Horoscop ţigănesc anul 2018 – Zodiile care vor avea un an „şucar”

Publicat: 10/02/2018 | 21:42

Anul 2018 va fi unul plin de surprize pentru majoritatea semnelor zodiacale. Află care sunt previziunile generale ale zodiacului ţigănesc.

 

Horoscop ţigănesc pentru anul 2018, zodie cu zodie

PUMNAL – BERBEC: Va fi un an în care vei descoperi lucruri incredibile despre cei din jur. Vei face curăţenie definitivă în lista ta de prieteni, însă nu e motiv de panică. Vor veni oameni noi în viaţa ta, oameni alături de care vei realiza lucruri frumoase.

COROANA – TAUR: Anul 2018 începe în forţă, dar se poate termina prost. Trebuie să fii extrem de atent tot anul la tranzacţii, fişe de lucru, tot ce ţine de hârtii. Cu iubirea vei sta bine. E posibil să te căsătoreşti la vară.

SFEŞNIC – GEMENI: Dacă 2017 nu a excelat la capitolul amoros, 2018 va fi complet diferit. Vei trăi o poveste de dragoste ca în filme.

ROATA – RAC: Ai de făcut o serie de alegeri în primele luni ale noului an. Trebuie să te gândeşti serios la traiectoria ta profesională. Multe dintre deciziile pe care le ai de luat te au în vizor direct, dar îi poate afecta şi pe cei din jur.

STEA – LEU: Dacă eşti născut sub semnul Stelei, ai parte de un an formidabil. Motive de îngrijorare pot apărea doar în prima parte a anului, când buzunarul tău va fi ultrasolicitat.

CLOPOT – FECIOARĂ: Nu aduce anul ce aduce luna septembrie pentru tine! Va fi o lună magică, o lună în care ţi se vor îndeplini o serie de vise. Până în toamna lui 2018 va trebui să tragi tare din toate părţile.

MONEDĂ – BALANŢĂ: Bate fierul cât e cald! Cam asta va fi deviza după care te vei organiza în noul an. Trebuie să ai în vedere o serie de factori motivaţionali care apar din senin.

CUŢIT – SCORPION: Anul 2018 înseamnă un an al noilor speranţe, al marilor speranţe. Ai de făcut o serie de drumuri. Vei călători destul de mult, însă asta nu reprezintă o problemă pentru tine pentru că îţi place.

TOPOR – SĂGETĂTOR: Sunt şanse mari să încurci anumite borcane şi de aici vor ieşi tot felul de nemulţumiri, de neconcordanţe. Trebuie să faci pace cu tine şi apoi cu cei din jur. În 2018 va trebui să dovedeşti că ai suficientă maturitate încât să mergi mai departe chiar şi pe timp de furtună.

POTCOAVĂ – CAPRICORN: În 2018 vor apărea persoane din trecut în viaţa ta, sub o altă formă, în contexte complet diferite. Trebuie să te gândeşti serios dacă vrei ca ele să te însoţească la drum.

CUPA – VĂRSĂTOR: Noul an te va duce peste mări şi ţări. Vei avea ocazia să călătoreşti mult, ba chiar să te stabilizezi în ţara visurilor tale.

CAPELA – PEŞTI: Cine a zis că norocul nu e de partea ta? E adevărat că nu vei mai avea bafta pe care ai avut-o în 2016 şi 2017, dar anul 2018 continuă în aceeaşi notă optimistă.

Vei avea suficienţi bani încât să nu te îngrijoreze ziua de mâine. Cu dragostea poţi întâmpina probleme, pentru că apar crize de gelozie, din partea partenerului sau din partea ta, la tot pasul.

Sursa: teotrandafir.com

 

 

Citește și...