Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2018. Taurii au regrete

Publicat: 01/11/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 noiembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 noiembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Taur se interiorizează și au parte de regrete.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de rezolvarea unor sarcini anevoioase de la locul de muncă, sarcini care nu le aduc nici cea mai mică satisfacție nativilor. Aceștia se simt demotivați de întreg contextul și nu este exclus să descopere greșeli pe care vor trebui să le îndrepte rapid. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează asupra unor posibile mustrări care vin de la superiori. Nu este cazul să se avânte în război, ci să ia lucrurile ca atare și cu zâmbetul pe buze. (Citește și Horoscop săptămânal 5 – 11 noiembrie 2018. Săgetătorii sunt vedetele săptămânii)

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur trec prin stări emoționale intense, apăsătoare, încărcate de regrete, nemulțumiri și dialogul cu persoana iubită este greoi și restrictiv. Nativii se simt sufocați de imposibilitatea de a se manifesta într-un context sentimental și tind să se interiorizeze. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să-și pună ordine în sentimente, să ia decizii și să caute echilibrul în jurul lor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă de locuință. Nativii se dedică sarcinilor gospodărești, de la curățenie la reamenajarea spațiului, dar și sarcinilor administrative, plătesc facturi, repară aparatura stricată, etc. Nu este exclus să înceapă renovarea casei, dacă acest lucru s-a aflat printre planurile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie atenți la sumele cheltuite pentru a nu face gaură în buget. (Vezi aici Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2018)

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac se dedică studiului și învățăturii, cu atât mai mult cu cât este vorba de un context școlar sau profesional. Nativii vor capta și vor reține cu multă ușurință informația și se vor exprima impecabil. Context favorabil pentru susținerea examenelor, interviurilor și testelor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu se suprasolicite și să-și pîstreze timp și pentru micile plăceri.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu se preocupă să intre în posesia unei sume de bani care vine prin intermediul sau are legătură cu o instituție, motiv pentru care procesul poate deveni anevoios și poate trezi suspiciuni în rândul nativilor. Pentru o serie de nativi, sumele pe care le așteaptă a fi încasate se dovedesc a nu fi mulțumitoare și conforme cu munca depusă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe nativi să nu facă înțelegeri nescrise bazându-se pe încredere, mai ales dacă la mijloc este vorba de o sumă de bani.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă de propria persoană și pun accentul doar pe ceea ce le place și-i face fericiți. Este posibil ca nativii să-și schimbe look-ul, garderoba, să-și achiziționeze piese vestimentare într-un stil diametral opus cu ceea ce au purtat până acum. Nu este exclus să fie atrași de domenii noi de interes, de artă, de exemplu, sau să asculte un alt gen de muzică decât cel de până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu investească prea mulți bani în pasiunile de moment, pot fi trecătoare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de starea sănătății. Nativii încep demersuri pentru vindecarea unor afecțiuni, încep terapii, tratamente și sunt deschiși la propunerile venite din partea medicinei alopate. O serie de nativi vor deveni interesați de zona de înfrumusețare și remodelare corporală. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite excesele și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion petrec timp cu prietenii, au parte de discuții interesante, incitante și provocatoare pentru nevoile din prezent ale nativilor. Aceștia sunt deschiși ofertelor propuse de persoanele de încredere din jurul lor și pot pune la cale planuri de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și organizeze cu grijă și responsabilitate agenda de lucru și să aibă grijă să nu omită evenimente sau sarcini importante.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător trebuie să aibă grijă, să fie cu băgare de seamă și prudenți în manifestările publice, în special dacă trebuie să susțină un discurs în fața unei mase de oameni. Nativii pot fi luați de val și pot vorbi mai mult decât trebuie sau ceea ce spun se poate întoarce împotriva lor. Risc de declanșare a conflictelor de anvergură. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce contexte care pun presiune mare pe umerii lor și le cere să nu lase motivațiile personale să anihileze dorința de grup.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn se stresează din cauza unei situații apărută pe neașteptate la locul de muncă. Este posibil să fie forțați de context să stea peste program pentru a o rezolva și astfel să-și ridice niște semne de întrebare în ceea ce privește cariera. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să se supună unei decizii colective și să nu iasă din rând pentru a se impune. Nu este momentul să intre în conflicte de opinie, în controverse, însă pot lua în sinea lor o decizie pe care să o pună în practică ulterior.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de discuții serioase privind banii deținuți în comun cu partenerul sau terții și pot fi destul de radicali în privința cheltuielilor. Nativii nu se mai lasă păcăliți, mințiți sau înșelați, ci pun piciorul în prag. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu se precipite în privința carierei și a statutului profesional, ci să aștepte până săptămâna viitoare dacă doresc să ia o decizie în acest sens, când aspectele vor fi favorabile.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se preocupă de propria imagine în sensul în care își doresc să fie văzuți bine de cei din jur, să fie apreciați și adulați. Aspectul îl vor extinde nu doar în zona profesională, ci și în zona sentimentală. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce posibilitatea unei colaborări de lungă durată și semnarea unui contract avantajos din toate punctele de vedere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și...