Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 iulie 2018. Capricornii au parte de un nou început în relație

Publicat: 12/07/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 13 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn au parte de un nou început în relația de cuplu.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018

Contextul astral cu Lună Nouă și eclipsă parțială de Soare le poate aduce celor născuți în zodia Berbec mai multe oportunități de a dezvolta o relație de familie, fie cu părinții, fie părinții cu copiii. Însă nu este exclusă o răsturnare de situație ce are legătură cu aceste două mari sectoare ale vieții: familia și locuința, așa că nativii sunt sfătuiți să abordeze orice dialog cu calm și răbdare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018

Contextul astral cu Lună Nouă și eclipsă parțială de Soare le poate aduce celor născuți în zodia Taur piedici și obstacole, în deplasări, dar și o capacitate redusă de asimilare a cunoștințelor noi. Nativii este posibil să-și amâne o călătorie sau să fie dezamăgiți de condițiile unei deplasări. Pe de altă parte, este un moment oportun pentru a începe un nou capitol în relațiile cu rudele, în special cu frații, dacă este cazul.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018

Contextul astral cu Lună Nouă și eclipsă parțială de Soare le poate aduce celor născuți în zodia Gemeni o șansă în plus de a-și suplimenta veniturile, de a obține mai mulți bani dintr-un proiect personal sau de a primi o mărire de salariu, un bonus consistent de la locul de muncă. Nu sunt excluse surprizele la capitolul banilor, iar dacă acestea vor fi plăcute sau nu va depinde strict de cum au acționat până acum nativii.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018

Contextul astral cu Lună Nouă și eclipsă parțială de Soare petrecute întocmai în semnul lor, le poate aduce celor născuți în zodia Rac o ocazie de a ieși în evidență, de a se afirma și a se face remarcați de cei jur, ceea ce poate traduce o nouă etapă, fie în sectorul profesional, fie în cel personal. Nu sunt excluse surprizele și răsturnările de situație pe plan relațional, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu dea naștere conflictelor cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018

Contextul astral cu Lună Nouă și eclipsă parțială de Soare le poate aduce celor născuți în zodia Leu probleme la capitolul sănătate, dar și rezolvări și remedii, și este foarte important modul în care percep stărea generală a organismului. Afecțiunile moștenite, genetice, pot avea întâietate, dar au șansa de a le ameliora dacă-și mențin calmul. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe nativi să nu devină pesimiști și să nu dramatizeze disconfortul pe care este posibil să-l resimtă, cu precădere spre seară.

Citește și: Horoscop saptamanal 9 – 15 iulie 2018. Taurii au șansa de a începe o nouă relație

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018

Contextul astral cu Lună Nouă și eclipsă parțială de Soare le poate aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia de a cunoaște persoane noi, plăcute, cu care să pună bazele unor proiecte de viitor. Planurile făcute în cercul de prieteni pot începe a fi puse în aplicare, însă nu sunt excluse surprizele și răsturnările de situație la acest capitol, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi îndeamnă pe nativi să analizeze foarte bine fiecare oportunitate care vine spre ei și să nu aibă încredere oarbă în cei din jur.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018

Contextul astral cu Lună Nouă și eclipsă parțială de Soare le poate aduce celor născuți în zodia Balanță un context favorabil pentru a avansa în carieră, chiar și pentru a schimba direcția radical în această privință. Însă, totul trebuie făcut cu simț de răspundere, deoarece surprizele neașteptate și răsturnările de situație pot umbri visul nativilor Balanță de a evolua profesional. Pe de altă parte, unii nativi pot primi vești bune din străinătate sau pot relua legătura cu o persoană aflată dincolo de granițele țării.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018

Contextul astral cu Lună Nouă și eclipsă parțială de Soare le poate aduce celor născuți în zodia Scorpion oportunitatea de a pleca într-o călătorie, dar și ocazia de a cunoaște o persoană importantă, impactantă, într-una din deplasările întreprinse de azi încolo. Aspectul se conturează puternic timp de două săptămâni, însă nativii nu trebuie să se arunce în neant, deoarece surprizele neașteptate și răsturnările de situație pot apărea la drum. În unele cazuri este vorba de un obstacol în desfășurarea călătoriei, iar în alte cazuri este vorba de anularea acesteia.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2018

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018

Contextul astral cu Lună Nouă și eclipsă parțială de Soare le poate aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazii să-și îmbunătățească condiția financiară. În timp ce unii nativi pot descoperi oportunități de a face bani împreună cu partenerul de viață sau prin intermediul acestuia, alți nativi pot avea parte de surprize neașteptate de natură să le dea peste cap niște planuri ce promiteau venituri consistente.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018

Contextul astral cu Lună Nouă și eclipsă parțială de Soare le poate aduce celor născuți în zodia Capricorn probleme în zona parteneriatelor, chiar litigii, cazuri în care nativii tind să nu se lase înduplecați prea ușor și nici convinși de clauze contractuale noi. Pe parte sentimentală, pentru o serie de nativi poate fi un nou început în relația de cuplu, în special în cazul relațiilor care au vechime.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de  13 iulie 2018

Contextul astral cu Lună Nouă și eclipsă parțială de Soare le poate aduce celor născuți în zodia Vărsător probleme de sănătate, dar în funcție de interesul acordat până acum acestui domeniu, le poate aduce și rezolvări și remedii surpriză. Sunt favorizate astral afecțiunile sistemului digestiv, ale pancreasului, ale sistemului osos, dar si afecțiunile dermatologice și de natură alergică, aspect care se extinde pe aproximativ două săptămâni, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să fie precauți în aceste privințe.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 iulie 2018

Contextul astral cu Lună Nouă și eclipsă parțială de Soare le poate aduce celor născuți în zodia Pești deschiderea unei noi etape în sectorul sentimental și al creativității, fiind vizați cu precădere cei care desfășoară activități artistice. Nativii Pești care sunt singuri pot fi tentați de o aventură, aspect care nu este exclus nici în cuplurile în care relațiile nu mai funcționează de ceva vreme. Răsturnările de situație nu vor lipsi, iar dacă pentru unii poate fi vorba de o despărțire definitivă, pentru alții poate fi vorba de conceperea unui copil.

Citește și...