Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 18 – 24 ianuarie 2021. Peștii trebuie să aibă grijă la deplasări

Horoscop săptămânal 18 – 24 ianuarie 2021. Peștii trebuie să aibă grijă la deplasări

De: Madalina Manole 17/01/2021 | 19:46
Horoscop săptămânal 18 – 24 ianuarie 2021. Peștii trebuie să aibă grijă la deplasări
Horoscop săptămânal 18 – 24 ianuarie 2021. Peștii trebuie să aibă grijă la deplasări

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 ianuarie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 ianuarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 18 – 24 ianuarie 2021 se numără și Peștilor care sunt sfătuiți să circule cu atenție și prudență maximă.

Încă din prima zi a săptămânii 18 – 24 ianuarie 2021 avem parte de un careu între Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur și Jupiter, Marele Benefic, aflat în zodia Vărsător. Contextul imprimă o tensiune puternică asupra noastră și este de preferat să nu ne avântăm în decizii îndrăznețe, revoluționare, de natură să răstoarne o situație existentă, dacă nu avem o bază reală. În plus, săptămâna se încheie cu același Jupiter, dar de această dată în cuadratură cu Marte, acțiunea. Deci va fi vorba de o luptă între nou și vechi, între idei revoluționare și practici neputincioase, între dorința de progres și cea de stabilitate.

Pe de altă parte, un alt aspect extrem de important al săptămânii 18 – 24 ianuarie 2021 este conjuncția din zodia Taur care are loc între Marte, planeta acțiunii, și Uranus, planeta neprevăzutului. Conjuncția va implica și Luna Neagră aflată în zodia Taur și va activa aspectele mai sus punctate. Cu alte cuvinte, va fi un moment care va marca o importantă schimbare în viața noastră. Este posibil să ne temem de orice vine nou, să preferăm să rămânem în zona de confort cu care suntem obișnuiți, însă în acest caz s-ar putea să avem doar de pierdut. Conjuncția celor două planete ne cere acțiune, curaj de a face lucrurile altfel, într-un mod chiar inedit, nonconformist. S-ar putea ca întocmai temerile financiare, frica de a pierde un loc de muncă, să ne rețină, însă de această dată capul plecat va fi primul tăiat, deci îndrăzniți să faceți schimbări în viața voastră atâta timp cât acestea sunt bazate pe responsabilitate și nu pe entuziasm. Pe de altă parte, mare atenție la accidente. Contextul poate prevesti lupte, agresiuni, explozii și cutremure.

Săptămâna 18 – 24 ianuarie 2021 se remarcă și prin ingresul Soarelui în rebelul Vărsător, moment ce marchează activarea acestei zodii și se petrece pe data de 19 ianuarie 2021. Timp de aproximativ o lună de zile vom fi da dovadă de mai mult altruism, vom fi mai atenți la nevoile celorlalți, mai dedicați unui scop de grup, dar și mai dornici de libertate și independență. Va fi o perioadă care ne activează dorința de reformă și revoluție, de nou, o perioadă în care nonconformismul capătă interes. De asemenea, este o perioadă care stimulează intelectul, ideile mărețe, care aduce soluții ingenioase și ne face mai responsabili cu privire la cei din jur, la societate.

Weekendul este marcat de un aspect plăcut între Venus, planeta iubirii, din zodia Capricorn și Neptun, planeta viselor, din zodia Pești. Ei bine, în plan sentimental atmosfera este plăcută, tandră, romantică și ne dorim să punem în practică niște idealuri sentimentale, să ne realizăm visele și obiectivele alături de partener.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 18 – 24 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Berbec își vor canaliza mare parte din energie săptămâna aceasta către prieteni, către legarea unor noi relații sociale, dar și pentru a-și consolida sau demara unele proiecte personale, mai ales dacă sunt legate de zona online. Unii nativi fac curățenie în cercul de prieteni și vor păstra pe cei cu care împărtățesc aceleași convingeri și mentalități. Profesional, Berbecii nu trebuie să se aștepte ca tot ceea ce-șipropun să fie ușor de realizat, mai ales dacă nu dispun de resursele necesare. Pe de altă parte, nativii vor avea parte de unele schimbări remarcabile în sectorul financiar și sunt sfătuiți să-și pună în practică cu mai mult curaj talentele personale, să apeleze la resursele pe care le au pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Pot renunța la proiecte care nu le aduc beneficiile așteptate. Atenție la cheltuielile în exces care trebuie evitate! În plan sentimental pot fi mai nostalgici, se pot gândi la cineva din trecut, iar în cuplu se pot reanaliza situații mai vechi. Pasiunea nu va lipsi către finle săptămânii, îndeosebi.

Horoscop săptămânal Taur: 18 – 24 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Taur sunt interesați de consolidarea carierei, de inovarea sectorului profesional și vor fi determinați să se afirme sau să descopere domeniul în care vor dori, de fapt, să se facă remarcați. Nu va fi o perioadă ușoară, ci din contră, vor trebui să fie atenți la relația cu superiorii, la imaginea profesională, la provocările care vin în carieră. Posibil să se teamă de ofertele primite, să nu se simtă pregătiți, însă să se ambiționeze să învețe mai mult. Nativii trec printr-o perioadă energizantă, cu schimbări remarcabile și trebuie să dea dovadă de adaptabilitate și mai ales de deschidere către nou. Taurii au șansa să-și schimbe viața, să-și depășească niște frici, limitări și prejudecăți, inhibiții. În plan sentimental au idealuri înalte și obiective mărețe pe care sunt dispuși să le atingă, mai ales că-și înving niște temeri și obsesii.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 – 24 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni trec printr-o etapă de tumult interior, de frământări menite să le schimbe viziuni, principii și mentalități. Nativii sunt pregătiți să se deschidă către nou, însă resimt unele frici care le pot inhiba pornirile. Contextul îi poate ajuta foarte mult în planul dezvoltării personale și al perfecționării profesionale. Posibil să-și dorească să studieze mai mult, să aibă inițiativă în obținerea unei diplome sau să fie determinați să plece în străinătate. Atenție, totuși, la călătorii în perioada aceasta. Pe de altă parte pot fi mânați de niște idealuri materiale să întreprindă niște acțiuni, poate să-și facă un credit, să vândă un bun material, să învestească în ceva. În plan sentimental se întrevăd momente pasionale, o reapropiere de partener, însă este posibil ca discuțiile despre bani sau obiective financiare să fie motiv de tensiune în cuplu.

Horoscop săptămânal Rac: 18 – 24 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Rac este posibil să fie tentați să facă un credit, o investiție, să apeleze la niște economii pentru demararea unui proiect personal sau de grup. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la demersurile financiare pe care le întreprind acum. Pe de altă parte, în cuplu pot apărea tensiuni din cauza banilor și cheltuielilor sau din cauza unor aspecte ce țin de intimitate. Poate fi vorba de o relație ascunsă, un prieten care devine prea intim. Totuși, către finele săptămânii situația se va elucida și șansele de a ajunge la aceleași viziuni cu partenerul sunt mari. Se stabilesc reguli și principii și se reînoadă conexiunea spirituală cu partenerul. Unii nativi pot vorbi despre căsătorie, logodnă, acte în cuplu.

Horoscop săptămânal Leu: 18 – 24 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de schimbări importante în carieră, chiar dacă nu vor fi pe placul lor neapărat sau nu vor fi decizii pe care să le ia de bună voie. Este o perioadă provocatoare din punct de vedere profesional și provocările pot veni mai ales prin parteneri de afaceri, colaboratori și asociați. Posibile conflicte cu superiorii. Mulți nativi pot să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bine plătit sau care le oferă mai multe beneficii. Posibil să fie nevoie să renunțe la unele proiecte, la unele situații de viață. În cuplu se intensifică dorința de a aduce ceva nou relației, de a o reîmprospăta și a o conduce către progres. Vor descoperi noi nevoi ale persoanei iubite de acre trebuie să se preocupe mai mult.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 – 24 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară sunt stimulați să-și schimbe niște viziuni și mentalități profesionale, niște atitudini vizavi de locul de muncă sau de modul în care-și desfășoară sarcinile. Mulți nativi vor fi provocați să învețe ceva nou, să-și dezvolte niște abilități profesionale sau să recurgă la o diplomă, un atestat pe care-l dețin, dar nu-l folosesc. Sunt posibile tensiuni cu colegii ca urmare a principiilor diferite. Posibile vești din străinătate sau decizii, acțiuni care vizează străinătatea sau relația cu cineva de peste hotare sau de altă naționalitate. Totuși, atenție mai multă la călătorii. În schimb, în plan sentimental sunt aspecte favorabile care aduc o nouă poveste de iubire, unii nativi se îndrăgostesc, iar alții au ocazia de a-și consolida relația actuală.

Horoscop săptămânal Balanță: 18 – 24 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Balanță își canalizează mare parte din energie asupra sectorului sentimental. Cei singuri nu trebuie să se aștepte la mari povești de dragoste, ci mai degrabă ar trebui să facă o analiză a ceea ce-și doresc, a ceea ce simt, ce așteptări au de la un posibil partener. Aventurile s-ar putea să facă mai mult rău decât bine și ar trebui evitate. În cuplu se discută despre bani și este posibil să apară tensiuni din cauza cheltuielilor. Pe de altă parte, profesional trebuie să-și reactualizeze niște idealuri, să le aducă aproape de realitate și de ceea ce ei pot face, de ceea ce pot lucra. Din punct de vedere financiar nu ar trebui să se avânte în credite, investiții, împrumuturi și mai ales speculații financiare pentru că pot pierde bani. Se pot agita pentru o moștenire, pot plăti niște rate, taxe, impozite, iar unii nativi chiar pot iniția procese.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 – 24 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion se vor preocupa foarte mult de casă și familie săptămâna aceasta, de fapt aceasta este o temă a anului pe care o vor aborda pe capitole. Nativii pot începe săptămâna cu tensiuni cu părinții din cauza partenerului sau cu nemulțumiri care apar în familie și care pot determina pe mulți nativi să facă o schimbare majoră, de exemplu să se mute. Atenție mai multă și în cuplu unde pot apărea conflicte și chiar rupturi, situații neașteptate, răbufniri, reproșuri. Cei singuri ar trebui să evite aventurile. Posibile plăți, investiții, cumpărături pentru casă. Starea emoțională este destul de tensionată și ar fi de preferat să înțeleagă c are este rădăcin a frustrărilor și nemulțumirilor interioare.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 – 24 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător sunt mai dornici să studieze, să învețe lucruri noi, să dea un examen. În unele cazuri este vorba de o necesitate de a da un test pentru a putea obține un avantaj profesional sau pentru a putea să-și mențină locul de muncă. Sunt posibile interviuri de angajare pentru cei care-și caută un job. Atenție la ședințe și negocieri! Tensiunile cu colegii și schimbările profesionale neașteptate pot exista și în această săptămână. Nativii pot fi provocați chiar să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bine plătit. Unii nativi pot fi nevoiți să facă o deplasare cu locul de muncă. Este nevoie să fie mai atebți la sănătate și să nu se suprasolicite. În cuplu pot apărea tensiuni din cauza unor idealuri diferite. Ideea de familie, de cămin trebuie reanalizată sau principiile cu care familia i-a crescut pe nativi trebuie regândite.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 – 24 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să fie atenți la sectorul financiar. Nativii pot avea idei ingenioase despre cum să facă bani, despre cum să-și îmbunătășească veniturile, însă se pot izbi de punerea lor în practică deocamdată. Nu este momentul speculațiilor financiare și nici al investițiilor riscante. Nativii pot fi mai cheltuitori decât de obicei și ar trebui să nu o facă pentru a-și alina o nemulțumire afectivă. Frustrările din cauza lipsei de timp, din cauza faptului că nu se pot dedica hobby-urilor lor pot fi mai mari acum, însă cel mai probabil Capricornii sunt preocupați să facă bani, deci ar trebui să vadă partea plină a paharului. În plan sentimental se pot îndrăgosti brusc, pe neașteptate. Mai multă atenție și grijă la creșterea și educația copiilor, la activitățile acestora. La locul de muncă apar neînțelegeri cu colegii și cel mai probabil idealurile și ideologiile sunt diferite.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 – 24 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător se vor bucura din plin de intrarea Soarelui în semnul lor pentru că vor avea mai multă energie, motivație și adrenalină, iar vitalitatea va crește. Nativii vor avea parte de multă inspirație, idei bune, însă nu neapărat că le vor putea pune în practică acum și asta le poate aduce frustrări. Atenție la tensiunile cu familia, la schimbările care pot apărea în casă, poate mutări, schimbări de domiciliu. Unii nativi se pot implica mai mult în problemele părinților care necesită rezolvare urgentă. De evitat speculațiile financiare. În dragoste pot apărea frustrări, neînțelegeri mai vechi care revin în actualitate, dar nimic care să nu poate fi rezolvat prin dialog și comunicare.

Horoscop săptămânal Pești: 18 – 24 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Pești au parte de tensiuni și frustrări, conflicte interioare, emoționale, și acestea pot fi cauzate de neînțelegerea unor emoții, gânduri, a propriului lor trecut. Nevoia de spiritualitate este mare și nativii ar trebui să facă tot ce le stă în putere pentru a se apropia de această latură. Posibile vești și informații neașteptate, dialoguri surprinzătoare. Unii nativi pot negocia ceva din trecut, pot redeschide un subiect, chiar cufărul cu amintiri. Săptămâna aceasta este nevoie de mai multă atenție la deplasări, fie că sunt pietoni, fie șoferi. Sentimental, se pot apropia de prieteni, unii chiar mai mult decât este firesc și nu este exclus ca spre weekend să se aprindă o vâlvătaie cu cineva din anturaj.

Parteneri
Oana Roman, RĂZBOI cu foștii socri! Ce i-au făcut fiicei ei: „Copilul ăsta ce vină are…?”
Oana Roman, RĂZBOI cu foștii socri! Ce i-au făcut fiicei ei: „Copilul ăsta ce vină...
Andreea Esca A ÎNCREMENIT! Ce s-ar putea întâmpla în curând cu vedeta Pro TV
Andreea Esca A ÎNCREMENIT! Ce s-ar putea întâmpla în curând cu vedeta Pro TV
FOTO. Cum arăta Daniela Crudu în liceu! Era în clasa a X-a, fără operații estetice și silicoane!
FOTO. Cum arăta Daniela Crudu în liceu! Era în clasa a X-a, fără operații estetice...
ŞOC! Handbalista româncă celebră, bătută şi violată cu bestialitate:
ŞOC! Handbalista româncă celebră, bătută şi violată cu bestialitate: "M-a chemat în cameră şi...". Cine...
Uluitor! Unde lucrează acum Victor Ponta. Cine îl ajută cu banii
Uluitor! Unde lucrează acum Victor Ponta. Cine îl ajută cu banii
Irinel Columbeanu și Monica Gabor, din nou împreună? Bruneta i-a făcut o propunere ȘOC:
Irinel Columbeanu și Monica Gabor, din nou împreună? Bruneta i-a făcut o propunere ȘOC:
BOMBA MOMENTULUI! Cine este noul iubit al lui Teo Trandafir? Este de necrezut
BOMBA MOMENTULUI! Cine este noul iubit al lui Teo Trandafir? Este de necrezut
Anunțul cutremurător făcut de Elena Cârstea: Sunt la munca de jos, am rămas fără dinți..
Anunțul cutremurător făcut de Elena Cârstea: Sunt la munca de jos, am rămas fără dinți..
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. De atunci pare că nu a mai îmbătrânit. Cum arată la 70 de ani
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. De atunci pare că nu a...
O mamă din Turcia şi-a aruncat copiii pe geam, ca să-i salveze din apartamentul în flăcări. Vecinii i-au prins cu păturile
O mamă din Turcia şi-a aruncat copiii pe geam, ca să-i salveze din apartamentul în...
ȘOC! Asistenta lui Dan Negru, veste incredibilă. Va fi cea mai bogată asistentă TV din lume
ȘOC! Asistenta lui Dan Negru, veste incredibilă. Va fi cea mai bogată asistentă TV din...
Milioane de români sunt vizați. Noi reglementări legate de energia electrică
Milioane de români sunt vizați. Noi reglementări legate de energia electrică
La doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu, a ieșit la iveală..
La doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu, a ieșit la iveală..
Raed Arafat, mesaj pentru Ion Cristoiu: „M-am săturat de personaje ca dumneavoastră, care sunt dispuse să denigreze şi să murdărească cu..
Raed Arafat, mesaj pentru Ion Cristoiu: „M-am săturat de personaje ca dumneavoastră, care sunt dispuse...
BANCUL ZILEI – Partidă matinală pe masa din bucătărie
BANCUL ZILEI – Partidă matinală pe masa din bucătărie
Toți românii au îndrăgit-o pe fata cu zâmbet de aur, dar acum e de nerecunoscut. Operațiile estetice au distrus-o, incredibil cum a ajuns
Toți românii au îndrăgit-o pe fata cu zâmbet de aur, dar acum e de nerecunoscut....
Ministrul Educației face o NOUĂ SCHIMBARE. Tocmai s-a decis
Ministrul Educației face o NOUĂ SCHIMBARE. Tocmai s-a decis
Răsturnare de situație în dosarul Caracal! Gheorghe Dincă a cerut de urgență judecătorilor
Răsturnare de situație în dosarul Caracal! Gheorghe Dincă a cerut de urgență judecătorilor
Istoria secretă. Eminescu iubea marea, da nu voia Dobrogea. Sau detesta Rusia țaristă?
Istoria secretă. Eminescu iubea marea, da nu voia Dobrogea. Sau detesta Rusia țaristă?
Anunțul cutremurător făcut de Elena Cârstea: Sunt la munca de jos, am rămas fără dinți..
Anunțul cutremurător făcut de Elena Cârstea: Sunt la munca de jos, am rămas fără dinți..
O adolescentă, jucătoare de CoD, a cunoscut pe net un băiat. A urmat ceva terifiant după ce a ajuns acasă la el
O adolescentă, jucătoare de CoD, a cunoscut pe net un băiat. A urmat ceva terifiant...
Momente cumplite pentru Irina Margareta Nistor. Ce a pățit criticul de film: a fost foarte grav
Momente cumplite pentru Irina Margareta Nistor. Ce a pățit criticul de film: a fost foarte...
Prinţesa Latifa cere poliţiei britanice să redeschidă cazul răpirii surorii ei, în urmă cu 20 de ani. Prinţesa Shamsa a fost capturată la ordinele  tatălui său
Prinţesa Latifa cere poliţiei britanice să redeschidă cazul răpirii surorii ei, în urmă cu 20...
Cum ar putea elevii să scape de masca de protecție. Anunț important
Cum ar putea elevii să scape de masca de protecție. Anunț important
Surpriză în showbiz! Pepe și Raluka, împreună de Dragobete! I-au filmat îmbrățișați
Surpriză în showbiz! Pepe și Raluka, împreună de Dragobete! I-au filmat îmbrățișați
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit: s-a culcat cu 7 bărbaţi diferiţi, în 7 zile consecutive
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
FOTO. Oana Roman, apariție mulată! Nu mai are nicio jenă de când a slăbit și se pozează așa: `Mă ajută corpul`
FOTO. Oana Roman, apariție mulată! Nu mai are nicio jenă de când a slăbit și...
Surpriza pentru toti romanii! Care era mancarea favorita a lui Diego Maradona
Surpriza pentru toti romanii! Care era mancarea favorita a lui Diego Maradona
Karmen Minune, scene incendiare alături de soțul ei: Cum au fost surprinși cei doi noaptea în jacuzzi
Karmen Minune, scene incendiare alături de soțul ei: Cum au fost surprinși cei doi noaptea...
Iubita lui Musty de la Survivor România 2021 a dezvăluit cum s-au cunoscut.  Cei doi au o poveste de dragoste incredibilă
Iubita lui Musty de la Survivor România 2021 a dezvăluit cum s-au cunoscut. Cei doi...
Anunţ demoralizator de la Digi. Ce se întâmplă
Anunţ demoralizator de la Digi. Ce se întâmplă
Situaţie nemaiîntâlnită pe piaţa muncii. O companie îşi plăteşte angajaţii cu până la 5.000 de dolari pentru a-şi da demisia. Care este motivul
Situaţie nemaiîntâlnită pe piaţa muncii. O companie îşi plăteşte angajaţii cu până la 5.000 de...
Irinel Columbeanu și Monica Gabor, din nou împreună?! Ea i-a făcut propunerea șoc
Irinel Columbeanu și Monica Gabor, din nou împreună?! Ea i-a făcut propunerea șoc
SE ÎNCHIDE Bucureștiul!!? Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp
SE ÎNCHIDE Bucureștiul!!? Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp
Anunțul cutremurător făcut de Elena Cârstea: Sunt la munca de jos, am rămas fără dinți..
Anunțul cutremurător făcut de Elena Cârstea: Sunt la munca de jos, am rămas fără dinți..
Imagini incredibile: Caravană de 45 de mașini de lux, trasă pe dreapta de polițiști. Care a fost motivul
Imagini incredibile: Caravană de 45 de mașini de lux, trasă pe dreapta de polițiști. Care...
Pe Instagram păpușă, la SurvivorRomania… diferită! Fanii nu o recunosc pe vedetă și o blamează pentru faptul că folosea filtre atunci când se posta în mediul online
Pe Instagram păpușă, la SurvivorRomania… diferită! Fanii nu o recunosc pe vedetă și o blamează...
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu micuțul?
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...