Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 24 – 30 mai 2021. Săgetătorii fac schimbări importante

Horoscop săptămânal 24 – 30 mai 2021. Săgetătorii fac schimbări importante

De: Madalina Manole 24/05/2021 | 08:19
Horoscop săptămânal 24 – 30 mai 2021. Săgetătorii fac schimbări importante

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 mai 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 24 – 30 mai 2021 se numără și cea a Săgetătorilor care au parte de răsturnări de situație în viața personală.

Săptămâna 24 – 30 mai 2021 poate fi considerată săptămâna confuziilor și este foarte important să rămânem ancorați în realitate pentru că putem fi luați de val foarte ușor. În primele zile ne aflăm sub impactul careului dintre Mercur (comunicarea) și Neptun (visarea), aspect care are darul de a distorsiona foarte mult adevărul, motiv pentru care nu ar trebui să luăm decizii importante.

Ulterior, pe 27 mai, Venus, planeta iubirii, din zodia Gemeni va face un careu cu același Neptun din Pești, prin urmare sentimentele noastre vor fi neclare, vom avea tendința de a spune minciuni pentru a ieși din anumite situații și vom visa la o iubire ca în povești. Ne putem iluziona foarte ușor în plan sentimental și este de preferat să evităm să începem noi relații în această perioadă.

Pe data de 26 mai 2021 avem parte de o Lună Plină și o Eclipsă totală de Lună în zodia Săgetător, moment care aduce încheieri în viața noastră, în special desprinderea de tipare de gândire și convingeri învechite. Însă, dat fiind că sunt implicate Nodurile Lunare din Axa Destinului aflată în Gemen-Săgetător, este vorba de un moment karmic care va aduce răsturnări de situație menite să ne pună pe sensul vieții.

Pe data de 29 mai, Venus va face o conjuncție cu Mercur în zodia Gemeni, aspect care va aduce multă creativitate, inspirație, simț artistic, toate acestea fiind ușor manifestate prin arta comunicării, a scrierii, a vorbirii, a interpretării. Vom exprima sentimentele într-un mod direct, iar gândurile într-un mod artistic. Este o zi în care căutăm armonia în relațiile cu cei din jur, însă nu ne bucurăm prea mult de acest context deoarece pe data de 30 mai Mercur intră în retrogradare în Gemeni și vom deveni mai conflictuali cu cei din jur. Totuși, sunt favorizate dialogurile interioare și introspecția, lămurirea unor situații mai vechi, întâlnirea cu persoane din trecut, iar aspectul continuă să fie util persoanelor creative.

Mercur va fi retrograd în Gemeni până pe data de 21 iunie, perioadă în care este de preferat să evităm noile negocieri, semnarea contractelor, luarea deciziilor importante și achiziționarea de aparatură care are legătură cu comunicarea, de exemplu mașini, telefoane. De asemenea, va trebui să fim mai prudenți atunci când suntem la volan, să avem grijă la deplasări și să evităm pe cât posibil întâlnirile cu multe persoane, în contextul Covid-19, dat fiind că Mercur retrogradează în zodia Gemeni, responsabilă cu plămânii și căile respiratorii.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Berbec comunică foarte mult în săptămâna aceasta. Nativii spun vrute și nevrute, însă trebuie să învețe să asculte și ce zic ceilalți și să nu aibă senzația că ei dețin adevărul absolut, cu atât mai mult cu cât Mercur retrograd în Gemeni va impacta acest sector al comunicării și cumva le cere o reevaluare a modului în care poartă un dialog. Totodată, această retrogradare poate fi favorabilă celor care vor să se împace cu o persoană din trecut sau care vor să reia un curs. Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător îi susține să se despartă de anumite convingeri și credințe învechite și poate veni cu surprize ce țin de străinătate, călătorii sau studii înalte. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la deciziile pe care le iau acum. În plan sentimental nu trebuie să aibă așteptări prea mari de la partener, iar cei singuri sunt sfătuiți să evite acum să intre în noi relații pentru că au tendința de a-și idealiza partenerul.

Horoscop săptămânal Taur: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Taur au parte de multe tranzite în sectorul financiar ceea ce înseamnă că nativii acordă o mare importanță câștigurilor. Pe de o parte, Venus, guvernatoarea lor, face acel careu cu Neptun, aspect care îi poate face cheltuitori, însă cheltuie pe vise, iluzii și nimic concret. Dacă nu sunt atenți și se lansează în speculații, pot pierde și bani pentru că este în continuare multă confuzie aici. În plus, Mercur va retrograda în acest sector deci fără îndoială că este nevoie de o reevaluare a modului în care-și câștigă banii, dar și de o reorganizare a modului în care îi administrează. De evitat achizițiile, investițiile majore. Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător cer să observe mai exact care parteneriate le aduc profit și care nu și să fie mai conștienți de criteriile pe baza cărora își aleg asociații, contractele.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Gemeni au multe planete în zodia lor, iar careurile la care sunt supuse Mercur, guvernatorul lor, și Venus, planeta iubirii, pot aduce multă confuzie pe toate planurile, de aceea de preferat este ca nativii să nu ia decizii importante (mai ales profesionale) și să nu se iluzioneze din punct de vedere sentimental. Însă, acei nativi care de multă vreme au vrut să facă o schimbare în carieră și s-au temut, s-ar putea ca acum să prindă elan, însă trebuie să țină cont că ceea ce acele contracte semnate pe retrogradarea lui Mercur nu vor avea viață lungă. Cum Venus le guvernează viața sentimentală, Gemenii singuri trebuie să evite noile povești de dragoste, iar dacă sunt părinți să aibă mai multă grijă la autoritatea impusă copiilor. Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător îi vizează direct și poate aduce unele rupturi în relații, în parteneriate, cu posibile împăcări ulterioare, însă impactul autentic va fi resimțit prin prisma faptului că nativii sunt foarte preocupați de modul în care sunt văzuți de ceilalți, mai ales că Mercur retrograd în zodia lor, îi stimulează să intre într-o amplă perioadă de reevaluare a vieții personale. Din punct de vedere creativ și artistic este o perioadă în care pot surprinde prin inspirație.

Horoscop săptămânal Rac: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Rac au multe planete în sectorul trecutului, al subconștientului, al interiorizării, acolo unde va retrograda și Mercur, prin urmare nu este exclus ca anumite frici, anxietăți, amintiri, vicii să se manifeste mai mult acum, să aibă parte de reactualizarea unor decepții sentimentale, dat fiind că Venus, planeta iubirii, este implicată. Nativii sunt agitați pe interior și vor fi nevoiți în perioada de retrogradare să-și reanalizeze trecutul, iar Neptun din Pești îi susține acum să stea de vorbă cu persoane mai înțelepte, să caute vindecarea la terapeuți sau cu ajutorul spiritualității. Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător vizează axa sănătății și este nevoie ca nativii să acorde mai multă atenție acestui sector de viață, în special odihnei. Este important să înțeleagă cauzele profunde ale afecțiunilor cu care se confruntă sau, în alte cazuri, să adopte schimbări în stilul de viață menite să aducă o creștere a energiei, dar și a randamentului la locul de muncă. Posibile schimbări profesionale neașteptate pentru unii nativi.

Horoscop săptămânal Leu: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător în sectorul iubirii și al creativității. Nativii sunt invitați de contextul astrologic să dea ce au mai bun din ei într-un context de viață, să dea frâu liber zonei artistice și să nu se lase intimidați, blocați sau validați de ceilalți. Cu atât de multe planete în sectorul prietenilor, s-ar putea ca părerea celor din jur să cântărească mult în viața Leilor și să aibă nevoie de aprecierile acestora. Însă, Mercur va retrograda aici și nativii vor vedea cine le este cu adevărat prieten și cine nu. Va fi o zonă de reevaluare importantă aceasta, alături de prioiectele sociale, de grup și media în care sunt implicați. Revenind la eclipsă, Leii vor lăsa emoțiile să se manifeste, vor pune preț pe zona afectivă și vor fi declarativi cu sentimentele lor.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Fecioară au puternic activată axa carieră-familie, aspect care poate însemna că nativii trec printr-o etapă în care au parte de schimbări importante în viața lor. Este foarte probabil ca Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător să le aducă o mutare, inclusiv cu partenerul de viață, o schimbare de domiciliu sau în casă, o reordonare a modului în care se gospodăresc, a sarcinilor în familie. Sunt foarte multe planete care le activează sectorul profesional și care le acaparează atenția, prin urmare se pot afirma, pot ieși cu ceva în față și pot primi aprecierea celorlalți, pot primi o funcție sau noi responsabilități. Mercur, guvernatorul lor, va retrograda aici și le va aduce o perioadă de reanaliză a obiectivelor profesionale, o reevaluare a strategiilor prin care își ating obiectivele.

Horoscop săptămânal Balanță: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Balanță trec printr-o etapă de cunoaștere și explorare a noilor orizonturi, o perioadă de dezvoltare personală și profesională. Mulți nativi sunt mânați să descopere lucruri noi, să întrebe specialiștii, să se documenteze, să învețe să facă ceva nou. Mercur va retrograda în sectorul cunoașterii și al studiilor înalte și poate veni cu revizuirea unor principii de viață și mentalități, cu dorința de a relua niște cursuri abandonate pentru a obține o diplomă, în cazul unor. Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător se petrec în sectorul comunicării și pot stimula multe Balanțe să-și recunoască sentimentele, să vorbească, să spună ceva ce țineau ascuns. Totodată, grijă la acte și documente oficiale.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător în sectorul financiar și este o perioadă în care se pot încheia colaborări care nu sunt rentabile și care consumă prea multe resurse nativilor. Oricum, sunt răsturnări de situație care pot apărea și pot viza sectorul câștigurilor. Mercur va retrograda tot într-un sector financiar și va cere atenție la investiții, evitarea împrumuturilor și reorganizarea bugetului comun, atât cu partenerul de viață, cât și cu asociații și partenerii de afaceri. Scorpionii pot descoperi motivul pentru care pierd resurse, fie bani, fie timp, fie energie, etc. Venus, guvernatoarea relațiilor lor, va face aspect tensionat cu Neptun din sectorul iubirii, context care poate aduce confuzie sentimentală și tendința de idealizare a celeilalte persoane. S-ar putea ca nativii, pe de o parte să-și dorească o relație romantică, dar pe de altă parte să-și dorească flirt și aventură, mai ales că este o perioadă de explorare sexuală. De ținut cont că Mercur le va cere revizuirea vieții intime și va aduce discuții pe această temă în cuplurile de lungă durată și în căsnicii.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24 – 30 mai 2021

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, săptămâna aceasta este deosebit de importantă, în primul rând grație aspectului de Luna Plină și Eclipsă de Lună care se petrece în zodia lor și care marchează o perioadă de schimbări importante în plan personal, o perioadă de analiză și autoanaliză, mai ales din punct de vedere al emoțiilor. Nativii pot realiza că i-au rănit pe ceilalți de-a lungul timpului și pot decide să facă schimbări în atitudinea lor, chiar legate de modul în care dialoghează cu ceilalți, mai ales că aici va retrograda și mercur. Totodată, Mercur retrograd în Gemeni le cere reevaluarea unei relații, fie de cuplu, fie profesionale. În plus, în multe cazuri există tendința de întoarcere la cineva din trecut sau pot reapărea în viața lor persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător în sectorul trecutului, al introspecției și renunțării, iar nativii vor analiza destul de emoțional aspecte ale vieții lor și vor decide să încheie capitole. Pentru că au multe planete în casa muncii și sănătății, unde și Mercur va retrograda, este foarte probabil ca nativii să-și reevalueze și revizuiască situația profesională, sarcinile și programul, și să decidă să mai renunțe la atribuțiile avute. De asemenea, îți vor revizui atitudinea pe care o au față de subalterni și persoanele cu care desfățoară activități comune astfel încât să fie pe cât posibili corecți și să se bucure de mai multă apreciere. Este nevoie de mai multă odihnă și grijă la sănătate, poate chiar schimbări în rutina zilnică menite să aducă îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător în sectorul prietenilor, iar mănunchiul de planete, printre care și Mercur, care va retrograda, se află în casa iubirii, creativității și distracției. Prin urmare, începe o perioadă în care cheful de viață va fi la cote înalte, nativii pot ieși din carapace și pot reîmprospăta relații de prietenie, ba chiar se pot întâlni cu persoane pe care nu le-au mai văzut de foarte mult timp. Sunt creativi, originali și își pot conduce proiectele pe culmile succesului dacă depun un minim de efort și sunt responsabili și perseverenți. De preferat ar fi să nu se angajeze în noi povești de dragoste pentru că pot idealiza cealaltă persoană ca urmare a careului Venus-Neptun, însă în cuplu pot deveni foarte romantici și pasionali, dornici de aventuri și descoperiri alături de persoana iubită.

Horoscop săptămânal Pești: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător în sectorul carierei și pentru nativi va fi un moment important în care-și vor analiza funcția, imaginea, responsabilitățile și obiectivele profesionale pe care le au și vor conștientiza dacă este locul lor acolo unde se află în prezent. Pe de altă parte sunt multe planete în tranzit prin sectorul familiei și locuinței, aici unde va retrograda și Mercur, și s-ar putea să apară tensiuni cu cei dragi și mulți nativi să simtă că nu mai este locul lor acolo unde se află acum. Posibil ca unii Pești să se mute, alții să renoveze sau alții să analizeze varianta unui credit imobiliar, deși cu Mercur retrograd în Gemeni situațiile ce țin de acte vor fi încetinite.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul de vineri | Tânărul, pensionarul și farmacista
Bancul de vineri | Tânărul, pensionarul și farmacista
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată...
REACȚIA MOMENTULUI! Ce a putut să spună soția milionarului Șucu după ce l-a văzut pe Babasha la concertul Coldplay: "DA, DA, DA"
REACȚIA MOMENTULUI! Ce a putut să spună soția milionarului Șucu după ce l-a văzut pe...
Uite îngheţata, nu mai e îngheţata! Vedetele din România în imagini interzise cardiacilor
Uite îngheţata, nu mai e îngheţata! Vedetele din România în imagini interzise cardiacilor
De ce s-a dus de fapt Reghe peste Prodanca iar cu Poliția?! Nu skijet-ul, ci barca îl interesa! „Până la finalizarea divorțului, nu vinde nimic pe semințe”
De ce s-a dus de fapt Reghe peste Prodanca iar cu Poliția?! Nu skijet-ul, ci...
Soțul Ancăi Molnar aproape că a cedat la o zi de la înmormântarea make-up artistei:
Soțul Ancăi Molnar aproape că a cedat la o zi de la înmormântarea make-up artistei:...
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în uciderea soțului, împușcat de iubitul ei de 15 ani
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în...
Imagini din închisoarea în care intri și nu mai știe nimeni de tine. Încă 2.000 de infractori, trimiși în centrul mamut din El Salvador
Imagini din închisoarea în care intri și nu mai știe nimeni de tine. Încă 2.000...
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai bun produs
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai...
Furtunile vor lovi din nou România! ANM a emis un nou cod galben de vreme severă. Care sunt județele afectate
Furtunile vor lovi din nou România! ANM a emis un nou cod galben de vreme...
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de...
Discuția dintre Rebecca și Antoni! Concurenta încearcă să-l asigure pe partenerul său că nu l-a mințit în legătură cu sentimentele sale: „Eu nu m-am prefăcut niciodată.”
Discuția dintre Rebecca și Antoni! Concurenta încearcă să-l asigure pe partenerul său că nu l-a...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum! Scene sfâșietoare au avut loc la căpătâiul make-up artistei. Soțul și fiul ei nu s-au dezlipit de sicriu
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum! Scene sfâșietoare au avut loc la căpătâiul make-up artistei....
Experienţa neplăcută a unui turist român în Istanbul, chiar în prima zi de vacanţă:
Experienţa neplăcută a unui turist român în Istanbul, chiar în prima zi de vacanţă: "Hoție...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
Sculele Parkside perfecte pentru renovări sunt în ofertă la Kaufland
Sculele Parkside perfecte pentru renovări sunt în ofertă la Kaufland
NAZISTUL care a încercat să-l UCIDĂ pe Hitler
NAZISTUL care a încercat să-l UCIDĂ pe Hitler
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Județul din care românii nu mai vor să plece la muncă în străinătate. Se câștigă la cules de cireșe mai bine ca în Spania. Zilierii primesc și câte 100 euro pe zi
Județul din care românii nu mai vor să plece la muncă în străinătate. Se câștigă...
Locul de muncă în care poți lua și 300 de lei pe zi. Românii fug de acest job și nici nu vor să audă. Angajatorii sunt disperați așa că aduc oameni din străinătate
Locul de muncă în care poți lua și 300 de lei pe zi. Românii fug...
Se plătesc 352 DE LEI de persoană. Banii intră ASTĂZI, 14 IUNIE
Se plătesc 352 DE LEI de persoană. Banii intră ASTĂZI, 14 IUNIE
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și...
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
Americanii ştiu numărul soldaţilor pe care Rusia i-a pierdut în războiul din Ucraina
Americanii ştiu numărul soldaţilor pe care Rusia i-a pierdut în războiul din Ucraina
A MURIT chiar în ziua de Înălțare. ZI DE DOLIU pentru toată Biserica Ortodoxă
A MURIT chiar în ziua de Înălțare. ZI DE DOLIU pentru toată Biserica Ortodoxă
Becali dă lovitura în Pipera. Deja a discutat cu mai mulți milionari
Becali dă lovitura în Pipera. Deja a discutat cu mai mulți milionari
Câți lei a ajuns să coste o CIORBĂ în Mamaia, acum, la început de sezon estival 2024
Câți lei a ajuns să coste o CIORBĂ în Mamaia, acum, la început de sezon...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns...
Cine sunt părinții lui Babasha, tânărul huiduit la concertul Coldplay. Așa arată femeia de la care cântărețul a moștenit talentul
Cine sunt părinții lui Babasha, tânărul huiduit la concertul Coldplay. Așa arată femeia de la...
Saveta Bogdan, din nou îndrăgostită la 78 de ani: ”Am o relație cu un avocat. La vârsta asta vezi lucrurile altfel”
Saveta Bogdan, din nou îndrăgostită la 78 de ani: ”Am o relație cu un avocat....
Teodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri despre lupta cu cancerul. Cum s-a vindecat și cum a primit diagnosticul la doar 24 de ani
Teodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri despre lupta cu cancerul. Cum s-a vindecat și cum...
3 secrete care l-au ajutat pe un bărbat să trăiască 101 de ani. Ce trebuie să faci ca să ai o viață lungă
3 secrete care l-au ajutat pe un bărbat să trăiască 101 de ani. Ce trebuie...
Gigantul din România care face angajări. Nu ai nevoie de facultate pentru aceste posturi
Gigantul din România care face angajări. Nu ai nevoie de facultate pentru aceste posturi
×