Home » Horoscop » Horoscop zilnic 25 iunie 2021. Scorpionii își complică viața sentimentală

Horoscop zilnic 25 iunie 2021. Scorpionii își complică viața sentimentală

De: Madalina Manole 25/06/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 25 iunie 2021. Scorpionii își complică viața sentimentală

Horoscopul zilei de 25 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Scorpion pot fi mai geloși și mai posesivi în cuplu.

Ne aflăm sub auspiciile unei opoziții pe care o formează Venus, planeta iubirii, din zodia Rac cu Pluto, planeta transformărilor interioare profunde, din zodia Capricorn, chiar zodia în care s-a produs Luna Plină, ale cărei efecte încă le resimțim. Acest context astrologic este deosebit de intens, chiar exploziv, și poate aduce gelozii în relații, manipulări, jocuri de putere și posesivitate. Totodată, ne dorim siguranță sentimentală, iar relațiile superficiale, bazate pe interese, pot fi taxate acum. Nu este un moment bun să începem noi relații deoarece acestea pot fi marcate de complicații și pot veni cu transformări profunde, de cele mai ulte ori dureroase.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de unele tensiuni în cuplu, dat fiind că Venus le guvernează relațiile, dar pot să apară conflicte și cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor, inclusiv părinți, superiori și reprezentanți ai unor instituții. În cuplu, nevoia de siguranță emoțională este mare și nativii se pot îndepărta de partenerii toxici, manipulatori sau superficiali. Totodată, horoscopul de azi le poate aduce ocazia unei vindecări în relația cu părinții, șansa de a vindeca o rană emoțională și a depăși ceva din trecutul lor.

Horoscop Taur

Pentru Tauri, ziua de astăzi vine cu multă pasiune, intensitate în cuplu și nativii trebuie să aibă grijă la tendința de a fi prea posesivi și manipulatori sau geloși, mai ales că puterea cuvțntului lor este mare și trebuie să o canalizeze constructiv. Venus este guvernatoarea lor și îi poate sprijini acum să scape de o obsesie, să se desprindă de o încrâncenare sentimentală. Totodată, nativii pot renunța la anumite prejudecăți, își pot reconstrui noi credințe și convingeri și pot avea noi perspective asupra viitorului. Pot răspunde unei invitații, unei plimbări sau pot pleca într-o minivacanță mult visată.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să aibă grijă la cheltuieli pentru că pot exagera ușor astăzi, iar în alte cazuri pot pierde niște bani. Atenție la persoanele care au alte interese decât cele sentimentale, la jocurile de putere și la relațiile intime care pot degenera. Nu este un moment bun pentru investiții majore. Horoscopul zilei îi atenționează că dorința siguranței financiare le poate aduce obsesii și încrâncenare și pot exagera cu orgoliul.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac resimt puternic această opoziție, dat fiind că Venus se află în zodia lo. Nevoia de siguranță emoțională și sentimentală îi face să-și pună multe întrebări. Sunt oare în relația potrivită? Merită aceasta oficializată? Răspunsul va depinde de la caz la caz, însă astăzi trebuie să aibă grijă să nu exagereze cu geloziile și să nu încerce să țină pe nimeni cu forța alături. Sunt cazuri în care nativii se simt copleșiți, manipulați de partener, se simt conduși, le sunt impuse atitudini și ar trebui să se elibereze de aceste relații toxice. Totodată, atenție și la relațiile profesionale unde intențiile celorlalți pot fi ascunse. Cei singuri ar trebui să evite acum o atracție magnetică pentru că le poate aduce transformări interioare profunde, chiar de esență karmică.

Horoscop Leu

Leii pot profita de această opoziție pentru a se desprinde ceva din trecut, fie de o amintire, fie de o persoană. Un dialog mai agresiv poate scoate acum la suprafață multe dureri și răni rămase nevindecate. Cei care-și doresc cu adevărat, cu efort, se pot vindeca. Multor nativi le este greu să-și exprime sentimentele sau își ascund adevăratele sentimente. Atenție la secrete care pot ieși la suprafață. Pe de altă parte, în alte cazuri, nativii se pot simți dezechilibrați pe interior din cauza unei probleme profesionale și le poate afecta starea de sănătate.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de multă creativitate și un simț artistic dezvoltat, iar asta îi poate pune în evidență în mediul de lucru, în anturaj și pot veni oferte către ei. Nativii se bucură de popularitate și niște planuri, proiecte de viitor pe care le au pot începe să prindă contur. Sunt cazuri în care Fecioarele se pot simți atrase de cineva din anturaj și nu știu dacă relația poate fi încadrată la iubire sau prietenie. În cuplu, atenție la gelozia partnerului. Dacă cineva își impune sentimentele cu forța este semn că relația este toxică.

Horoscop Balanță

Venus este guvernatoarea celor născuți în zodia Balanță, iar opoziția cu Pluto îi poate impacta și pot deveni mai autoritari sau mai conflictuali cu cei care-și impun autoritatea în fața lor, dar și mai ușor de rănit. Pot să apară dezechilibre între viața personală și cea profesională, pot avea probleme de imagine și trebuie să fie foarte atenți la modul în care-și manifestă funcția, responsabilitățile, să nu acorde încredere oricui și să-și apere statutul. Pot fi atacați din umbră, cineva poate râvni la funcția lor. Totodată, pot avea putere să-și atingă niște obiective profesionale și își pot construi strategii pas cu pas.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot răni ușor prin cuvinte, pot fi acizi și duri și pot deveni prea impunători în fața partenerului de viață. Posibil să fie mai geloși și mai autoritari, să pună întrebări iscoditoare și asta să le aducă tensiuni în cuplu. Relațiile începute acum pot aduce complicații și transformări. În relațiile profesionale pot avea tendința de a manipula. Oricum, nativii se bucură de multă putere într-o negociere și pot atrage beneficiile de partea lor. Rezolvări favorabile legate de acte, de diplome, studii sau de o călătorie. Mulți nativi caută să-și răspundă la întrebări legate de convingerile, credințele și principiile lor de viață.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să nu se arunce în cheltuieli majore pentru a demonstra puterea lor financiară altora. Sunt susținuți de contextul astrologic să rezolve ceva legat de acte juridice, să obțină un credit sau să returneze o datorie. Pe de altă parte, este momentul să iasă dintr-o relație de dependență, fie sentimentală, fie financiară, fie sexuală, fie de altă natură, practic dintr-o relație în care interesele primează în fața iubirii. Primează dorința de profunzime în cuplu, de renaștere a pasiunii între parteneri. Este un moment bun și să renunțe la vicii și contexte toxice pentru a-și îmbunătăți starea emoțională.

Horoscop Capricorn

Capricornii se află încă sub influența Lunii Pline care s-a petrecut în zodia lor și resimt din plin opoziția Venus-Pluto, dat fiind că Pluto se află în zodia lor, iar planeta iubirii în sectorul relațiilor lor. Dincolo de orice este nevoie să găsească un echilibru între ei și ceilalți pentru a se simți liniștiți și împliniți. Va fi greu astăzi să nu se impună și să nu devină autoritari cu ceilalți, iar luptele de putere, fie în cuplu, fie profesionale, pot fi serioase. Este nevoie de sinceritate și o atitudine deschisă. Partenerul de viață poate cere mai multă atenție și ar trebui să-l asigure de sentimentele pe care le poartă pentru a nu se isca gelozii.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au nevoie să se preocupe mai mult de latura spirituală a vieții pentru a ajunge la un echilibru și a-și redobândi liniștea și sănătatea. Stilul de viață poate fi îmbunătățit prin aprofundarea unor chestiuni interioare, prin transformări interioare. În caz contrar, nativii pot simți un dezechilibru major între lumea interioară și lumea exterioară. Horoscopul de azi le aduce multă putere interioară pentru a se preocupa de o chestiune ce ține de sănătate. Pot să aducă îmbunătățiri stilului de viață prin conștietizarea minusurilor și transformarea lor în plusuri. Pot începe cu programul de muncă și modul în care-și desfășoară sarcinile.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt stimulați de contextul astrologic al zilei să-și recunoască niște sentimente pe care le poartă cuiva, să-și mărturisească iubirea. În unele cazuri, bariera dintre prietenie și iubire poate fi depășită, iar în alte cazuri poate să apară o atracție bruscă pentru o persoană din cercul de prieteni sau cunoscută în mediul online. Totuși, poveștile romantice începute acum pot aduce transformări profunde. Dorința de a avea mai mult timp liber pentru a se dedica hobby-urilor lor sau prietenilor este mare. De păstrat totuși un echilibru între partener și prieteni.

Parteneri
SOC in lumea sportului! Simona Halep este însărcinată cu primul copil?! SECRETUL s-a aflat:
SOC in lumea sportului! Simona Halep este însărcinată cu primul copil?! SECRETUL s-a aflat:
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din Grecia, cu amanta
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din...
Jador, grav accident rutier. Ce se întâmplă chiar acum cu artistul. Fanii sunt șocați
Jador, grav accident rutier. Ce se întâmplă chiar acum cu artistul. Fanii sunt șocați
FOTO. Celebrul milionar însurat, imagini compromițătoare! S-a culcat cu 3 blonde. Cum arată tinerele de 21 de ani
FOTO. Celebrul milionar însurat, imagini compromițătoare! S-a culcat cu 3 blonde. Cum arată tinerele de...
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment...
Păcălită să dea peste 60.000 de euro pentru băiatul bolnav al lui Mădălin Ionescu! Primele declarații ale prezentatorului
Păcălită să dea peste 60.000 de euro pentru băiatul bolnav al lui Mădălin Ionescu! Primele...
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari buze din lume
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari...
Imaginile ANULUI în showbiz! Dovada că Reghe  a divorţat de Anamaria Prodan
Imaginile ANULUI în showbiz! Dovada că Reghe a divorţat de Anamaria Prodan
Cele opt persoane decedate duminică pe DN2 ar fi trăit cu această soluție simplă și ieftină. De ce refuză autoritățile să ia măsuri
Cele opt persoane decedate duminică pe DN2 ar fi trăit cu această soluție simplă și...
Marian Vanghelie si-a snopit sotia in bataie! In ce HAL a ajuns la spital femeia… Ce anunt au facut politistii in urma cu putin timp
Marian Vanghelie si-a snopit sotia in bataie! In ce HAL a ajuns la spital femeia…...
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Semne că ai nevoie de ajutor medical de urgență
Semne că ai nevoie de ajutor medical de urgență
Scandalos ce a putut să facă Dincă în sala de judecată de față cu familiile Alexandrei și Luizei
Scandalos ce a putut să facă Dincă în sala de judecată de față cu familiile...
Adevărul despre Pfizer. Toate speculațiile se închid aici. Lumea a aflat!
Adevărul despre Pfizer. Toate speculațiile se închid aici. Lumea a aflat!
Jador, accident GRAV de mașină! Bolidul e distrus! Ce a lovit
Jador, accident GRAV de mașină! Bolidul e distrus! Ce a lovit
Un tată şi-a adus fiul de 16 ani la o greutate de 30 de kg, forţându-l să postească. A ajuns la spital, în Odessa, când nici măcar apă nu mai putea bea
Un tată şi-a adus fiul de 16 ani la o greutate de 30 de kg,...
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor sa facă acum cu iubitul lor
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor...
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
Are 54 de ani și sustine ca i se măresc sanii pe zi ce trece! Se jură in fața fanilor că nu are silicoane. Care este explicația
Are 54 de ani și sustine ca i se măresc sanii pe zi ce trece!...
Cum afli anul în care ieși la pensie! Violeta Alexandru a spus exact care este modul cel mai simplu
Cum afli anul în care ieși la pensie! Violeta Alexandru a spus exact care este...
Klaus Iohannis, ANUNȚ CUMPLIT pentru toată România: Trebuie să ne pregătim
Klaus Iohannis, ANUNȚ CUMPLIT pentru toată România: Trebuie să ne pregătim
Natura ne arată cât de mici suntem. România, îngenuncheată după o oră de vreme rea. FOTO
Natura ne arată cât de mici suntem. România, îngenuncheată după o oră de vreme rea....
REGHE A DIVORȚAT! Adevărul a ieșit la iveală chiar acum
REGHE A DIVORȚAT! Adevărul a ieșit la iveală chiar acum
FOTO: Descoperire neașteptată făcută la metrou. Tu ai fi observat-o singur?
FOTO: Descoperire neașteptată făcută la metrou. Tu ai fi observat-o singur?
A spus tot! Iri Columbeanu, reacție incredibilă după despărțirea Monicăi de Mr. Pink. EXCLUSIV
A spus tot! Iri Columbeanu, reacție incredibilă după despărțirea Monicăi de Mr. Pink. EXCLUSIV
Jigniri la adresa sportivei Ana Maria Popescu din partea unui consilier PNL:
Jigniri la adresa sportivei Ana Maria Popescu din partea unui consilier PNL: "Nu merita să...
Pomohaci, gest cutremurător la căpătâiul soției lui Nicolae Botgras!
Pomohaci, gest cutremurător la căpătâiul soției lui Nicolae Botgras!
Adevărul trist din spatele depozitelor din emisiunea „Storage Wars”
Adevărul trist din spatele depozitelor din emisiunea „Storage Wars”
FOTO. Cum a ajuns să arate Ioana Ginghină în costum de baie! Din acest motiv Papadopol îi dă din nou `târcoale`
FOTO. Cum a ajuns să arate Ioana Ginghină în costum de baie! Din acest motiv...
Andrei Cordea are o iubită superbă. Cât de bine arată în costum de baie partenera noului star de la FCSB
Andrei Cordea are o iubită superbă. Cât de bine arată în costum de baie partenera...
VIDEO | Celebră actriță, scene de sex la 48 de ani! Cum a fost filmată
VIDEO | Celebră actriță, scene de sex la 48 de ani! Cum a fost filmată
Cu ce se ocupă Monica Gabor în America după despărțirea de Mr. Pink?
Cu ce se ocupă Monica Gabor în America după despărțirea de Mr. Pink?
Avertisment: Multinaţionala din România care a dat afară 1.000 de persoane
Avertisment: Multinaţionala din România care a dat afară 1.000 de persoane
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc, a renunţat complet la duşurile calde şi preferă să meargă pe jos la birou
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc,...
Adevărul despre despărțirea Iuliei Vântur de Salman Khan! Abia acum s-a aflat de ce blondina nu s-a mai întors în India.
Adevărul despre despărțirea Iuliei Vântur de Salman Khan! Abia acum s-a aflat de ce blondina...
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
Reguli fără precedent de la 1 august! Ce se întâmplă cu românii care NU s-au vaccinat!
Reguli fără precedent de la 1 august! Ce se întâmplă cu românii care NU s-au...