Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 24 – 30 mai 2021. Săgetătorii fac schimbări importante

Horoscop săptămânal 24 – 30 mai 2021. Săgetătorii fac schimbări importante

De: Madalina Manole 24/05/2021 | 08:19
Horoscop săptămânal 24 – 30 mai 2021. Săgetătorii fac schimbări importante

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 mai 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 24 – 30 mai 2021 se numără și cea a Săgetătorilor care au parte de răsturnări de situație în viața personală.

Săptămâna 24 – 30 mai 2021 poate fi considerată săptămâna confuziilor și este foarte important să rămânem ancorați în realitate pentru că putem fi luați de val foarte ușor. În primele zile ne aflăm sub impactul careului dintre Mercur (comunicarea) și Neptun (visarea), aspect care are darul de a distorsiona foarte mult adevărul, motiv pentru care nu ar trebui să luăm decizii importante.

Ulterior, pe 27 mai, Venus, planeta iubirii, din zodia Gemeni va face un careu cu același Neptun din Pești, prin urmare sentimentele noastre vor fi neclare, vom avea tendința de a spune minciuni pentru a ieși din anumite situații și vom visa la o iubire ca în povești. Ne putem iluziona foarte ușor în plan sentimental și este de preferat să evităm să începem noi relații în această perioadă.

Pe data de 26 mai 2021 avem parte de o Lună Plină și o Eclipsă totală de Lună în zodia Săgetător, moment care aduce încheieri în viața noastră, în special desprinderea de tipare de gândire și convingeri învechite. Însă, dat fiind că sunt implicate Nodurile Lunare din Axa Destinului aflată în Gemen-Săgetător, este vorba de un moment karmic care va aduce răsturnări de situație menite să ne pună pe sensul vieții.

Pe data de 29 mai, Venus va face o conjuncție cu Mercur în zodia Gemeni, aspect care va aduce multă creativitate, inspirație, simț artistic, toate acestea fiind ușor manifestate prin arta comunicării, a scrierii, a vorbirii, a interpretării. Vom exprima sentimentele într-un mod direct, iar gândurile într-un mod artistic. Este o zi în care căutăm armonia în relațiile cu cei din jur, însă nu ne bucurăm prea mult de acest context deoarece pe data de 30 mai Mercur intră în retrogradare în Gemeni și vom deveni mai conflictuali cu cei din jur. Totuși, sunt favorizate dialogurile interioare și introspecția, lămurirea unor situații mai vechi, întâlnirea cu persoane din trecut, iar aspectul continuă să fie util persoanelor creative.

Mercur va fi retrograd în Gemeni până pe data de 21 iunie, perioadă în care este de preferat să evităm noile negocieri, semnarea contractelor, luarea deciziilor importante și achiziționarea de aparatură care are legătură cu comunicarea, de exemplu mașini, telefoane. De asemenea, va trebui să fim mai prudenți atunci când suntem la volan, să avem grijă la deplasări și să evităm pe cât posibil întâlnirile cu multe persoane, în contextul Covid-19, dat fiind că Mercur retrogradează în zodia Gemeni, responsabilă cu plămânii și căile respiratorii.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Berbec comunică foarte mult în săptămâna aceasta. Nativii spun vrute și nevrute, însă trebuie să învețe să asculte și ce zic ceilalți și să nu aibă senzația că ei dețin adevărul absolut, cu atât mai mult cu cât Mercur retrograd în Gemeni va impacta acest sector al comunicării și cumva le cere o reevaluare a modului în care poartă un dialog. Totodată, această retrogradare poate fi favorabilă celor care vor să se împace cu o persoană din trecut sau care vor să reia un curs. Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător îi susține să se despartă de anumite convingeri și credințe învechite și poate veni cu surprize ce țin de străinătate, călătorii sau studii înalte. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la deciziile pe care le iau acum. În plan sentimental nu trebuie să aibă așteptări prea mari de la partener, iar cei singuri sunt sfătuiți să evite acum să intre în noi relații pentru că au tendința de a-și idealiza partenerul.

Horoscop săptămânal Taur: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Taur au parte de multe tranzite în sectorul financiar ceea ce înseamnă că nativii acordă o mare importanță câștigurilor. Pe de o parte, Venus, guvernatoarea lor, face acel careu cu Neptun, aspect care îi poate face cheltuitori, însă cheltuie pe vise, iluzii și nimic concret. Dacă nu sunt atenți și se lansează în speculații, pot pierde și bani pentru că este în continuare multă confuzie aici. În plus, Mercur va retrograda în acest sector deci fără îndoială că este nevoie de o reevaluare a modului în care-și câștigă banii, dar și de o reorganizare a modului în care îi administrează. De evitat achizițiile, investițiile majore. Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător cer să observe mai exact care parteneriate le aduc profit și care nu și să fie mai conștienți de criteriile pe baza cărora își aleg asociații, contractele.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Gemeni au multe planete în zodia lor, iar careurile la care sunt supuse Mercur, guvernatorul lor, și Venus, planeta iubirii, pot aduce multă confuzie pe toate planurile, de aceea de preferat este ca nativii să nu ia decizii importante (mai ales profesionale) și să nu se iluzioneze din punct de vedere sentimental. Însă, acei nativi care de multă vreme au vrut să facă o schimbare în carieră și s-au temut, s-ar putea ca acum să prindă elan, însă trebuie să țină cont că ceea ce acele contracte semnate pe retrogradarea lui Mercur nu vor avea viață lungă. Cum Venus le guvernează viața sentimentală, Gemenii singuri trebuie să evite noile povești de dragoste, iar dacă sunt părinți să aibă mai multă grijă la autoritatea impusă copiilor. Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător îi vizează direct și poate aduce unele rupturi în relații, în parteneriate, cu posibile împăcări ulterioare, însă impactul autentic va fi resimțit prin prisma faptului că nativii sunt foarte preocupați de modul în care sunt văzuți de ceilalți, mai ales că Mercur retrograd în zodia lor, îi stimulează să intre într-o amplă perioadă de reevaluare a vieții personale. Din punct de vedere creativ și artistic este o perioadă în care pot surprinde prin inspirație.

Horoscop săptămânal Rac: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Rac au multe planete în sectorul trecutului, al subconștientului, al interiorizării, acolo unde va retrograda și Mercur, prin urmare nu este exclus ca anumite frici, anxietăți, amintiri, vicii să se manifeste mai mult acum, să aibă parte de reactualizarea unor decepții sentimentale, dat fiind că Venus, planeta iubirii, este implicată. Nativii sunt agitați pe interior și vor fi nevoiți în perioada de retrogradare să-și reanalizeze trecutul, iar Neptun din Pești îi susține acum să stea de vorbă cu persoane mai înțelepte, să caute vindecarea la terapeuți sau cu ajutorul spiritualității. Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător vizează axa sănătății și este nevoie ca nativii să acorde mai multă atenție acestui sector de viață, în special odihnei. Este important să înțeleagă cauzele profunde ale afecțiunilor cu care se confruntă sau, în alte cazuri, să adopte schimbări în stilul de viață menite să aducă o creștere a energiei, dar și a randamentului la locul de muncă. Posibile schimbări profesionale neașteptate pentru unii nativi.

Horoscop săptămânal Leu: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător în sectorul iubirii și al creativității. Nativii sunt invitați de contextul astrologic să dea ce au mai bun din ei într-un context de viață, să dea frâu liber zonei artistice și să nu se lase intimidați, blocați sau validați de ceilalți. Cu atât de multe planete în sectorul prietenilor, s-ar putea ca părerea celor din jur să cântărească mult în viața Leilor și să aibă nevoie de aprecierile acestora. Însă, Mercur va retrograda aici și nativii vor vedea cine le este cu adevărat prieten și cine nu. Va fi o zonă de reevaluare importantă aceasta, alături de prioiectele sociale, de grup și media în care sunt implicați. Revenind la eclipsă, Leii vor lăsa emoțiile să se manifeste, vor pune preț pe zona afectivă și vor fi declarativi cu sentimentele lor.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Fecioară au puternic activată axa carieră-familie, aspect care poate însemna că nativii trec printr-o etapă în care au parte de schimbări importante în viața lor. Este foarte probabil ca Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător să le aducă o mutare, inclusiv cu partenerul de viață, o schimbare de domiciliu sau în casă, o reordonare a modului în care se gospodăresc, a sarcinilor în familie. Sunt foarte multe planete care le activează sectorul profesional și care le acaparează atenția, prin urmare se pot afirma, pot ieși cu ceva în față și pot primi aprecierea celorlalți, pot primi o funcție sau noi responsabilități. Mercur, guvernatorul lor, va retrograda aici și le va aduce o perioadă de reanaliză a obiectivelor profesionale, o reevaluare a strategiilor prin care își ating obiectivele.

Horoscop săptămânal Balanță: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Balanță trec printr-o etapă de cunoaștere și explorare a noilor orizonturi, o perioadă de dezvoltare personală și profesională. Mulți nativi sunt mânați să descopere lucruri noi, să întrebe specialiștii, să se documenteze, să învețe să facă ceva nou. Mercur va retrograda în sectorul cunoașterii și al studiilor înalte și poate veni cu revizuirea unor principii de viață și mentalități, cu dorința de a relua niște cursuri abandonate pentru a obține o diplomă, în cazul unor. Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător se petrec în sectorul comunicării și pot stimula multe Balanțe să-și recunoască sentimentele, să vorbească, să spună ceva ce țineau ascuns. Totodată, grijă la acte și documente oficiale.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător în sectorul financiar și este o perioadă în care se pot încheia colaborări care nu sunt rentabile și care consumă prea multe resurse nativilor. Oricum, sunt răsturnări de situație care pot apărea și pot viza sectorul câștigurilor. Mercur va retrograda tot într-un sector financiar și va cere atenție la investiții, evitarea împrumuturilor și reorganizarea bugetului comun, atât cu partenerul de viață, cât și cu asociații și partenerii de afaceri. Scorpionii pot descoperi motivul pentru care pierd resurse, fie bani, fie timp, fie energie, etc. Venus, guvernatoarea relațiilor lor, va face aspect tensionat cu Neptun din sectorul iubirii, context care poate aduce confuzie sentimentală și tendința de idealizare a celeilalte persoane. S-ar putea ca nativii, pe de o parte să-și dorească o relație romantică, dar pe de altă parte să-și dorească flirt și aventură, mai ales că este o perioadă de explorare sexuală. De ținut cont că Mercur le va cere revizuirea vieții intime și va aduce discuții pe această temă în cuplurile de lungă durată și în căsnicii.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24 – 30 mai 2021

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, săptămâna aceasta este deosebit de importantă, în primul rând grație aspectului de Luna Plină și Eclipsă de Lună care se petrece în zodia lor și care marchează o perioadă de schimbări importante în plan personal, o perioadă de analiză și autoanaliză, mai ales din punct de vedere al emoțiilor. Nativii pot realiza că i-au rănit pe ceilalți de-a lungul timpului și pot decide să facă schimbări în atitudinea lor, chiar legate de modul în care dialoghează cu ceilalți, mai ales că aici va retrograda și mercur. Totodată, Mercur retrograd în Gemeni le cere reevaluarea unei relații, fie de cuplu, fie profesionale. În plus, în multe cazuri există tendința de întoarcere la cineva din trecut sau pot reapărea în viața lor persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător în sectorul trecutului, al introspecției și renunțării, iar nativii vor analiza destul de emoțional aspecte ale vieții lor și vor decide să încheie capitole. Pentru că au multe planete în casa muncii și sănătății, unde și Mercur va retrograda, este foarte probabil ca nativii să-și reevalueze și revizuiască situația profesională, sarcinile și programul, și să decidă să mai renunțe la atribuțiile avute. De asemenea, îți vor revizui atitudinea pe care o au față de subalterni și persoanele cu care desfățoară activități comune astfel încât să fie pe cât posibili corecți și să se bucure de mai multă apreciere. Este nevoie de mai multă odihnă și grijă la sănătate, poate chiar schimbări în rutina zilnică menite să aducă îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător în sectorul prietenilor, iar mănunchiul de planete, printre care și Mercur, care va retrograda, se află în casa iubirii, creativității și distracției. Prin urmare, începe o perioadă în care cheful de viață va fi la cote înalte, nativii pot ieși din carapace și pot reîmprospăta relații de prietenie, ba chiar se pot întâlni cu persoane pe care nu le-au mai văzut de foarte mult timp. Sunt creativi, originali și își pot conduce proiectele pe culmile succesului dacă depun un minim de efort și sunt responsabili și perseverenți. De preferat ar fi să nu se angajeze în noi povești de dragoste pentru că pot idealiza cealaltă persoană ca urmare a careului Venus-Neptun, însă în cuplu pot deveni foarte romantici și pasionali, dornici de aventuri și descoperiri alături de persoana iubită.

Horoscop săptămânal Pești: 24 – 30 mai 2021

Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător în sectorul carierei și pentru nativi va fi un moment important în care-și vor analiza funcția, imaginea, responsabilitățile și obiectivele profesionale pe care le au și vor conștientiza dacă este locul lor acolo unde se află în prezent. Pe de altă parte sunt multe planete în tranzit prin sectorul familiei și locuinței, aici unde va retrograda și Mercur, și s-ar putea să apară tensiuni cu cei dragi și mulți nativi să simtă că nu mai este locul lor acolo unde se află acum. Posibil ca unii Pești să se mute, alții să renoveze sau alții să analizeze varianta unui credit imobiliar, deși cu Mercur retrograd în Gemeni situațiile ce țin de acte vor fi încetinite.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Primele roșii ROMÂNEȘTI au apărut deja în piețe. Cât costă kilogramul
Primele roșii ROMÂNEȘTI au apărut deja în piețe. Cât costă kilogramul
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns de durere”. Cum a reacționat micuța Isabela
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. A băgat-o în portbagaj, înainte să fie găsită moartă
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în...
ANIMAŢIE. Cu cât creşte distanţa de frânare la o viteză de 50 km/h, în condiţii de polei. Zăpada mieilor le-a dat bătăi de cap şoferilor cu anvelope de vară
ANIMAŢIE. Cu cât creşte distanţa de frânare la o viteză de 50 km/h, în condiţii...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de sora vedetei pe Instagram
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Florin Piersic, în lacrimi: Cea mai mare durere. Pescarii au găsit-o plutind
Florin Piersic, în lacrimi: Cea mai mare durere. Pescarii au găsit-o plutind
Fasolea bătută, nelipsită din post. Cât se fierbe pentru a nu crea probleme
Fasolea bătută, nelipsită din post. Cât se fierbe pentru a nu crea probleme
Județul din România care se DEPOPULEAZĂ pe zi ce trece. A pierdut 50.000 de locuitori în ultimii ani
Județul din România care se DEPOPULEAZĂ pe zi ce trece. A pierdut 50.000 de locuitori...
Soţia lui Constantin Budescu a întors toate privirile în raiul milionarilor. Cât de frumoasă este Mădălina Budescu
Soţia lui Constantin Budescu a întors toate privirile în raiul milionarilor. Cât de frumoasă este...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Cum să alegi parfumurile pentru orice preferință?
Cum să alegi parfumurile pentru orice preferință?
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...