Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 martie 2019. Capricornii își pot dori să devină părinți

Publicat: 09/03/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 10 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 10 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 10 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor reanaliza relația cu copiii, iar dacă nu sunt părinți își pot face planuri de viitor în acest sens.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 10 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de situația financiară. Nativii fac plăți și au cheltuieli cu casa sau cu membrii familiei, uneori fiind tentați să-și satisfacă și mici plăceri personale. Pot face unele investiții acum, însă sunt sfătuiți să fie foarte calculați și atenți pentru a nu fi păcăliți. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să-și reanalizeze bugetul și să caute noi modalități de a-și îmbunătăți veniturile.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 10 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur traversează o etapă liniștită, temperată, în care nativii preferă să petreacă timp cu ei înșiși și mai puțin să socializeze. Tendința generală este însă de a fi altruiști și de a se implica în ajutorarea celorlalți mai puțini favorizați de soartă, ceea ce implicit înseamnă că dacă cineva le va cere sprijinul acum, aceștia vor răspunde la apel. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să fie raționali și să dea dovadă de eficiență în toate acțiunile întreprinse.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 10 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni traversează o etapă de frământări sufletești și rațiunea, gândirea nativilor poate suferi modificări în sensul că pot vedea lucrurile, situațiile și evenimentele care se petrec în jurul lor în mod eronat. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra unor probleme de sănătate care pot apărea în zona capului, mai exact cu gâtul, dantura sau activitatea hormonală. Posibil disconfort al musculaturii cefei.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 10 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac ar putea intra în conflicte cu unii prieteni sau cunoștințe mai îndepărtate care par să pretindă prea mult de la aceștia, mai mult decât ei înșiși oferă nativilor. Cu toate acestea, divergențele de opinie pot fi un mod prin care nativii să afle informații importante, prin urmare sunt sfătuiți să fie atenți la tot ce se discută. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să încerce prin toate mijloacele să-și consolideze un proiect sau să pună bazele unui plan de viitor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 10 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu simt nevoia unei schimbări importante legate de carieră. Posibil ca nativii să nu fie mulțumiți financiar sau pur și simplu ceea ce fac în prezent să nu-i mai satisfacă și atunci să-și regândească strategia și planurile de viitor. Este oportună reanalizarea situației, însă pe fondul lui Uranus intrat în zodia Taur, nativii nu se vor simți pregătiți să ia o decizie în acest moment. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să înceapă procesul de adaptare la nou, să răspundă pozitiv provocărilor care vin spre ei.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 10 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot fi tentați să-și urmeze niște vise, însă nu este exclus ca acestea să fie ușor iluzorii pentru cei din jur și să nu primească susținere. Latura creativă și artistică îi poate îndemna pe nativi să ia decizii radicale și să se lase purtați de prea mult entuziasm într-o zonă nesigură din punct de vedere profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să analizeze și reanalizeze situația și să evite luarea unei decizii în perioada în care Mercur retrogradează în zodia Pești.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 10 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță fac eforturi majore pentru a intra în posesia unei sume de bani, unui ajutor bănesc posibil provenit chiar de la rude sau partenerul de viață. În cazul unui litigiu sau partaj, unui bun de patrimoniu pe care vor să-l recupereze, situația le poate fi favorabilă într-o oarecare măsură și sunt sfătuiți să cerceteze mai mult contextul. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce tensiuni în relațiile cu cei din jur.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 10 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot trece printr-o etapă defavorabilă din punct de vedere al comunicării cu cei din jur, în special vizați fiind partenerul de viață și copiii, cu care pot intra în conflicte majore și chiar pot schimba foaia. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să încerce să-și mențină calmul, să caute echilibrul în toate acțiunile pe care le întreprind și să nu se lase influențați de vorbele pe care le aud dacă nu au niciun fundament, nicio dovadă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 10 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de stări de discofort și starea de sănătate se poate sensibiliza. Sunt sfătuiți să-și ia toate măsurile de precauție pentru a nu dezvolta răceli sau viroze respiratorii, probleme cu dantura, infecții ORL. De asemenea, trebuie să aibă grijă la alimentație deoarece riscul de a face o toxiinfecție alimentară este crescut. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și imunizeze organismul cu tratamente naturiste.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 10 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea impune și ar putea avea parte de tensiuni în relația cu copiii. Aceștia vor face o reevaluare a atitudinii față de cei mici și nu este exclus să vină cu noi reguli și cerințe. Cei care nu sunt părinți se pot gândi la acest statut și pot reactualiza un dialog cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie atenți la cheltuieli pentru că pot fi tentați să achiziționeze obiecte care, la o analiză mai amănunțită, să constate că nu le sunt necesare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 10 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se pot confunta cu dialoguri în contradictoriu cu membrii familiei pe tema locuinței. Unii vor dori să facă renovări, iar partenerul de viață se poate impune sau unii își vor dori să vândă o casă, iar părinții nu vor fi de acord. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra conflictelor care pot fi duse la extrem și îi sfătuiește să nu ia nicio decizie radicală acum.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 10 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești se dedică studiului și descoperirii unor domenii noi de interes. Nativii sunt interesați să afle lucruri noi, să acumuleze informații și să-și îmbunătățească cunoștințele. Moment favorabil pentru cei care învață și se pregătesc pentru susținerea unui examen, interviu. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a pleca într-o plimbare, într-o scurtă călătorie, însă îi sfătuiește să aibă grijă la drum, la acte și la condițiile meteo.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11 – 17 MARTIE 2019. SCORPIONII SE POT DESPĂRȚI DE PARTENER

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MARTIE 2019

 

 

 

Citește și...