Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 29 martie – 4 aprilie 2021. Scorpionii își exprimă sentimentele

Horoscop săptămânal 29 martie – 4 aprilie 2021. Scorpionii își exprimă sentimentele

De: Alice ZottaMadalina Manole 29/03/2021 | 16:20
Horoscop săptămânal 29 martie – 4 aprilie 2021. Scorpionii își exprimă sentimentele

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2021, pentru toate semnele zodiacale. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 29 martie – 4 aprilie 2021 se numără și cea a Scorpionilor care sunt mai comunicativi și mai declarativi cu sentimentele lor.

Descoperă și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021 se remarcă printr-o serie de aspecte de sextil pe care le fac, pe rând, planetele și care ne susțin să ne mai energizăm și să ne concentrăm mai bine pe planurile noastre, să ne punem în mișcare, însă nu vă așteptați la o turație mare a motorului pentru că nu va fi, deocamdată, cazul. Este o săptămână mai bună decât precedentele și asta pentru că nu avem noi aspecte tensionate pe cer.

Mercur va face o conjuncție cu Neptun în zodia Pești, prin urmare, dincolo de inspirație, imaginație și intuiție, va exista și foarte multă confuzie, însă va fi ultima săptămână cu planeta în tranzit aici, pentru că începând cu data de 4 aprilie va intra în energica zodie a Berbecului, postură din care ne va stimula gândirea și ne va face mai curajoși în manifestarea ideilor. Săptămâna aceasta nu luați decizii, nu faceți negocieri importante și… nu faceți promisiuni pentru că nu vă puteți ține de ele. Atenție la tendința de a cădea în stări de visare și melancolie. Puteți face, în schimb, o introspecție pentru a vedea ce trebuie eliberat din trecutul vostru, din mintea și gândurile voastre. Această conjuncție deschide o cale spre Divinitate, spre vise profetice, spre dialoguri cu alte sfere. Fiți mai atenți la sincronicitățile și așa-zisele coincidențe din viața voastră. Pot purta cu ele mesaje. Încercați să gândiți pozitiv, să vă puneți dorințe, pentru că poarta spre Univers este deschisă acum și se pot materializa mai ușor.

Venus, planeta iubirii, din Berbec, și Soarele vor face aspecte de sextil cu Saturn, Marele Învățător al astrologiei, aflat în Vărsător, context care ne va aduce ocazia consolidării relațiilor noastre, atât sentimentale, cât și profesionale, ne va aduce mai multă perseverență, dar și răbdare în inițierea proiectelor noastre și vom deveni mai responsabili în privința administrării finanțelor.

Tot Venus și Soarele fac aspecte de sextil și cu axa Nodurilor Lunare din Gemeni-Săgetător, context care ne stimulează la nivel intelectual să găsim idei și soluții de afirmare, dar și să lămurim situații care țin de viața sentimentală.

Pe data de 2 aprilie, Mercur din zodia Pești va face un sextil cu Pluto din Capricorn, aspect care ne va aduce mai multă forță mentală, mai multă putere în susținerea unor idei și idealuri. Este un aspect care ne stimulează diplomația în dialog și este foarte constructiv pentru cei care desfășoară activități creative.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 29 martie – 4 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână bună, dat fiind faptul că Soarele și Venus din zodia lor fac aspecte de susținere cu Saturn și Nodul Nord. Acest context îi poate stimula pe nativi să-și facă planuri pe termen lung, să-și prioritizeze proiectele și să fie mai deschiși la propunerile celorlalți. Își doresc să se exprime, să-și expună punctul de vedere, dar nu le este foarte clar cum să o facă. Conjuncția Mercur-Neptun nu îi va susține prea mult în comunicarea rațională pe care ei și-o doresc, dar în schimb îi poate ajuta să se conecteze la spiritualitate. Pe calea viselor pot primi mesaje importante, dar și prin meditație și introspecție. Este ultima săptămână în care se simt confuzi și fără chef, apatici, interiorizați pentru că de duminică Mercur va intra în zodia lor și-i va stimula intelectual foarte mult. Este o perioadă bună pentru meditație, relaxare și odihnă.

Horoscop săptămânal Taur: 29 martie – 4 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Taur pot profita de acest context astrologic pentru a se ocupa mai mult de starea lor de sănătate. Venus, guvernatoarea lor, și Soarele pot evidenția anumite neplăceri, majoritatea legate de stil de viață, de aceea nu este exclus să se confrunte cu insomnii sau stări de agitație interioară, iar Saturn le cere mai multă responsabilitate prin sextilul pe care-l face. De asemenea, poate nu ar trebui să creadă toate promisiunile prietenilor și nici să se bazeze prea mult pe ce spun aceștia deocamdată. În plan sentimental trebuie să evite relațiile ascunse sau care sunt bazate pe prea multe secrete sau parteneri care cer de la nativi să stea în umbră.

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 martie – 4 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni nu ar trebui să se avânte în decizii profesionale acum pentru că Mercur, guvernatorul lor, este conjunct cu Neptun în casa carierei și există riscul să nu vadă prea clar situația, ba mai mult, să aleagă pe fond emoțional. Totodată, aspectul poate fi folosit pentru a privi dintr-un alt unghi cariera lor și viitorul profesional. Curajul de a-și cere drepturile nu le lipsește, dar este important cum și-l manifestă pentru a nu intra în conflicte cu superiorii. Este o săptămână în care viața socială este mai activă și dorința de a ieși din casă, de a petrece timp cu prietenii este destul de mare. Nu este exclus să apară și unele atracții în cercul de prieteni, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot fi mai dornici de schimbări pentru a-și îmbunătăți relația.

Horoscop săptămânal Rac: 29 martie – 4 aprilie 2021

Sunt aspecte favorabile în sectorul carierei pentru cei născuți în zodia Rac, însă nativii trebuie să aibă și curaj pentru a le da viață. Nu este exclus ca acum unii să-și schimbe locul de muncă sau pur și simplu să schimbe unele contexte profesionale de care nu sunt mulțumiți. Totodată, conjuncția Mercur-Neptun susține nativii să-și atingă idealurile și aspirațiile, mai ales să meargă pe acel drum care le oferă evoluție spirituală și împlinire sufletească. În plan sentimental sunt momente pasionale, intense și pot reuși în sfârșit să obțină ceea ce și-au dorit de la partener, să ajungă la un consens, la o direcție de viitor. Este important să fie deschiși, sinceri și să-și recunoască dorințele.

Citește și: Predicții pentru săptămâna 29 Martie – 4 Aprilie. Predomină elementul Pământ

Horoscop săptămânal Leu: 29 martie – 4 aprilie 2021

Cei născuți sub semnul Leului pot folosi conjuncția Mercur-Neptun pentru a spune ceea ce-i apasă, ceea ce au pe suflet și reprimă, chiar dacă sunt aspecte intime sau delicate. Poate recunosc o teamă, o dependență, o pasiune ascunsă. Pe de altă parte, este nevoie de mai multă grijă în administrarea banilor și bunurilor materiale pe care le dețin împreună cu alții. Este important să nu se lase păcăliți, furați de promisiuni și acolo unde nu sunt sigură să ceară sfatul altora, mai ales al unor persoane înțelepte și cu experiență în domeniul. Posibil să fie nevoie să rezolve situații ce țin de acte, moșteniri, partaje, litigii sau credite, taxe și impozite. În plan sentimental este o perioadă bună pentru consolidare, însă prin schimbări, prin noi viziuni și planuri de viitor

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 martie – 4 aprilie 2021

Pentru cei născuți în zodia Fecioară, conjuncția Mercur-Neptun se petrece chiar în sectorul relațiilor și le cere nativilor exprimarea sentimentelor. Dialogul poate aduce multe clarificări acum și este necesar să se discute sincer și deschis. Profesional, își pot expune nemulțumirile și pot avea parte de lămuriri importante, de bun augur pentru viitorul unui contract, unei colaborări. Financiar, ar putea obține sprijin, ajutor de la cei din jur. În plan sentimental este o perioadă destul de pasională. În cuplu se poate îmbunătăți viața intimă, iar cei care sunt singuri vor fi mai deschiși aventurilor, se vor lăsa mai ușor purtați în noi experinețe.

Horoscop săptămânal Balanță: 29 martie – 4 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia săptămâna aceasta, grație conjuncției Mercur-Neptun, să facă schimbări în stilul de viață, să aducă îmbunătățiri rutinei zilnice. Nativii se pot preocupa mai mult de starea de sănătate și pot căuta răspunsuri, pot face investigații și analize. Totodată, nu ar trebui să se avânte în decizii majore legate de locul de muncă, din cauza confuziei care poate plana acum, dar se pot decide să aducă îmbunătățiri modului în care-și desfășoară sarcinile. Pot primi sfaturi de la colegi și sprijin în desfășurarea activităților. În plan sentimental, este o perioadă benefică pentru a vedea ce merge și ce nu merge în relația de cuplu. Ce anume rănește și trebuie vindecat, unde este nevoie de mai multă responsabilitate. Cei singuri ar putea începe acum relații, însă acestea s-ar putea să vină și cu niște lecții, poate lecții legate de maturitate sentimentală.

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 martie – 4 aprilie 2021

Conjuncția Mercur-Neptun se petrece în sectorul iubirii pentru cei născuți în zodia Scorpion, aspect care-i susține să discute cu persoana iubită su cu copiii despre ceea ce nu merge în cuplu. Rezultatele se vor dovedi benefice, mai ales dacă nativii vor fi sinceri, deschiși și își vor exprima sentimentele. De asemenea, este o perioadă de creativitate, în care nativii pot da naștere unor adevărate opere artistice, mai ales dacă lucrează în domenii de profil. Pentru ceilalți, aspectele pe care Venus și Soarele din casa muncii le fac cu Saturn aduc mai multă muncă, dar și mai multă perseverență în obținerea unor rezultate dorite. Este nevoie de răbdare în negocierile pe care le fac pentru obținerea unui program mai bun sau pentru obținerea unor mici beneficii.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 martie – 4 aprilie 2021

Săptămâna aceasta aduce conștientizări puternice celor născuți în zodia Săgetător, iar acestea sunt legate de familie, de cămin, de copilărie, de rădăcinile lor. Sunt și nativi care se ocupă de casă, de o reorganizare, de o achiziție. Sentimental, Venus și Soarele din sectorul iubirii susțin atmosfera jucăușă în cuplu, dar și consolidarea relațiilor aflate la început. Atenție la cei singuri care ar trebui să-și mai schimbe atitudinea dacă vor să cucerească pe cineva. Din punct de vedere financiar există riscul ca nativii să cheltuie mai mult pe distracții. Speculațiile financiare și jocurile de noroc ar trebui evitate.

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 martie – 4 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de conjuncția Mercur-Neptun în sectorul comunicării și este o perioadă foarte bună pentru dialog și negocieri, pentru că nativii ai intuiție, inspirație și fler, dar trebuie să se asigure că-și exprimă ideile clar și concis, în caz contrar existând riscul de a creea confuzii. Soarele și Venus se află în sectorul familiei și în aspecte bune cu Saturn, chiar guvernatorul nativilor, context care ajută la clarificările unor situații cu cei dragi, dar și la restabilirea ordinii și disciplinei în cămin. Posibil ca unii Capricorni să facă unele cheltuieli pentru casă, pentru propriul lor confort. Sentimental, este o perioadă favorabilă flirtului, destul de pasională, cu un apetit crescut. Pentru cei care sunt parte a unui cuplu, este o perioadă în care clarifică neînțelegeri prin dialoguri profunde, care aduc și schimbări.

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 martie – 4 aprilie 2021

Conjuncția Mercur-Neptun se petrece în sectorul financiar, iar pentru cei născuți în zodia Vărsător poate fi o portiță spre noi câștiguri. Nativii pot avea idei despre cum să-și crească veniturile, dar totodată pot fi și mai cheltuitori decât de obicei. Este o perioadă foarte bună pentru învățare, comunicare, pentru a da un exemen, un interviu. Modul în care nativii poartă acum dialoguri îi face plăcuți, apreciați și poate fi un real ajutor în cuplu, în clarificarea problemelor mai vechi, mai ales că sunt mult mai dispuși la compromisuri. Cei singuri pot cunoaște persoane care să-i atragă, dar cel mai probabil vor începe să flirteze după ce Mercur va intra în Berbec.

Horoscop săptămânal Pești: 29 martie – 4 aprilie 2021

Cei născuți în zodia Pești au parte de conjuncția lui Mercur cu Neptun în zodia lor, prin urmare pot trece prin multe stări contradictorii, dar și revelatorii. Pot fi mai confuzi și sunt sfătuiți să evite luarea deciziilor, să evite să dea verdicte și să fie mai atenți la ceea ce le promit celorlalți pentru că s-ar putea să nu le ducă la capăt. Nici ei cu ei înșiși nu ar trebui să-și facă promisiuni, pentru că nici pe acestea nu le vor urma neapărat, cel puțin nu acum. Pe de altă parte, nativii au ocazia să vadă în profunzimile ființei lor, au ocazia unor conștientizări puternice care pot ajuta în vindecarea lor, fie că este vorba de vindecare sentimentală, emoțională sau fizică. Trebuie să înceapă să se prețuiască și să se iubească mai mult pentru ca și ceilalți să o facă. Stima de sine este pas cu pas recâștigată și efectele benefice pot apărea și în viața sentimentală. Totodată, financiar sunt axați să facă bani, au răbdare și o strategie bună de creștere a veniturilor, iar cei care au de rezolvat contexte ce vizează bunurile de patrimoniu sunt susținuți de contextul astrologic să o facă acum.

Vezi și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Sursa foto: pixabay.com/ro

Parteneri
Bianca Drăgușanu este GRAV BOLNAVĂ! Boala nu poate fi tratată! In ce STARE e ACUM:
Bianca Drăgușanu este GRAV BOLNAVĂ! Boala nu poate fi tratată! In ce STARE e ACUM:
Nenorocirea care loveşte crunt România! Pierdem miliarde de euro. Dezvăluirea care îngroapă Guvernul
Nenorocirea care loveşte crunt România! Pierdem miliarde de euro. Dezvăluirea care îngroapă Guvernul
Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane
Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e inumană: primele informaţii
Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e...
Ce șoc a avut o femeie după ce i-a dat 50 de lei unui cerșetor din Iași: „Nu-ți amintești de mine?! Noi doi am fost…”
Ce șoc a avut o femeie după ce i-a dat 50 de lei unui cerșetor...
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să leșine când i-a văzut împreună: ”A trimis o poză cu ei îmbrățișați. Ea îl ajuta să se dezbrace”
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să...
Ne așteaptă o nenorocire. Lumea va fi lovită de cea mai mare criză financiară
Ne așteaptă o nenorocire. Lumea va fi lovită de cea mai mare criză financiară
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la Pfizer
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la...
Bacteria din stomac care poate duce la cancer. Ea se transmite ușor de la o persoană la alta
Bacteria din stomac care poate duce la cancer. Ea se transmite ușor de la o...
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Copiii de 6 și 8 ani atacați cu un cuțit de mamă, la Cluj, au încercat să se apere. Scenele de groază i-ar putea marca pe viaţă
Copiii de 6 și 8 ani atacați cu un cuțit de mamă, la Cluj, au...
EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO
EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti....
Idei de preparate pentru masa de Florii. Ce trebuie să mănânci pentru a avea noroc
Idei de preparate pentru masa de Florii. Ce trebuie să mănânci pentru a avea noroc
Liviu Dragnea e cu un picior în groapă! Ce a declarat Ponta în fața judecătorilor
Liviu Dragnea e cu un picior în groapă! Ce a declarat Ponta în fața judecătorilor
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Ți-o mai amintești pe „fetița din dezastru”? Cât de mare a crescut acum și care este adevărata poveste din spatele fotografiei
Ți-o mai amintești pe „fetița din dezastru”? Cât de mare a crescut acum și care...
Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală
Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală
Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații
Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la Pfizer
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la...
Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât colacul de WC. Iată cu ce îl poți curăța
Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât...
Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin. Ce a acuzat-o, într-o discuție privată cu Sebastian Chitoșcă și Cosmin
Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin. Ce a acuzat-o, într-o discuție privată...
Iohannis convoacă şedinţă CSAT pentru tensiunile din estul Ucrainei: „Situaţia este îngrijorătoare. Au apărut tensiuni în regiunea Mării Negre”
Iohannis convoacă şedinţă CSAT pentru tensiunile din estul Ucrainei: „Situaţia este îngrijorătoare. Au apărut tensiuni...
Mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgiana, Gigi și alții ce îi poartă numele
Mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgiana, Gigi și alții ce îi...
Șoc uriaș! Artistul a murit în urmă cu puțin timp, la spital! Era infectat cu COVID, iar starea lui se agravase
Șoc uriaș! Artistul a murit în urmă cu puțin timp, la spital! Era infectat cu...
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
Clipe de coșmar pentru un șofer pe Uber! Pasagerul a început să îl stranguleze și să îl muște în timpul cursei
Clipe de coșmar pentru un șofer pe Uber! Pasagerul a început să îl stranguleze și...
„Ai fi o starletă porno de valoare
„Ai fi o starletă porno de valoare"! Alexandra Stan, atacată dur de fani după o...
Survivor Romania 2021.  Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca am fost cel mai iubit pana in momentul de fata!"
Survivor Romania 2021. Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca...
Vă era dor de Rummy? Cum puteţi să vă jucaţi oriunde, online
Vă era dor de Rummy? Cum puteţi să vă jucaţi oriunde, online
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de angajaţi în România şi care este cel mai important lucru învăţat de ea în perioada pandemiei
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de...
Vine bebelușul! Mama Geta a dat vestea! Culiță e la Survivor, dar îl va aștepta acasă surpriza
Vine bebelușul! Mama Geta a dat vestea! Culiță e la Survivor, dar îl va aștepta...
Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului
Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului
Păienjeniș financiaro-amoros la Institutul Oncologic București. Legături periculoase și profituri de milioane. Exclusiv
Păienjeniș financiaro-amoros la Institutul Oncologic București. Legături periculoase și profituri de milioane. Exclusiv
BOMBARDIER, filmat în timp ce depășește mașina Poliției pe linie dublă continuă. Reacția oamenilor legii
BOMBARDIER, filmat în timp ce depășește mașina Poliției pe linie dublă continuă. Reacția oamenilor legii