Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 iunie 2020. Taurii pot avea insomnii

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 iunie 2020. Taurii pot avea insomnii

De: Alice Zotta 14/06/2020 | 21:06
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 iunie 2020. Taurii pot avea insomnii

Horoscopul zilei de 15 iunie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Astăzi, nativii din zodia Taur pot avea parte de insomnii și stări de agitație.

Citește și: Horoscop săptămânal 15 – 21 iunie 2020. Fecioarele se pot îndrăgosti

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Nu rata: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Horoscop zilnic Berbec

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Berbec au inițiativă, putere de convingere, dar și o oarecare doză de impulsivirate și agresivitate verbală pe care le vor manifesta ori de câte ori cineva nu este de acord cu opinia lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce multă agerime, istețime și capacitate de mobilizare.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să nu se simtă chiar în apele lor și să fie mai obosiți decât de obicei, mai ales dacă în weekend au avut de întreprins activități. Nativii pot fi stresați, irascibili, puși pe conflicte și riposte. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce insomnii și chiar dureri de cap în cazul în care nu se odihnesc cum trebuie.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au tendința de a fi excesiv de critici și conflictuali cu prietenii, mai ales dacă la mijloc este vorba de un context mai vechi nerezolvat. Posibile tensiuni născute din neînțelegeri minore. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că un plan făcut de comun acord cu cineva se poate anula sau amâna sau poate nu va funcționa după placul nativilor.

Descoperă și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de tensiuni și conflicte cu șefii, cu superiorii cauzate de idei diferite, modalități de acțiune diferite, iar schimburile de păreri pot fi destul de dure, uneori radicale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o presiune pe care nativii o resimți puternic la locul de muncă. Nu sunt excluse certurile cu colegii, acuzele și criticile.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea vedea nevoiți să refacă un proiect, să modifice niște contracte, să revizuiască niște planuri. Posibil ca schimburile de idei cu ceilalți să fie tensionate și agresive în sensul că nativii se vor impune cu vehemență și nu vor tolera derapajele celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce vești mai puțin plăcute din străinătate, legate de un curs, de un job, loc de muncă.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să fie foarte atenți dacă au parte de un proces, partaj, litigiu, dacă împart sau negociază o moștenire, dacă deschid/închid un credit pentru că cineva poate încerca să-i păcălească și de aici pot apărea conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce conflicte cu o persoană cu care dețin bani la comun, posibil chiar partenerul de viață.

Află și: Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să aibă parte de conflicte destul de serioase fie cu partenerul de viață, fie în sectorul profesional, cu partenerii de facaeri sau colaboratorii. Nativii nu reușesc să ajungă la un acord comun. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite impunerea cu orice preț a punctului de vedere, să evite manifestarea dură a autorității.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să aibă parte de tensiuni majore la locul de muncă, născute din neînțelegerile cu colegii, din opiniile diferite pe care le au față de superiori. Nemulțumiri majore cauzate de sarcini, respinsabilități și program de lucru. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că nu este momentul să se impună, ci să încerce să găsească o cale de mijloc, de aplanare a tensiunilor.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de conflicte cu părinții sau, de la caz la caz, cu copiii. Neconcordanțele de idei, planurile diferite și viziunile de viitor diametral opuse pot fi motiv de tensiune în familie. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că o activitate extra, artistică, distractivă, sportivă, poate să nu se concretizeze.

Citește și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Capricorn

Ceva în locuință nu funcționează, o veste legată de acte, facturi vine pe nepregătite, iar acest context îi va enerva pe cei născuți în zodia Capricorn care aveau alte planuri pentru ziua de azi. Cineva din familie se poate opune unui plan, proiect al nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce tensiune în cămin și de preferat ar fi să petreacă mai mult timp în natură. O plimbare de seară i-ar putea relaxa.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător nu sunt deloc diplomați în dalog, ba chiar pot fi conflictuali și pot da naștere unor momente neplăcute cu cei din jur, mai ales dacă spun direct ce gândesc. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să evite pe cât posibil deplasările. Context defavorabil atât azi, cât și mâine, în prima parte a zilei.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea confrunta cu probleme financiare, nereguli în acte, hârtii și documente. Nativii se pot ciocni din nou de o situație mai veche nerezolvată, care, însă, s-ar părea că acum nu mai suportă amânare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce tensiuni și neplăceri materiale, cheltuieli neprevăzute, dar obligatorii care le destabilizează bugetul.

Află și: Horoscopul banilor și al carierei pentru 2020

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva...”
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața:...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
WOW! Se spune că ea e CEA MAI FIERBINTE femeie din lume! Cu ce fotbalist celebru se iubește
WOW! Se spune că ea e CEA MAI FIERBINTE femeie din lume! Cu ce fotbalist...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar fi ajuns în semifinala Românii au talent: „E mafie acolo! I-ați tăiat aripile unui înger de copil! Rușine!”
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Florin Piersic, surprins în timp ce era transportat la Institutul Matei Balș, din Capitală! În ce stare se află actorul, după operație
Florin Piersic, surprins în timp ce era transportat la Institutul Matei Balș, din Capitală! În...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Medicii trebuie să îi stabilească tratamentul în orele următoare
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader și pistă de biciclete
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader...
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane o fac și care poate distruge hainele
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane...
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc o întâlnire a consiliului miniştrilor ţării
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc...
Vestea cumplită pentru Simona Halep. Decizia care o va distruge
Vestea cumplită pentru Simona Halep. Decizia care o va distruge
Adrian Minune nu s-a putut abține. Ce l-a făcut pe manelist să plângă în hohote
Adrian Minune nu s-a putut abține. Ce l-a făcut pe manelist să plângă în hohote
BANC | ”E prima oară când fac asta”
BANC | ”E prima oară când fac asta”
Sacrificiul suprem pe care îl face Leonard Doroftei pentru bani: Am avut nevoie de o schimbare!
Sacrificiul suprem pe care îl face Leonard Doroftei pentru bani: Am avut nevoie de o...
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia,...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
Ștefan Bănică, detalii neștiute despre relația cu părinții. Cum s-a înțeles cu tatăl său: „Nu a mai fost timp…”
Ștefan Bănică, detalii neștiute despre relația cu părinții. Cum s-a înțeles cu tatăl său: „Nu...
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Oferta e limitată și unică în țară
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50...
Comuna din România care va renaște. Se fac investiții de peste 100 de milioane de euro aici
Comuna din România care va renaște. Se fac investiții de peste 100 de milioane de...
×