Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 octombrie 2018. Capricornii pot pierde o funcție

Publicat: 11/10/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 12 octombrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 octombrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn pot pierde o funcție.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec au toate șansele astăzi să ia legătura cu o persoană dragă aflată în străinătate. Nativii pot primi vești bune și pot pune la cale un plan de călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce acestora mai mult interes vizavi de relațiile de prietenie pe care au șansa să le consolideze. Moment bun pentru a face confesiuni.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 octombrie 2018

În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Taur se preocupă de sarcini administrative care țin de locuință. Nativii pot plăti facturi, pot discuta despre un credit în vederea achiziționării unei case și chiar pot rezolva un context legat de acte juridice. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe aceștia să fie mai prudenți în discuțiile cu șefii la locul de muncă. Se pot isca conflicte majore.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să fie nevoiți să poarte o discuție serioasă cu partenerul de viață în urma căreia să stabilească clar niște direcții în cuplu, niște condiții și reguli noi. Nativii simt că oferă prea mult și primesc prea puțin, iar horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le crează un context astral care favorizează sensibilitatea și niște emoții vor fi scăpate de sub control.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Rac se preocupă de rezolvarea unor situații juridice, care implică acte, instituții ale statului, legi. Nativii pot intra în conflict cu autoritățile, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să aibă grijă la acele situații care implică respectarea legilor. Dacă se află la volan este indicat să respecte regulile de circulație și să nu facă imprudențe deoarece ar putea rămâne fără permisul de conducere.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Leu sunt veseli, energici și glumeți. Nativii pot lăsa impresia de superficialitate și se axează în mod deosebit pe activitățile distractive care reușesc să-i scoată din rutina zilnică. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce momente de satisfacție personală, laude și complimente din partea celor dragi. Orgoliul nativilor va fi la cote înalte astăzi.

Citește și: Horoscop săptămânal 8-14 octombrie 2018. Balanțele pornesc pe un nou drum în viață

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară care lucrează sau au legătură cu domeniul juridic vor fi favorizați astăzi. Nativii pot câștiga procese, pot obține sentințe în favoarea lor. Context astral bun pentru soluționarea unor acte, litigii, procese de moștenire sau legate de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține în demersurile administrative făcute.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță au parte de un context astral care favorizează discursurile în public sau dialogurile oficiale, posibil chiar cu reprezentanți ai statutului. Soluțiile nu vor fi la îndemâna nativilor, dar nici nu vor lipsi, fiind nevoie de mai multă concentrare și documentare. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Balanță aduce acțiune în plan sentimental, discuții importante cu partenerul de viață, însă și dezamăgirile și nemulțumiri.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de un context financiar care are legătură cu familia, cu interesele rudelor. Implicarea nativilor va fi de bun augur, însă trebuie să dea dovadă de multă atenție și o gândire rațională, mai ales dacă la mijloc se află niște acte. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere acestora să fie atenți la modul în care cheltuie banii. Nu este momentul să fie prea darnici.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 octombrie 2018

Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Săgetător vor fi energici, veseli, bine dispuși și pregătiți să facă față tuturor provocărilor ce vin spre ei. Nativii dau dovadă de un optimism remarcabil care-i poate ajuta în dialogul cu șefii sau partenerii de afaceri, astfel că pot obține ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu ia decizii importante pe fondul entuziasmului de moment.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să fie foarte atenți ce vorbesc și cum acționează la locul de muncă. Nativii trebuie să fie mult mai prudenți la situațiile care cer concentrare, minuțiozitate  și responsabilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn favorizează greșelile din neatenție care pot atrage după sine urmări destul de grave. O serie de nativi sunt expuși din punct de vedere al funcției, pot pierde un statut câștigat.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2018

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să asculte sfaturile unui prieten care le poate deschide o nouă perspectivă într-o situație ce ține de locul de muncă, de funcție și responsabilitățile profesionale. Nativii pot trece printr-un moment de dezechilibru interior, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere acestora să lase deoparte sentimentalismele și să ia decizii raționale, bazate pe fapte concrete.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Pești dau dovadă de o ambiție ieșită din comun în soluționarea unor situații ce au legătură cu propria imagine, cu locul de muncă și funcția. Nativii sunt determinați să ia atitudine vizavi de un context profesional și horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să apeleze la diplomație în dialogurile cu șefii și să evite conflictele care pot îngreuna rezolvarea contextului în favoarea lor.

Citește și...