Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie 2022. Taurii au parte de schimbări neașteptate

Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie 2022. Taurii au parte de schimbări neașteptate

De: Madalina Manole 06/06/2022 | 10:41
Horoscop săptămânal 6 – 12 iunie 2022. Taurii au parte de schimbări neașteptate
Sursă foto: Pixabay

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 6 – 12 iunie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 6 – 12 iunie 2022 se numără și cea a Taurilor, care au parte de schimbări neașteptate în plan personal.

Săptămâna 6 – 12 iunie 2022 nu se remarcă prin aspecte astrologice majore, însă din a doua jumătate a sa se va forma o conjuncție între Venus, planeta iubirii, și Uranus, planeta neprevăzutului, în zodia Taur. Acest context astrologic vine cu surprize și evenimente neprevăzute, cu răsturnări de situație, atât în dragoste, cât și în plan financiar.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 6 – 12 iunie 2022

Săptămâna acaesta, Berbecii se pot aștepta la evenimente nepevăzute legate de sectorul financiar. Acest aspect le poate aduce atât noi surse de venit, cât și cheltuieli neprevăzute. În plan sentimental, nu este exclus să apară o atracție bruscă pentru cineva din anturaj sau cunoscut în mediul online.

Horoscop săptămânal Taur: 6 – 12 iunie 2022

Taurii au parte de conjuncția Venus-Uranus chiar în zodia lor și resimt puternic o nevoie de schimbare în viața lor. Au nevoie de mai multă libertate și independență și, ceea ce-i constrânge și limitează, va trece prin filtrul unei schimbări. Se pot aștepta la fel și fel de surprize neprevăzute.

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 – 12 iunie 2022

Pentru Gemeni este o perioadă destul de dificilă, dat fiind că sectorul trecutului, al temerilor și problemelor de sănătate este activat de contextul astrologic. S-ar putea reactiva fie probleme mai vechi, fie probleme de natură cronică. Totodată, pot avea parte de niște revelații legate de viața sentimentală. Nu este exclus ca secrete să iasă la suprafață și contextul să conducă la încheierea unor relații toxice.

Horoscop săptămânal Rac: 6 – 12 iunie 2022

Pentru Raci, săptămâna poate aduce noi proiecte, poate chiar sprijin din partea unor persoane din anturaj, și o schimbare în planurile de viitor pe care le au. Nativii pot avea parte de invitații surpriză din partea prietenilor sau chiar de întâlniri neașteptate cu persoane pe care nu le-am mai văzut de multă vreme.

Horoscop săptămânal Leu: 6 – 12 iunie 2022

Leii au parte de conjuncția Venus-Uranus în sectorul carierei și poate veni cu schimbări profesionale neprevăzute. Poate fi vorba de noi responsabilități sau de o nouă funcție. Pe de altă parte, în plan sentimental, se pot aștepta la surprize din partea partenerului, unele plăcute, altele mai puțin plăcute.

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 – 12 iunie 2022

Fecioarele învață, studiază, se înscriu la cursuri noi și caută să obțină niște diplome și atestate. Totul vine dintr-o curiozitate ieșită din comun pe care o vor manifesta acum. Au nevoie să cunoască, să exploreze și să-și clarifice niște dubii. Unii nativi pot primi vești din străinătate sau o invitație într-o călătorie.

Horoscop săptămânal Balanță: 6 – 12 iunie 2022

Balanțele sunt sfătuite de astre să aibă grijă la investițiile financiare pe care le fac și la fel și fel de situații neprevăzute care pot avea legătură cu bunurile materiale, cu creditele sau partajele. Sentimental, s-ar putea să fie atrase de o persoană care nu face parte din tiparele lor obișnuite. Atenție la aventurile sentimentale cu persoane indisponibile emoțional și la tendința de a intra în relații secrete și toxice.

Horoscop săptămânal Scorpion: 6 – 12 iunie 2022

Scorpionii pot fi surprinși de atitudinea nonconformistă a partenerului sau de dorința acestuia de mai multă libertate și independență. Pot apărea evenimente neprevăzute în cuplu, dar și în relațiile profesionale în special în cazul unor contracte de colaborare. Pentru ca lucrurile să funcționeze, nativii trebuie să dea spațiul celeilalte persoane, dar și putere de a-și lua propriile decizii.

Horoscop săptămânal Săgetător: 6 – 12 iunie 2022

Săgetătorii pot fi luați prin surprindere de situații neprevăzute care se petrec la locul de muncă și  care le dau programul peste cap. Sunt sfătuiți să dea dovadă de adaptabilitate la tot ce vine nou în viața lor profesională. S-ar putea ca evenimentele din această perioadă să-i stimuleze să-și schimbe stilul de viață.

Horoscop săptămânal Capricorn: 6 – 12 iunie 2022

Capricornii pot avea parte de surprize neașteptate în viața sentimentală. Nativii care sunt singuri se pot îndrăgosti brusc, la prima vedere, posibil de o persoană diferită de tiparele lor. Pe de altă parte, cei care sunt părinți se pot bucura de reușitele copiilor. Pot avea succes cu un proiect creativ și pot culege roade financiare de pe urma acestuia.

Horoscop săptămânal Vărsător: 6 – 12 iunie 2022

Vărsătorii s-ar putea să se confrunte cu evenimente neprevăzute care au legătură cu casa și familia sau cu actele unei locuințe. În unele cazuri, este vorba de cheltuieli neplanificate pe care le fac pentru cămin, în timp ce în alte cazuri este vorba de o mutare, de o renovare.

Horoscop săptămânal Pești: 6 – 12 iunie 2022

Pentru Pești, săptămâna aceasta vine cu vești neașteptate, mesaje care îi iau prin surprindere și evenimente neprevăzute legate de acte și negocieri. Nativii sunt sfătuiți să fie mai atenți la deplasările pe care le fac și la deciziile pe care le iau. Este posibil să se întâlnească cu persoane pe care nu le-am mai văzut de multă vreme.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...