Acasă » Știri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 iulie 2018. Gemenii au cheltuieli neplanificate

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 iulie 2018. Gemenii au cheltuieli neplanificate

De: Cancan 11/07/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 iulie 2018. Gemenii au cheltuieli neplanificate
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 iulie 2018. Gemenii au cheltuieli neplanificate

Horoscopul zilei de 12 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni au parte de cheltuieli neplanificate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 iulie 2018

Celor născuți în zodia Berbec li se poate solicita ajutorul într-o situație ce ține de membrii familiei. Nu sunt excluse vizite inoportune ale rudelor și divergențe născute într-un context ce are legătură cu locuința. Posibil ca nativii să dorească o mutare, o reamenajare a casei, iar cei dragi să nu fie de acord, să nu le împărtășească elanul.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 iulie 2018

Cei născuți în zodia Taur își concentrează atenția asupra unor teste, examene, verificări pe care le au de susținut la locul de muncă sau în domeniul unde-și desfășoară activitatea. Vor fi tensionați și stresați și vor avea impresia că nimic nu le iese și că au uitat toate informațiile. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe nativi să se detașeze, să nu se panicheze și să aibă încredere în ei că vor reuși.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 iulie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni se frământă cu privire la situația financiară care nu este deloc pe placul lor și nici calculele nu ies așa cum se așteptau. Nu sunt excluse niște cheltuieli pentru locuință, pentru achiziționarea unor bunuri de valoare sau pentru renovarea casei, iar nativii se vor simți îngrădiți, constrânși din punct de vedere material.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 iulie 2018

Cei născuți în zodia Rac se pot lăsa ușor impresionați de o situație întâmplată în jurul lor sau de o persoană recent cunoscută. Nu o să spunem că evenimentul le-a luat mințile, însă vor tinde să-și asculte emoțiile și nu este exclus ca pornirile lor să fie impulsive, ba chiar, în funcție de vârsta nativilor, să fie criticate de cei din jur ca fiind naive, copilăroase.

 

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 iulie 2018

Cei născuți în zodia Leu nu se simt în apele lor și au tendința de a se retrage din viața socială, de a se izola și a medita la problemele cu care se confruntă  zi de zi. Starea generală de oboseală pe care o resimt din plin azi le poate bloca dialogul cu cei din jur, dar și buna desfășurare a sarcinilor la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere nativilor mai multă odihnă și schimbarea stilului de viață, inclusiv o alimentație echilibrată și sănătoasă.

Citește și: Horoscop saptamanal 9 – 15 iulie 2018. Taurii au șansa de a începe o nouă relație

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 iulie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară resimt un oarecare disconfort emoțional, posibil să fie dezamăgiți de cineva din jurul lor, de opersoană în care aveau încredere și pe care credeau că se pot baza. Nu este exclus să fie vorba chiar de partenerul de viață. Contextul astral creat le inspiră nativilor o stare de neîncredere, de reticență față de cei din jur.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 iulie 2018

Cei născuți în zodia Balanță simt că pot să ofere mai mult la job, mai corect spus nu se simt apreciați și au senzația că nu-și folosesc cu adevărat calitățile și capacitățile profesionale pe care le dețin. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere nativilor o atenție deosebită la tot ce are legătură cu imaginea lor, cu statutul profesional și cu funcția pe care o dețin la locul de muncă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 iulie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion pot trece astăzi printr-un test al destinului care să le pună la încercare calitățile morale și totodată să le zdrungine niște principii de viață bine înrădăcinate. Unii nativi se pot simți psihic blocați, incapabili să ia o decizie și nu frica va fi cea care-i va reține, în timp ce pentru alți nativi va vorbi conștiința și doar conștiința în acțiunile pe care le întreprind.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2018

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 iulie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea de rezolvat o chestiune care are legătură în mod direct cu familia și chiar cu locuința. Posibil să se implice într-o acțiune de intermediere a unui bun de valoare sau a unei moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere nativilor atenție mare la tot ce este legat de partea financiară, să nu dea bani cu împrumut și să nu facă tranzacții importante sau să semneze acte, chiar dacă impun o plată ulterioară.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 iulie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn care au fost în relații conflictuale până acum cu cei din jur sau cu partenerul de viață pot avea parte de o împăcare, inițiativă venită din partea celui ce este considerat adversar, iar nativii nu se vor arăta prea încântați și nici nu vor fi maleabili în soluționarea conflictului. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn trasează o rigiditate în gândire și o tendință de a duce totul la extrem în dialoguri.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de  12 iulie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător își concentrează toată atenția și își consumă toată energia pe reorganizarea unor sarcini la locul de muncă. Este posibil să primească noi responsabilități sau chiar o funcție nouă, ceea ce nu traduce neapărat o avansare în carieră, ci mai degrabă o restabilire a unor atribuții. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere nativilor să nu se streseze și să apeleze la odihnă și relaxare pe cât posibil.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești sunt mai sentimentali și mai romantici decât de obicei, dispuși chiar către sacrificiu pentru binele partenerului. Totodată, nativii devin emotivi și pe fondul unor mici neînțelegeri cu partenerul aceștia pot răbufni, însă nu în exterior, ci mai degrabă făcându-și lor înșiși rău. Pot vărsa lacrimi și pot avea stări de disperare nejustificate.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf!...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat mâncare în casă”. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit faimos
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată România și stă cel mai bine la transport în comun, piste de biciclete și parcări
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată...
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe care îl ai sigur în casă
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe...
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina D, e mai bun ca somonul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina...
×