Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018. Gemenii se confruntă cu situații stresante

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018. Gemenii se confruntă cu situații stresante

De: Cancan 14/04/2018 | 21:43
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018. Gemenii se confruntă cu situații stresante
Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 15 aprilie 2018. Gemenii se confurnt[ cu situații stresante

Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 aprilie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 aprilie 2018 spune că nativii zodiei Gemeni se pot confrunta cu situații stresante.

Astrologul Barbara Băcăuanu
Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 15 aprilie 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018

Chiar dacă există pornirea, nu lua hotărâri sub impuls emoțional, s-ar putea ca atunci când te echilibrezi să îți pară rău de acțiunile făcute. Ocupă-te de propriile idei și dorințe, dar caută să te pui mai mult în valoare, să le arăți și celor din jur cum gândești. Există posibilitatea de a fi auzit de persoana oportună în cel mai bun moment pentru tine și destinul tău!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018

Este o zi prielnică pentru a sorta, a clasa și a face ordine în lucrurile personale. Există multe obiecte cu care nu mai ai ce face sau pe care le ții în speranța că le vei utiliza cumva în viitor, iar energia lor îngreunează mediul în care locuiești. Este indicat să te detașezi, să păstrezi lucruri doar în amintire și să faci curățenie pentru a lăsa loc noului să intre în viața ta!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018

Foarte importantă este astăzi liniștea interioară, iar dacă te angrenezi în situații stresante alături de persoane obositoare, nu vei avea nicio șansă să te bucuri de ea. Așadar, alege mai cu grijă ceea ce vrei să faci, fii strict la rugămințile celor din jur și încarcă-ți bateriile înainte de o altă săptămână de muncă! O plimbare în natură și o conversație interesantă s-ar putea să îți stimuleze creativitatea și ideile inovatoare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018

Fii corect cu tine însuți și încearcă să îți recunoști cu adevărat greșelile pe care le-ai comis în relația cu o persoană la care ții. Lasă la o parte rațiunea, orgoliul și felul în care tu te-ai simțit și pune-te și în locul celuilalt. Schimbând perspectiva vei ajunge să înțelegi altfel lanțul întâmplărilor, felul în care s-au creat și deznodământul la care s-a ajuns!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018

Nu alerga după himere, ci fii foarte lucid în privința dorințelor pe care le ai. Există mai mulți factori pe care nu i-ai luat în seamă sau pe care nu îi realizezi, iar aceștia vor face diferența. Totodată, dacă ai așteptări foarte mari și ele nu se împlinesc, dezamăgirea va fi foarte mare. În relația cu persoane pe care de abia le-ai cunoscut, ia totul pas cu pas și fii ancorat în realitate!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018

Dezvoltă-ți hobbyurile și pasiunile în ceva mult mai concret sau mai palpabil, există posibilitatea de a-ți crea o ocupație, un business sau să câștigi bani cu asta. Nu te mai implica în acele activități care te obosesc, te devitalizează și pe care le realizezi cu mari eforturi fizice sau psihice, ci schimbă macazul către ceva care te împlinește cu adevărat!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018

Ai curajul de a-ți manifesta dorințele în mod deschis, iar asta îi debusolează pe cei cu care relaționezi. Dacă până acum nu voiai să superi pe nimeni și erai dispus să faci unele sacrificii, astăzi îți dorești să fii tu în centrul propriului univers! Profită de această stare și fă acele lucruri pe care le-ai tot amânat, oferindu-le sufletului și corpului relaxare și bucurie!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018

Nu ai nevoie de persoane din exterior pentru a te motiva într-o situație, ci ai toate resursele în interiorul tău. Oferă-ți răgazul de a sta cu tine însuți și de a pune în balanță ceea ce te definește și ceea ce nu, mai mult ca sigur vei ajunge la cea mai bună concluzie! Treci printr-o perioadă transformatoare din care este bine să extragi cât mai multe beneficii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018

Eliberează-te de unele atașamente pe care le porți în spate de foarte mult timp – poate fi vorba de obiecte, situații sau persoane la care nu ai putut sau nu ai știut cum să renunți, dar care au început să te încorseteze din ce în ce mai tare. Odată ce vei închide o ușă cu trecutul, un orizont mult mai luminos va începe să se contureze înainte!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018

Nu sunt încurajate amânările și tergiversările, ci acțiunea hotărâtă și spontană, ca atare mobilizează-te mai bine și nu lăsa pe mâine nimic din ceea ce ar trebui să faci acum. Chit că este vorba de viața personală și trebuie să te implici mai mult în relațiile de familie sau de cea profesională, unde trebuie să execuți ceva chiar dacă este weekend, fii responsabil și asumă-ți totul cu maturitate.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018

Renunță la situațiile care te trag în jos și apreciază-te mai mult, descoperind care este adevărata ta valoare si având încredere în tine. Dacă simți că nu mai ai ce căuta lângă anumite persoane, nu rămâne doar de dragul unor momente frumoase care au avut loc în trecut și care nu mai reprezintă realitatea curentă. Astfel, nu vei rămâne blocat într-o situație care te ține pe loc din multe puncte de vedere.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018

Temperează-ți entuziasmul pe care îl arăți în fața relaționării cu o persoană, deoarece vei ajunge să îți consumi repede forțele și energia. Fii mai rezervat, nu îți povesti viața din prima, nu invada cu întrebări și planuri, ai răbdare pentru ca lucrurile să se desfășoare într-o ordine firească. Totodată, încearcă să înveți din greșelile trecutului și să nu le mai repeți!

Citește și:

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 14 APRILIE 2018

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16 – 22 APRILIE 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Vedeta din România care a ajuns sub pământ, în mijlocul Bucureștiului. „Instinctul animalic cu niște limite este extrem de prețios”
Vedeta din România care a ajuns sub pământ, în mijlocul Bucureștiului. „Instinctul animalic cu niște...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și “florea-cadavru” din cauza mirosului. Puțini știu de ea
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și...
Satul din România de care s-a ales praful. Casele au fost abandonate, aici mai trăiește un singur român
Satul din România de care s-a ales praful. Casele au fost abandonate, aici mai trăiește...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE MOBILE. Ordinul de la UE a devenit deja OBLIGATORIU
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE MOBILE. Ordinul de la UE a devenit deja...
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt împreună de 11 ani. Culmea, după ce a  fost prins cu mâța-n sac, Ciucu dă vina tot pe artistă
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Oana Roman, gest emoționant de ziua Mioarei Roman. „Te iubesc, mamă”
Oana Roman, gest emoționant de ziua Mioarei Roman. „Te iubesc, mamă”
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Sfatul zilei de duminică, 21 aprilie 2024. Bani pentru Săgetător
Sfatul zilei de duminică, 21 aprilie 2024. Bani pentru Săgetător
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una dintre cele mai sănătoase, încetinește îmbătrânirea, dar românii o evită
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una...