Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 25 – 31 ianuarie 2021. Leii încheie o etapă și evoluează

Horoscop săptămânal 25 – 31 ianuarie 2021. Leii încheie o etapă și evoluează

De: Madalina Manole 25/01/2021 | 16:13
Horoscop săptămânal 25 – 31 ianuarie 2021. Leii încheie o etapă și evoluează

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 25 – 31 ianuarie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscopul săptămânal pentru perioada 25 – 31 ianuarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 25 – 31 ianuarie 2021 se numără și cea a Leilor care au parte de încheieri importante în plan personal, dar care aduc noi începuturi.

Săptămâna 25 – 31 ianuarie 2021 se remarcă prin mai multe aspecte importante. Primul dintre acestea, care de altfel va deschide perioada, va fi cel de cuadratură între Soarele din Vărsător și Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur. Practic, aspectele tensionate dintre planetele din Vărsător și cele din Taur care s-au tot format până acum au adus multe frământări și frustrări în viața noastră, în diferite sectoare, iar această cuadratură poate fi momentul în care decidem să facem marea schimbare. Nu va fi ușor și nu o vom face cu zâmbetul pe buze, ba chiar este posibil să fim stimulați de ceva anume să o facem sau să apară în urma unei izbucniri.

Pe data de 28 ianuarie se va forma Lună Plină în zodia Leu, un moment important care va dauce finaluri și încheieri în viața noastră și, implicit, trecerea într-o nouă etapă. În aceeași zi, Venus, planeta iubirii, din zodia Capricorn, va forma o conjuncție cu Pluto, planeta transformărilor interioare profunde, aspect care va aduce în viața noastră ocazia unei regenerări emoționale. Momentul poate fi constructiv sau distructiv, depinzând foarte mult de etapa în care se află viața noastră sentimentală. Poate fi vorba de o renaștere a unor sentimente, dar și de o încheiere a unei povești toxice și nefuncționale. În principiu, este un aspect care aduce iertare, pasiune și magnetism în viața noastră amoroasă.

La o zi diferență avem parte de o altă conjuncție, de această dată între Soare și Jupiter, Marele Benefic, din zodia Vărsător, eveniment care va aduce bucurie și speranță în viața noastră, energie și chef de viață, abundență de idei și planuri de viitor.

Ultima zi a săptămânii, dar și a lunii, îl are în rol principal pe Mercur, planeta comunicării, din zodia Vărsător care-și începe perioada de retrogradare, perioadă care va dura până pe data de 21 februarie 2021. Deși impactul său va fi resimțit cu precădere în săptămâna următoare, este important să știm că această perioadă de retrogradare ne cere reviziuirea unor idei și planuri avute, reanalizarea unor proiecte de viitor și a unor decizii luate în acest sens. Evitați să cumpărați aparatură electrică, electronică și electrocasnică, dar mai ales produse care au legătură cu comunicarea, de la telefoane la mașini.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 25 – 31 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână foarte bună în plan profesional. Nativii pot realiza ceva măreț în cariera lor, iar cei care au colaborări pot avansa, pot pune la cale proiecte noi, se pot asocia cu noi persoane și-și pot atinge obiectivele legate de carieră, de ascensiunea profesională. În plan sentimental sunt aspecte favorabile vieții de cuplu. Se poate reaprinde pasiunea între parteneri și se poate trece la alt nivel în viața sentimentală. Există și posibilitatea ca relațiile aflate la început să se încheie, însă nu va fi cu durere, ci cu detașare.

Horoscop săptămânal Taur: 25 – 31 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Taur au parte de aspecte puternice în sectorul carierei lor și este posibil ca săptămâna aceasta să vină unele oferte nesperate care să-i bucure pe nativi sau poate fi vorba de decizii pe care trebuie să le ia vizavi de sectorul profesional. Este important să evite conflictele cu autoritățile din viața lor, mai ales că Luna Plină le poate aduce niște tensiuni în familie. Sunt de evitat deciziile importante legate de carieră, dat fiind că Mercur va retrograda aici, deși mulți nativi le pot lua în sinea lor, mai ales dacă sunt nemulțumiți de profesia aleasă. În plan sentimental, conjuncția Venus-Pluto este aducătoare de noi speranțe în cuplu. Se poate îmbunătăți relația cu partenerul, pot avea parte de conștientizări importante privind viața în doi. Cei singuri pot atrage mai ușor partenerul dorit.

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 – 31 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să-și îmbunătățească credințele, principiile, mentalitățile și să aducă un plus sistemului de valori pe baza căruia se ghidează. Mulți nativi vor fi dornici să mai învețe ceva nou, să obțină o diplomă, iar alții pot primi oferte din străinătate. Vor fi Gemeni care primesc oportunitatea de a se folosi de un atestat avut. Din punct de vedere financiar se pot rezolva situații cu credite, se pot încheia datorii, se pot obține împrumuturi sau partenerul de viață poate veni cu un sprijin considerabil. De altfel, relațional este un moment bun să se depășească toate neînțelegerile avute și să se apropie de persoana iubită.

Horoscop săptămânal Rac: 25 – 31 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Rac trebuie să fie mai atenți la bani, mai ales la banii pe care-i dețin împreună cu alții și să nu se grăbească în asocieri riscante. Nu este momentul investițiilor, cheltuielilor, ci din contră este un moment bun să se pună capăt unor desfrâuri financiare. Este posibil ca unii nativi să piardă o sursă de venit, dar și să câștige alta printr-o nouă ofertă de colaborare sau noi sarcini apărute la locul de muncă și remunerate suplimentar. Se pot rezolva favorabil situații ce țin de acte, moșteniri, procese, litigii. În perioada de retrogradare a lui Mercur este nevoie de mai multă grijă acordată sănătății și chiar căutarea unor remedii în acest sens. Sentimental este o perioadă de reconecatre la partener, de pasiune și profunzime în cuplu.

Horoscop săptămânal Leu: 25 – 31 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să evite conflictele cu superiorii și să nu lase stresul profesional să le strice unele colaborări avute. Din această zonă pot veni oportunități și noi contracte. Pe de altă parte, partenerul de viață poate veni cu oferte mai greu de refuzat, poate chiar legate de o mutare, oferte care să aducă noi etape în viața unora dintre nativi, dat fiind că Luna Plină se petrece în zodia lor și poate aduce încheierea unei etape de viață. Cei singuri pot avea ocazia să cunoască pe cineva care să le cucerească simțurile și să-i atragă într-un mod deosebit.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 – 31 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să trăiască intens în plan sentimental. Nativii pot ierta pe cineva, pot da o nouă șansă sau pot înțelege profunzimea unor sentimente pe care le au, de fapt. Este o perioadă de regenerare emoțională, de reînnoire a vieții sentimentale. Din punct de vedere profesional pot apărea noi oportunități, noi ocazii ca nativii să facă schimbări, să aducă îmbunătățiri. Pot fi nativi care-și schimbă locul de muncă acum. Mai multă atenție la sănătate. Este nevoie de odihnă mai multă, mai ales în preajma Lunii Pline.

Horoscop săptămânal Balanță: 25 – 31 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să fie atenți la noile relații în care intră pentru că Mercur va retrograda în sectorul iubirii și le poate pune la încercare alegerile, dar și deciziile pentru cei care sunt în cuplu. Este o perioadă bună să se ocupe de starea emoțională, să vindece trecutul, să ierte și să-și accepte copilăria cu bunele și relele trăite. Luna Plină poate aduce încheierea unei relații de prietenie care nu-i mai reprezintă pe nativi. S-ar putea ca și proiectele profesionale să sufere unele modificări, de aceea este bine ca nativii să se bazeze mai mult pe puterile lor și nu pe ale altora.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 – 31 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să rezolve una psect important legat de locuință, cel mai probabil să fie vorba de o mutare, poate în alte cazuri o achiziție a unei case. Important ar fi să se semenze actele până ce Mercur își începe retrogradarea. Perioadă foarte bună pentru negocieri și noi colaborări. De asemenea, și în cuplu se va îmbunătăți situația și puteți ajunge să vă conectați din nou la sufletul persoanei iubite. Luna Plină va aduce încheierea unei etape profesionale, în unele cazuri chiar schimbarea unui loc de muncă sau a direcției în carieră, mai ales în cazul nativilor care nu avea timp să se ocupe de familie din cauza jobului.

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 – 31 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o săptămână foarte bună, energică, în care nici problemele de la locul de muncă nu pot să-i tragă înapoi. Pot avea parte de oportunități venite pe calea comunicării, de mesaje importante, de declarații care să le bucure inima. Pot primi mesaje, pot comunica cu mai multă ușurință, pot face deplasări, poate chiar o excursie, o călătorie. În alte cazuri este posibil ca unii nativi să obțină o diplomă sau să pună în practică o diplomă obținută. Din punct de vedere financiar este o perioadă bună pentru a face o investiție care să aducă profit. Luna Plină poate favoriza debarasarea de unele convingeri învechite și prăfuite.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 – 31 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de o perioadă mult mai bună din punct de vedere financiar. Pot veni noi oportunități de îmbunătățire a veniturilor și în unele cazuri chiar talentele nativilor vor fi cele care aduc un ban în plus. Conjuncția Venus-Pluto se petrece chiar în zodia lor și poate aduce pentru mulți nativi ocazia unei regenerări emoționale și sentimentale, ocazia de a trece peste ceva ce-și doresc să uite, ocazia de a se vindeca. Pe de altă parte, nativii se bucură de sex-appeal și magnetism și pot cuceri mai ușor. O relație intimă se poate încheia dacă nu mai este productivă, dacă nu mai aduce bucurie și nu-i mai reprezintă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 – 31 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o săptămână impactantă în plan personal. Conjuncția Soare-Jupiter poate aduce noi oportunități de evoluție, poate aduce multă bucurie și mult entuziasm în viața nativilor și își pot face planuri mai curajoase, se pot implica în noi proiecte. Totodată, detașarea de trecut va fi o altă temă pe care nativii sunt susținuți astrologic să o abordeze și mulți se pot vindeca acum de toate traumele trăite. Luna Plină impactează sectorul relațiilor și poate încheia o legătură care nu mai funcționează, care este toxică și nu mai are viitor.

Horoscop săptămânal Pești: 25 – 31 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Pești au nevoie de mai multă atenție la sănătate. Nativii trebuie să fie mai atenți la tendința de a se suprasolicita psihic și nervos, maia les că stresul este foarte mare în această perioadă. Munca prea multă poate aduce epuizare și chiar agravarea unor probleme de sănătate mai vechi sau cronice. Luna Plină din Leu încheie o etapă profesională, poate nativii schimbă un loc de muncă din cauza responsabilităților prea mari sau poate renunță la unele sarcini sau la un job extra avut. Oricum, este o recomandare pentru cei care muncesc prea mult să facă acest pas. În plan sentimental este posibil să fie atrași de o persoană din anturaj. Se întrevăd împăcări cu prietenii. Nativii pot ierta mai ușor acum pe cei care le-au greșit.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Sofia Vicoveanca, luată prin surprindere de Victor Rebengiuc:
Sofia Vicoveanca, luată prin surprindere de Victor Rebengiuc: "Un exemplu de urmat". Gestul incredibil făcut de...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea