Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 19 – 25 aprilie 2021. Taurii își recapătă energia și buna dispoziție

Horoscop săptămânal 19 – 25 aprilie 2021. Taurii își recapătă energia și buna dispoziție

De: Madalina Manole 19/04/2021 | 12:52
Horoscop săptămânal 19 – 25 aprilie 2021. Taurii își recapătă energia și buna dispoziție
Horoscop săptămânal 19 – 25 aprilie 2021. Taurii își recapătă energia și buna dispoziție

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 aprilie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 19 – 25 aprilie 2021 se numără și cea a Taurilor care își recapătă energia și pofta de viață.

Săptămâna 19 – 25 aprilie 2021 aduce schimbări importante pe cer, dar și în viața noastră, mai ales din punct de vedere sentimental și financiar. Soarele, astrul responsabil cu energia noastră, intră chiar din prima zi a săptămânii în zodia Taur, urmat îndeaproape de Mercur, planeta comunicării. Iată că trecem de la energia înflăcărată a Berbecului la nevoia de stabilitate, siguranță și confort în viața noastră, iar gândurile noastre se axează foarte mult pe partea practică a vieții.

Totodată, ca tacâmul să fie complet, iată că și Marte, planeta acțiunii, intră în emoționala zodie Rac, poziție din care ne va canaliza acțiunile către casă și familie. Spiritul luptător va fi mai pașnic, vom ezita mai mult în acțiuni, ne vom înfrâna mai mult emoțiile, însă și riscul de explozie interioară va fi mai mare. Pot apărea mai ușor conflicte cu familia, însă multe dintre acțiunile de acum se vor îndrepta către siguranța căminului, siguranța personală, dar și a emoțiilor.

Un alt aspect important al acestei perioade este conjuncția cu Uranus din zodia Taur, pe care o fac pe rând atât planeta iubirii, Venus, aflată aici, cât și Mercur. Acest context prevestește schimbări neașteptate în viața sentimentală și în sectorul financiar. În relații putem avea parte de surprize neașteptate și va trebui să adoptăm o viziune mai nonconformistă, să aducem ceva nou pentru a alunga monotonia. Ne putem îndrăgosti brusc și la prima vedere și putem fi atrași de parteneri mai nonconformiști.

Pe de altă parte, din punct de vedere financiar, dincolo de situațiile neprevăzute, putem avea idei noi și putem descoperi soluții inedite pentru a obține confortul dorit. Este nevoie să abordăm o gândire revoluționară pentru a face față schimbărilor din viața noastră.

Săptămâna, în schimb, se încheie cu un aspect tensionat pe care îl fac Venus și Mercur cu Saturn, planeta lecțiilor, din zodia Vărsător, context care descrie revolta, frustrările prin care trecem din cauza faptului că nu suntem deloc deschiși la schimbare. Este un moment în care relațiile sentimentale pot fi puse la încercare, un moment în care ni se cere responsabilitate în cheltuieli și în modul de administrare a finanțelor, perseverență în obținerea banilor. Este nevoie să facem niște reforme pentru a face progrese și să acceptăm și ideile altora, sfaturile altora, oricât de utopice ni se vor părea.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 19 – 25 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Berbec trebuie să aibă mai multă grijă săptămâna aceasta la sectorul financiar. Pot avea parte de fel și fel de evenimente care să-i stimuleze să cheltuie bani, poate fi vorba de vești financiare care să-i ia prin surprindere și să-i oblige la o reconsiderare a cheltuielilor. Nu sunt neapărat vești proaste, dar, de exemplu, s-ar putea să nu aibă suma de bani necesară pentru a investi într-un proiect. Este posibil ca cineva să le propună să facă bani prin exploatarea unui talent personal. Pe de altă parte, Marte, guvernatorul lor, va intra în zodia Rac, ipostază în care nu se va simți foarte confortabil, iar nativii vor resimți din plin acest fapt. Vor avea energia mai scăzută, vor lăsa deoparte avântul ultimei perioade și vor prefera să se ocupe mai mult de propria lor persoană, de familie și de locuință. Sunt nativi care pot planifica o renovare, reammenajare a casei. În viața de cuplu pot apărea fel și del de surprize și este important să facă tot ce le stă în putință pentru a alunga monotonia din cuplu.

Horoscop săptămânal Taur: 19 – 25 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de intrarea Soarelui și a lui Mercur în zodia lor, aspecte care nu pot decât să bucure nativii pentru că aduc energie, vitalitate și ocazia de a-și îmbunătăți comunicarea, atât cu ei înșiși, cât și cu cei din jur. Este o perioadă în care mulți nativi își vor dori să facă schimbări de look, să se preocupe de sănătatea lor, de stilul de viață și pot aduce noutăți în rutina zilnică. În plus, dacă până acum amintirile, trecutul era prezent în viața lor la fiecare pas și îi măcina, le provoca anxietăți și chiar oboseală, de acum acest context va fi chiar de domeniul trecutului. Odată ce Marte va intra în Rac, stresul financiar resimțit până acum se va mai dizolva și nativii vor avea ocazia să-și canalizeze atenția către proiecte ce țin de comunicare și marketing, comerț, vor negocia mult mai bine. Deși vor avea idei bune, s-ar putea să li se pară prea excentrice și să se teamă pentru stabilitatea lor profesională. Totodată, Marte este guvernator al relațiilor lor, iar acest tranzit îi va susține să comunice mult mai bine cu partenerul de viață. Cei singuri s-ar putea să se îndrăgostească pe neașteptate.

Horoscop săptămânal Gemeni: 19 – 25 aprilie 2021

Marte părăsește zodia Gemeni, iar nativii vor observa că se mai liniștesc, că agitația ultimei perioade se dizolvă. În plus, Mercur, guvernatorul lor, și Soarele intră în semnul Taur, într-un sector al subconștientului, de unde vor stimula la calm și odihnă, la grijă pentru sănătate mai multă. Este posibil să apară fel și fel de frământări, de întrebări legate de trecut, de dialoguri cu persoane din trecut, mai ales contexte surprinzătoare de natură sentimentală, contexte la care nativii nu s-ar fi așteptat. Nu este deloc exclus ca o fostă iubire să revină în viața nativilor, de această dată cu noi principii și convingeri. Cei care vor să se rupă de trecut, să depășească o dezamăgire sentimentală au acum toate șansele să o facă. Pe de altă parte, Marte le va activa sectorul financiar, iar șansele ca veniturile nativilor să se îmbunătățească, mai ales prin propria muncă, cresc începând de săptămâna aceasta, dar și tendința de a cheltui mai mult va crește. Este o perioadă a conștientizărilor, a revelațiilor, dar și a frământărilor și întrebărilor interioare.

Horoscop săptămânal Rac: 19 – 25 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Rac au parte de intrarea lui Marte chiar în zodia lor, aspect deosebit de motivațional și stimulant. Nativii vor avea mai multă energie, dar și curaj, se vor preocupa mai mult de viața persoanlă, de sănătatea lor și vor fi mai dornici să se afirme. Cum Marte le guvernează cariera, dar și iubirea, acestea sectoare vor căpăta importanță acum și nativii vor simți dorința de a se face remarcați pe ambele planuri. Însă, energia marțiană poate fi copleșitoare dacă nu este canalizată corespunzător și poate aduce tensiuni interioare dacă nu este manifestată în exterior, motiv pentru care Racilor le-ar prinde bine mai multă mișcare în perioada următoare. Pe de altă parte, cu Mercur și Venus în Taur, preocupările pentru prieteni și proiecte de viitor cresc. Pot fi mai sociabili, pot lega noi relații, însă pot avea parte și de surprize din partea acestora sau pur și simplu evenimente neașteptate legate de prieteni, aspect care poate însemna și o atracție pentru cineva din anturaj. Pot apărea răsturnări de situație legate de proiectele profesionale și de planurile nativilor.

Horoscop săptămânal Leu: 19 – 25 aprilie 2021

Soarele, guvernatorul Leilor, și Mercur vor intra în zodia Taur și vor activa sectorul carierei, aspect care le va aduce nativilor ocazia de a-și canaliza energia către atingerea obiectivelor profesionale și le va aduce ocazia unor dialoguri importante cu superiorii. Se pot aștepta la fel și fel de surprize legate de ascesiunea lor profesională, și ar fi de preferat să fie deschiși la schimbări, la neprevăzut. Pentru unii Lei poate fi o săptămână în care decid să-și schimbe direcția, profesia, în timp ce pentru alți Lei poate fi momentul să se afirme prin funcția lor sau momentul să obțină o funcție. Marte va activa sectorul trecutului și al sănătății și există posibilitatea ca anumite contexte să revină în viața nativilor. Poate fi vorba de un simptom, de o problemă de sănătate a cuiva din familie sau de o dorință mai mare a nativilor de a afla secrete. Totodată, această poziție a lui Marte îi face mai irascibili, mai agitați pe interior și mai interiorizați, iar spiritualitatea poate fi un sector de viață care să le capteze mai mult interesul și de aici să-și obțină și liniștea.

Horoscop săptămânal Fecioară: 19 – 25 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară pot profita din plin de ingresul lui Mercur, guvernatorul lor, și al Soarelui în semnul Taur pentru a învăța, pentru a studia ceva nou, pentru a obține o diplomă, pentru a se dezvolta personal sau profesional în direcția dorită. Este o perioadă în care nativii pot primi vești surprinzătoare din străinătate sau pot deveni mai filozofi cu privire la viața lor, își pot pune întrebări existențiale. Marte le va activa sectorul prietenilor și al planurilor de viitor, deci mare parte din energia nativilor va fi canalizată în aceste direcții începând de săptămâna aceasta. Își fac noi prieteni, socializază mai mult, se preocupă de proiectele pe care le au și chiar se pot implica în noi proiecte.

Horoscop săptămânal Balanță: 19 – 25 aprilie 2021

Pentru cei născuți în zodia Balanță, Marte, planeta care le guvernează finanțele, va activa sectorul carierei și sunt posibile conflicte profesionale în următoarea perioadă, mai ales tensiuni cu superiorii. Nativii s-ar putea simți nedreptățiți, nevalorificați, s-ar putea să aibă senzația că talentele și abilitățile lor nu sunt apreciate de ceilalți. Totodată, pot lupta mai mult pentru a obține o funcție, pentru a-și atinge un obiectiv profesional, fiind determinați și de câștigurile financiare. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea lor, dar și Mercur, vor face conjuncția cu Uranus în sectorul financiar, dar și careu cu Saturn. S-ar putea ca nativii să aibă parte de surprize care vin din zona banilor deținuți cu alții, banii partenerului, banii care provin din credite, moșteniri, pensii, partaje. Chiar dacă nu sunt cele mai plăcute vești, există șanse de redresare, important este ca nativii să fie perseverenți și să nu investească fără logică sperând în câștiguri rapide. Atenție mai multă la acte și speculații financiare. În plan sentimental, Marte, planeta care le guvernează și relațiile, poate aduce lupte de putere în cuplu. Tensiunile pot să plece și de la bani, dar și de la situații care vizează intimitatea.

Horoscop săptămânal Scorpion: 19 – 25 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de ingresul lui Mercur și al Soarelui în sectorul relațiilor, acolo unde și Venus va face conjuncția cu Uranus. Urmează o perioadă destul de instabilă, în care pot apărea discuții neprevăzute, surprize și situații neașteptate de natură să testeze rezistența și durabilitatea relațiilor. Este nevoie ca nativii să facă un efort să alunge monotonia instalată în cuplu și să fie mai puțin sufocanți, să dea libertatea cuvenită partenerului. Cei care au început de curând relații ar trebui să fie mai atenți la persoana iubită și să lase deoparte senzația că nu primesc ceea ce li se pare lor că merită sau că au dreptul. Cu Marte, guvernatorul lor, în zodia Rac este o perioadă bună să-și reanalizeze niște principii de viață, convingeri, credințe, dar și o perioadă favorabilă călătoriilor, studiului și dezvoltării personale sau profesionale.

Horoscop săptămânal Săgetător: 19 – 25 aprilie 2021

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, intrarea Soarelui și a lui Mercur în sectorul muncii le va aduce discuții la job, cu colegii, cu superiorii, stres și agitație mai multă. Este posibil să apară situații neprevăzute, surprize, schimbări și răsturnări de program, poate chiar sarcini noi, însă tot acest context le cere adaptabilitate. Este nevoie să fie deschiși la propunerile care vin spre ei și să profite de context pentru a face schimbări profesionale dacă ceva nu le convine. De asemenea, contextul le cere atenție la sănătate mai multă, la stil de viață, la odihnă. Începe o perioadă în care-și pot îmbunătăți starea generală prin mici schimbări în rutina zilnică. Marte, guvernatorul iubirii lor, intră în zodia Rac și chiar dacă părăsește după două luni sectorul relațiilor, din noua ipostază nu va feri deloc nativii de conflicte în cuplu. Posibil ca din cauza programului de muncă mult prea încărcat (sunt nu mai puțin de cinci planete aici, dacă adunăm și Luna Neagră în tranzit prin Taur) să nu mai fie deloc atenți la dorințele partenerului și astfel să iasă cu scântei. În plus, tensiuni pot să apară din cauza cheltuielilor, a bugetului comun, dar și din cauza intimității. Nativii pot fi mult mai tentați să intre în aventuri acum, însă atenție la infidelitate. Tot Marte în Rac le cere mai multă atenție la investiții și le canalizează energia către obținerea unui credit, unei moșteniri, unei sume de bani sau bun material. Pe unii Săgetători îi stimulează să umble după niște acte sau să înceapă un partaj, litigiu, să-și facă o asigurare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 19 – 25 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o săptămână în care accentul cade pe viața sentimentală. Soarele și Mercur intră în sectorul iubirii, iar Marte în sectorul relațiilor, prin urmare nativii singuri vor fi foarte determinați să înceapă o nouă poveste de dragoste. Poate fi vorba de o dragoste la prima vedere, de o atracție neașteptată pe care o simt acum față de cineva. Pe de altă parte, este o perioadă în care situațiile neprevăzute, surprizele nu vor lipsi din viața sentimentală, aspect care poate aduce instabilitate în cuplu, iar careul dintre Venus și Saturn, guvernatorul lor, le cere mai multă adaptabilitate la schimbare, chiar o reformă sentimentală dacă este posibil. Nativii nu vor accepta relații în care nu sunt apreciați și valorificați. Pot profita de contextul astrologic pentru a fi mai pasionali, mai romantici în cuplu, dar și pentru a discuta despre copii, despre posibilitatea de a deveni părinți. Cei care sunt părinți pot avea parte de unele surprize din partea copiilor și ar trebui să fie mai deschiși în comunicare cu aceștia. Din punct de vedere profesional este o perioadă creativă, iar nativii pot fi mai determinați să obțină noi colaborări, noi contracte.

Horoscop săptămânal Vărsător: 19 – 25 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de intrarea Soarelui și a lui Mercur în sectorul casei și familiei, iar energia nativilor se va canaliza în mare parte către aceste zone. Nu este o mare bucurie să stea acasă, însă s-ar putea să fie forțați de contextul astrologic să se preocupe de situații ce țin de locuință sau de cei dragi. Conjuncțiile cu Uranus, guvernatorul lor, pot sta la baza unor evenimente neprevăzute ce țin de viața personală, pot stimula dialoguri tensionate cu familia, discuții neașteptate, inclusiv în viața sentimentală pot fi luați prin surprindere de spusele partenerului, dat fiind că Mercur le guvernează sectorul iubirii. Sunt nativi care pot avea parte de mutări, reorganizări în casă, fie voite pentru mai mult confort, fie forțate de contexte, iar nativii trebuie să dea dovadă de mai mult simț practic pentru ca lucrurile să funcționeze. Copilăria, trecutul, rădăcinile, tradițiile pot fi răscolitoare acum, dar pot maturiza nativii și îi pot responsabiliza mai mult față de viața lor. Intrarea lui Marte în zodia Rac va stimula nativii să muncească mai mult, dar va aduce și stres și oboseală și o mai mare atenție la sănătate și stil de viață.

Horoscop săptămânal Pești: 19 – 25 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Pești au parte de ingresul Soarelui și al lui Mercur, guvernatorul relațiilor lor, în sectorul comunicării. Acest context astrologic va susține foarte mult nativii în dialoguri, inclusiv în discuțiile de cuplu, în negocieri, interviuri, ședințe, în expunerea punctului de vedere, dar și în procesul de învățare, predare sau în examene. Conjuncțiile cu Uranus pot aduce vești neașteptate, informații de-a dreptul surprinzătoare, dialoguri surpriză și nu este exclus ca o declarație a partenerului de viață sau a unui colaborator să surprindă nativii. Totuși, sunt momente de revelație, în care pot veni idei revoluționare, dar practice, în care pot găsi soluții la problemele cu care se confruntă. Date fiind careurile cu Saturn, este un moment foarte bun pentru mers la psiholog sau pentru rezolvarea unor probleme de sănătate prin conștientizare, în primul rând. Pe de altă parte, Marte va activa sectorul iubirii, iar acest tranzit va stimula nativii să fie mai cuceritori, să flirteze mai mult și să înceapă noi povești de dragoste, însă atenție la tendința de a fi prea mofturoși și prea capricioși. În cuplu pot discuta despre copii și despre posibilitatea de a deveni părinți, însă din nou atenție la cei care sunt deja părinți și care au tendința de a deveni prea autoritari cu cei mici. Începe o perioadă pasională, în care dorința de a iubi și de a-și manifesta afectivitatea este mare, iar declarațiile de dragoste nu vor lipsi.

Parteneri
Adevărul despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi. Afaceristul RUPE TĂCEREA: „A inceput nevasta-mea…”
Adevărul despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi. Afaceristul RUPE TĂCEREA: „A inceput nevasta-mea…”
George Simion aruncă bomba! Guvernul pregătește privatizarea totală. Lovitură pentru români
George Simion aruncă bomba! Guvernul pregătește privatizarea totală. Lovitură pentru români
De ce se mută Catinca Roman din România. Sora Oanei Roman, decizie radicală
De ce se mută Catinca Roman din România. Sora Oanei Roman, decizie radicală
FOTO. Imagini fierbinți cu Antonia din Maldive! A făcut ravagii într-un costum de baie
FOTO. Imagini fierbinți cu Antonia din Maldive! A făcut ravagii într-un costum de baie
Marele sportiv al ţării, de fapt un monstru! Şi-a ucis iubita. Înfiorător: i-a injectat o substanţă şi a aruncat-o de pe pod. Primele detalii
Marele sportiv al ţării, de fapt un monstru! Şi-a ucis iubita. Înfiorător: i-a injectat o...
CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine îl înșeală Olivia Steer pe Andi Moisescu! S-a aflat totul
CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine îl înșeală Olivia Steer pe Andi Moisescu! S-a aflat totul
Bianca Drăguşanu l-a UMILIT pe Alex Bodi! Ce îi făcea afaceristul, în pat:
Bianca Drăguşanu l-a UMILIT pe Alex Bodi! Ce îi făcea afaceristul, în pat:
De-a dreptul uluitor. Unde lucrează acum Viorica Dăncilă
De-a dreptul uluitor. Unde lucrează acum Viorica Dăncilă
Crima care a îngrozit România: Farmaciste din Brașov, ÎMPUȘCATE în CAP la serviciu
Crima care a îngrozit România: Farmaciste din Brașov, ÎMPUȘCATE în CAP la serviciu
Persoanele cu această grupă de sânge sunt mai predispuse la cheaguri de sânge
Persoanele cu această grupă de sânge sunt mai predispuse la cheaguri de sânge
Horoscop INEDIT. Află care e cea mai favorizată zodie, DUMNEZEU veghează asupra lor
Horoscop INEDIT. Află care e cea mai favorizată zodie, DUMNEZEU veghează asupra lor
Preot din Călărași înregistrat când face avansuri unei fete de 14 ani, la spovedanie: ”Sincer, aş vrea să te sărut şi eu!”
Preot din Călărași înregistrat când face avansuri unei fete de 14 ani, la spovedanie: ”Sincer,...
Sărbătoare mare mâine! Cui să îi spui La mulți ani
Sărbătoare mare mâine! Cui să îi spui La mulți ani
Raed Arafat, dat afară. Ce s-a întâmplat cu șeful SMURD?
Raed Arafat, dat afară. Ce s-a întâmplat cu șeful SMURD?
BANCUL ZILEI – Bancherul și degetul plăcerii nebănuite
BANCUL ZILEI – Bancherul și degetul plăcerii nebănuite
Motivul pentru care Nicolae Ceaușescu nu avea niciodată bani la el! Cu toate astea, traia intr-un lux colosal FOTO
Motivul pentru care Nicolae Ceaușescu nu avea niciodată bani la el! Cu toate astea, traia...
Vești proaste pentru acești români! Este vorba despre cei care nu se vaccinează
Vești proaste pentru acești români! Este vorba despre cei care nu se vaccinează
O nouă boală face ravagii! A produs deja mai multe decese. Medicii sunt în alertă
O nouă boală face ravagii! A produs deja mai multe decese. Medicii sunt în alertă
Lovitură pentru șoferi. Lipsa documentului îi va lăsa fără zeci de mii de lei!
Lovitură pentru șoferi. Lipsa documentului îi va lăsa fără zeci de mii de lei!
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E...
Horoscop 6 mai 2021. Zodia care face o schimbare importantă în carieră
Horoscop 6 mai 2021. Zodia care face o schimbare importantă în carieră
Când vom putea renunţa la purtarea măştii în spaţii deschise? Ministrul Sănătăţii, despre data propusă de Florin Cîţu
Când vom putea renunţa la purtarea măştii în spaţii deschise? Ministrul Sănătăţii, despre data propusă...
A murit regele maneliștilor! Este durere mare printre cântăreți
A murit regele maneliștilor! Este durere mare printre cântăreți
Marea câștigătoare s-a dat de gol pe net! Pe cine a ales Burlacul Andi la final
Marea câștigătoare s-a dat de gol pe net! Pe cine a ales Burlacul Andi la...
Această tânără atractivă era pe stradă și a întâlnit un străin. Este uluitor ce a convins-o să facă, în public - VIDEO
Această tânără atractivă era pe stradă și a întâlnit un străin. Este uluitor ce a...
FOTO. Anda Adam, imagini incendiare de Paște! Cum s-a lăsat pozată vedeta
FOTO. Anda Adam, imagini incendiare de Paște! Cum s-a lăsat pozată vedeta
Motivul uluitor pentru care nevasta a divorțat de Bill Gates după 27 de ani de căsnicie
Motivul uluitor pentru care nevasta a divorțat de Bill Gates după 27 de ani de...
„Bombă
„Bombă"! Daniela Crudu nu s-a putut abține: Apariție interzisă minorilor în costum de baie minuscul
Catinca Roman, decizie fără precedent! Creatoarea de modă se mută din România. Care este motivul acestei mutări neașteptate
Catinca Roman, decizie fără precedent! Creatoarea de modă se mută din România. Care este motivul...
DEZVĂLUIRI despre scandalul uciderii ursului Arthur de un prinţ austriac
DEZVĂLUIRI despre scandalul uciderii ursului Arthur de un prinţ austriac
Catastrofă la graniţa cu România: Moartea şi degradarea sunt omniprezente. Oraşe întregi părăsite, obloanele trase, lacăte la uşi. Ţara vecină care moare şi dispare
Catastrofă la graniţa cu România: Moartea şi degradarea sunt omniprezente. Oraşe întregi părăsite, obloanele trase,...
Delia Matache, mesaj îngrijorător pe internet: „Nu sunt bună de nimic, sunt foarte tristă. Sufletul meu plânge!”
Delia Matache, mesaj îngrijorător pe internet: „Nu sunt bună de nimic, sunt foarte tristă. Sufletul...
DeTALII ȘOC despre divorțul lui Bill Gates! Ce RITUAL ciudat are miliardarul cu fosta iubită
DeTALII ȘOC despre divorțul lui Bill Gates! Ce RITUAL ciudat are miliardarul cu fosta iubită
Alertă MONDIALĂ! O rachetă va lovi Pământul. A fost scăpată de sub control în spațiu
Alertă MONDIALĂ! O rachetă va lovi Pământul. A fost scăpată de sub control în spațiu
Este cel mai apreciat model Volvo în acest moment. Suedezii nu fac față cu producția
Este cel mai apreciat model Volvo în acest moment. Suedezii nu fac față cu producția