defavorizante. În relația de cuplu se cere clarificarea unei situații mai vechi și se impune o abordare calmă și relaxată.

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii decizia
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
"Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare". Ce nu le poate refuza niciodată Alex Velea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...