Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 25 iunie 2021. Scorpionii își complică viața sentimentală

Horoscop zilnic 25 iunie 2021. Scorpionii își complică viața sentimentală

De: Madalina Manole 25/06/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 25 iunie 2021. Scorpionii își complică viața sentimentală

Horoscopul zilei de 25 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Scorpion pot fi mai geloși și mai posesivi în cuplu.

Ne aflăm sub auspiciile unei opoziții pe care o formează Venus, planeta iubirii, din zodia Rac cu Pluto, planeta transformărilor interioare profunde, din zodia Capricorn, chiar zodia în care s-a produs Luna Plină, ale cărei efecte încă le resimțim. Acest context astrologic este deosebit de intens, chiar exploziv, și poate aduce gelozii în relații, manipulări, jocuri de putere și posesivitate. Totodată, ne dorim siguranță sentimentală, iar relațiile superficiale, bazate pe interese, pot fi taxate acum. Nu este un moment bun să începem noi relații deoarece acestea pot fi marcate de complicații și pot veni cu transformări profunde, de cele mai ulte ori dureroase.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de unele tensiuni în cuplu, dat fiind că Venus le guvernează relațiile, dar pot să apară conflicte și cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor, inclusiv părinți, superiori și reprezentanți ai unor instituții. În cuplu, nevoia de siguranță emoțională este mare și nativii se pot îndepărta de partenerii toxici, manipulatori sau superficiali. Totodată, horoscopul de azi le poate aduce ocazia unei vindecări în relația cu părinții, șansa de a vindeca o rană emoțională și a depăși ceva din trecutul lor.

Horoscop Taur

Pentru Tauri, ziua de astăzi vine cu multă pasiune, intensitate în cuplu și nativii trebuie să aibă grijă la tendința de a fi prea posesivi și manipulatori sau geloși, mai ales că puterea cuvțntului lor este mare și trebuie să o canalizeze constructiv. Venus este guvernatoarea lor și îi poate sprijini acum să scape de o obsesie, să se desprindă de o încrâncenare sentimentală. Totodată, nativii pot renunța la anumite prejudecăți, își pot reconstrui noi credințe și convingeri și pot avea noi perspective asupra viitorului. Pot răspunde unei invitații, unei plimbări sau pot pleca într-o minivacanță mult visată.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să aibă grijă la cheltuieli pentru că pot exagera ușor astăzi, iar în alte cazuri pot pierde niște bani. Atenție la persoanele care au alte interese decât cele sentimentale, la jocurile de putere și la relațiile intime care pot degenera. Nu este un moment bun pentru investiții majore. Horoscopul zilei îi atenționează că dorința siguranței financiare le poate aduce obsesii și încrâncenare și pot exagera cu orgoliul.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac resimt puternic această opoziție, dat fiind că Venus se află în zodia lo. Nevoia de siguranță emoțională și sentimentală îi face să-și pună multe întrebări. Sunt oare în relația potrivită? Merită aceasta oficializată? Răspunsul va depinde de la caz la caz, însă astăzi trebuie să aibă grijă să nu exagereze cu geloziile și să nu încerce să țină pe nimeni cu forța alături. Sunt cazuri în care nativii se simt copleșiți, manipulați de partener, se simt conduși, le sunt impuse atitudini și ar trebui să se elibereze de aceste relații toxice. Totodată, atenție și la relațiile profesionale unde intențiile celorlalți pot fi ascunse. Cei singuri ar trebui să evite acum o atracție magnetică pentru că le poate aduce transformări interioare profunde, chiar de esență karmică.

Horoscop Leu

Leii pot profita de această opoziție pentru a se desprinde ceva din trecut, fie de o amintire, fie de o persoană. Un dialog mai agresiv poate scoate acum la suprafață multe dureri și răni rămase nevindecate. Cei care-și doresc cu adevărat, cu efort, se pot vindeca. Multor nativi le este greu să-și exprime sentimentele sau își ascund adevăratele sentimente. Atenție la secrete care pot ieși la suprafață. Pe de altă parte, în alte cazuri, nativii se pot simți dezechilibrați pe interior din cauza unei probleme profesionale și le poate afecta starea de sănătate.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de multă creativitate și un simț artistic dezvoltat, iar asta îi poate pune în evidență în mediul de lucru, în anturaj și pot veni oferte către ei. Nativii se bucură de popularitate și niște planuri, proiecte de viitor pe care le au pot începe să prindă contur. Sunt cazuri în care Fecioarele se pot simți atrase de cineva din anturaj și nu știu dacă relația poate fi încadrată la iubire sau prietenie. În cuplu, atenție la gelozia partnerului. Dacă cineva își impune sentimentele cu forța este semn că relația este toxică.

Horoscop Balanță

Venus este guvernatoarea celor născuți în zodia Balanță, iar opoziția cu Pluto îi poate impacta și pot deveni mai autoritari sau mai conflictuali cu cei care-și impun autoritatea în fața lor, dar și mai ușor de rănit. Pot să apară dezechilibre între viața personală și cea profesională, pot avea probleme de imagine și trebuie să fie foarte atenți la modul în care-și manifestă funcția, responsabilitățile, să nu acorde încredere oricui și să-și apere statutul. Pot fi atacați din umbră, cineva poate râvni la funcția lor. Totodată, pot avea putere să-și atingă niște obiective profesionale și își pot construi strategii pas cu pas.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot răni ușor prin cuvinte, pot fi acizi și duri și pot deveni prea impunători în fața partenerului de viață. Posibil să fie mai geloși și mai autoritari, să pună întrebări iscoditoare și asta să le aducă tensiuni în cuplu. Relațiile începute acum pot aduce complicații și transformări. În relațiile profesionale pot avea tendința de a manipula. Oricum, nativii se bucură de multă putere într-o negociere și pot atrage beneficiile de partea lor. Rezolvări favorabile legate de acte, de diplome, studii sau de o călătorie. Mulți nativi caută să-și răspundă la întrebări legate de convingerile, credințele și principiile lor de viață.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să nu se arunce în cheltuieli majore pentru a demonstra puterea lor financiară altora. Sunt susținuți de contextul astrologic să rezolve ceva legat de acte juridice, să obțină un credit sau să returneze o datorie. Pe de altă parte, este momentul să iasă dintr-o relație de dependență, fie sentimentală, fie financiară, fie sexuală, fie de altă natură, practic dintr-o relație în care interesele primează în fața iubirii. Primează dorința de profunzime în cuplu, de renaștere a pasiunii între parteneri. Este un moment bun și să renunțe la vicii și contexte toxice pentru a-și îmbunătăți starea emoțională.

Horoscop Capricorn

Capricornii se află încă sub influența Lunii Pline care s-a petrecut în zodia lor și resimt din plin opoziția Venus-Pluto, dat fiind că Pluto se află în zodia lor, iar planeta iubirii în sectorul relațiilor lor. Dincolo de orice este nevoie să găsească un echilibru între ei și ceilalți pentru a se simți liniștiți și împliniți. Va fi greu astăzi să nu se impună și să nu devină autoritari cu ceilalți, iar luptele de putere, fie în cuplu, fie profesionale, pot fi serioase. Este nevoie de sinceritate și o atitudine deschisă. Partenerul de viață poate cere mai multă atenție și ar trebui să-l asigure de sentimentele pe care le poartă pentru a nu se isca gelozii.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au nevoie să se preocupe mai mult de latura spirituală a vieții pentru a ajunge la un echilibru și a-și redobândi liniștea și sănătatea. Stilul de viață poate fi îmbunătățit prin aprofundarea unor chestiuni interioare, prin transformări interioare. În caz contrar, nativii pot simți un dezechilibru major între lumea interioară și lumea exterioară. Horoscopul de azi le aduce multă putere interioară pentru a se preocupa de o chestiune ce ține de sănătate. Pot să aducă îmbunătățiri stilului de viață prin conștietizarea minusurilor și transformarea lor în plusuri. Pot începe cu programul de muncă și modul în care-și desfășoară sarcinile.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt stimulați de contextul astrologic al zilei să-și recunoască niște sentimente pe care le poartă cuiva, să-și mărturisească iubirea. În unele cazuri, bariera dintre prietenie și iubire poate fi depășită, iar în alte cazuri poate să apară o atracție bruscă pentru o persoană din cercul de prieteni sau cunoscută în mediul online. Totuși, poveștile romantice începute acum pot aduce transformări profunde. Dorința de a avea mai mult timp liber pentru a se dedica hobby-urilor lor sau prietenilor este mare. De păstrat totuși un echilibru între partener și prieteni.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vreme câinoasă în România. În unele zone plouă, în altele va ninge
Vreme câinoasă în România. În unele zone plouă, în altele va ninge
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...