Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 octombrie 2018. Gemenii au parte de o lecție karmică

Publicat: 10/10/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 11 octombrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 11 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 11 octombrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni vor avea parte de o experiență karmică.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 11 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec trebuie să aibă grijă astăzi deoarece pot fi păcăliți foarte ușor. Aspectul care se crează astăzi, favorizat de Lună, se petrece în sectorul financiar, mai exact al avantajelor materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere nativilor multă atenție la plăți, tranzacții financiare și tot ce are legătură cu această zonă, inclusiv semnarea unor contracte care prevăd o sumă de bani. (Citește și Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2018)

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 11 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Taur trec printr-o etapă dificilă în relația de cuplu. Nativii se află în centrul tuturor conflictelor, sunt geloși, posesivi, mânioși și-și exteriorizează trăirile în mod violent. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe aceștia să ocolească subiectele care pot stârni conflicte și să caute înțelegerea și pacea în jur, în caz contrar repercuziunile pot fi severe. (Vezi aici Horoscop săptămânal 8-14 octombrie 2018)

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 11 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să treacă printr-o etapă ciudată, cu puternic impact emoțional. Nativii se vor afla față în față cu karma, vor trebui să plătească o greșeală făcută și să învețe o lecție. Este posibil ca cei din jur să se alieze împotriva lor, să-i pună la zid și să-i învinovățească de niște fapte, acțiuni, decizii. Nu este o dovadă de război, ci o repercusiune a faptelor nativilor. Cu alte cuvinte, se întoarce roata.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 11 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Rac vor da dovadă de o sensibilitate ieșită din comun și nativii vor căuta să și-o exteriorizeze prin artă, prin creație și chiar prin cuvinte, dacă scrisul este a doua lor natură. Unele emoții reprimate până acum pot fi scoase la suprafață și exprimate în cele mai diverse moduri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să aibă încredere în talentul lor, chiar dacă va fi pentru prima oară când se îndreaptă către un domeniu artistic.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 11 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o stare generală de revoltă, de nemulțumire, de neîmpăcare cu ei înșiși și contextele create. Nativii vor simți ca și cum totul este împotriva lor și nu vor reuși să-și exprime, să-și exteriorizeze prea ușor sentimentele și trăirile interioare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să încerce să se detașeze și să alunge din gândul lor acele situații trecute care oricum nu mai pot fi schimbate.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 11 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să fie mai atenți la ceea ce se petrece în jurul lor. Este posibil ca unele vorbe neadevărate, intrigante să le ajungă la urechi și chiar ei să fie ținta, însă nu trebuie să pună la suflet ceea ce aud. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține în activități relaxante, distractive și chiar în competiții sportive, dacă participă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 11 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte pe teme financiare. Nativii sunt nemulțumiți de niște plăți care nu se ridică la nivelul așteptărilor sau întârzie să apară, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să-și apere interesul și să pună piciorul în prag, să se impună în fața datorinicilor și să nu mai accepte căi de compromis.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 11 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de trăiri emoționale puternice care pot răsări de nicăieri, din propriile amintiri, din poveștile celor din jur și devin ușor emotivi și triști. În acest context se pot lăsa ușor manipulați, iar cei din jur vor profita de orice slăbiciune a nativilor pentru a se impune. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere acestora să nu-și dezvăluie trăirile interioare în fața străinlor, indiferent că este vorba de colegi de muncă sau parteneri de afaceri.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 11 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător au tendința de a aduce în prezent unele trăiri mai vechi, de a rememora situații, povești, evenimente care nu-și au rostul în contextul actual sau care, cel mult, ar trebui păstrate pentru ei înșiși și în niciun caz împărtășite cu cei din jur. Nativii tind să treacă totul prin filtrul emoțional și să devină subiectivi, motiv pentru care horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu ia decizii importante.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 11 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea de depășit un episod destul de important în ceea ce privește anturajul. Posibil ca nativii să fie excluși dintr-un plan de grup pe motive relativ bizare sau să se certe cu un prieten și să ia decizia radicală de a încheia orice legătură cu acesta. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe aceștia să fie atenți la bani deoarece îi pot pierde sau pot fi furați.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 11 octombrie 2018

Pentru cei născuți în zodia Vărsător se crează un context astral conflictual, în care neînțelegeri mai vechi pot fi aduse în prezent și disecate. Nativii pot primi reproșuri, pot fi acuzați de fapte pe care nu le-au făcut sau pe care le-au făcut cu o cu totul altă intenție decat cea rezultată. În unele cazuri, Vărsătorii se vor lupta pentru dreptate, însă în alte cazuri vor prefera să tacă și să se lase învinovățiți, adoptând această atitudine din dorința de a aplana discuțiile. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere acestora să nu ezite să contraargumenteze acuzele și în niciun caz să nu plece capul dacă se știu fără pată.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 11 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Pești ar putea primi niște vești care să le strice starea de zen, de contemplare, de înălțare spirituală în care sunt afundați în ultima perioadă. Sunt vizați în special nativii care se află în străinătate sau care au legături cu persoane aflate dincolo de granița țării. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se detașeze de problemele celor din jur și să se concentreze mai mult pe propria persoană.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și...