Home » Stiri » Stiri interne » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 decembrie 2020. Mercur intră în zodia Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 decembrie 2020. Mercur intră în zodia Capricorn

De: Delina Filip, Madalina Manole 19/12/2020 | 23:28
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 decembrie 2020. Mercur intră în zodia Capricorn
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 decembrie 2020. Mercur intră în zodia Capricorn

 

Horoscopul zilei de 20 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Capricorn vor avea parte de ingresul lui Mercur în zodia lor, cu impact asupra modului în care comunică și gândesc.

Mercur este planeta comunicării și a rațiunii, iar arunci când traversează serioasa zodie a Capricornului, ne stimulează să fim mult mai organizați în ideile pe care le avem, să gândim atent și să cântărim mult înainte de a lua o decizie, însă odată luată, nimeni și nimic nu o mai schimbă. Cu Mercur în Capricorn crește capacitatea de concentrare și abilitatea de a negocia, de a vorbi foarte convingător. Vom avea idei bune, de perspectivă care ne vor ajuta în atingerea obiectivelor avute.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia odată cu tranzitul lui Mercur prin Capricorn să-și îmbunătățească dialogul cu superiorii și să aibă o viziune mult mai clară asupra perspectivelor profesionale de viitor. Nativii vor avea idei bune despre cum să-și pună în practică soluțiile care-i conduc către atingerea unor obiective legate de carieră și ascensiunea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să se folosească de acest tranzit pentru a-și negocia o funcție sau pentru a-și evalua corect direcția și punctul în care să află din punct de vedere profesional. Pot avea parte de discursuri care să-i scoată în față.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor da dovadă pe durata acestui tranzit de o gândire foarte logică și rațională, responsabilă și matură. Nativii își vor evalua principiile și convingerile de viață și vor avea ocazia să vadă cu ce merită să meargă mai departe. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate stimula interesul pentru studiu, dezvoltare personală sau profesională și mulți nativi vor căuta să învețe lucruri noi, să se înscrie la seminarii și ateliere.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, guvernatorul lor, prin sectorul banilor deținuți la comun cu alții. Nativii pot avea idei ingenioase despre cum să-și îmbunătățească veniturile din moșteniri, dobânzi, contracte, pot lua decizia de a face un credit, de a se lupta pentru a obține niște drepturi materiale cuvenite. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a purta dialoguri lămuritoare despre viața intimă sau de a discuta statusul unei relații neoficiale.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură de tranzitul lui Mercur prin sectorul relațiilor, iar nativii au ocazia să-și îmbunătățească comunicarea în cuplu, să ajungă la viziuni comune de viitor cu partenerul de viață. Pe de altă parte, sunt puternic susținuți în negocierile profesionale, în dialogurile cu asociații și colaboratorii și în semnarea de noi contracte și acorduri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să aibă grijă la modul în care-și exprimă autoritatea pentru a nu ajunge la conflicte în cuplu.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de intrarea lui Mercur în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească relația cu colegii, să-și organizeze mult mai bine ideile și să-ți urmeze programul astfel încât vor da dovadă de randament mare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a afla niște remedii pentru vindecarea unei probleme de sănătate. Atenție la stresul de la locul de muncă pe care nativii au tendința de a-l somatiza.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul iubirii, al copiilor și al activităților creative. Nativii vor avea șansa de a flirta mai mult, de a cunoaște pe cineva care să le trezească interesul și, totodată, comunicarea cu persoana iubită și cu copiii se poate îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce idei creative sau idei despre cum să-și pună în practică un talent.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia odată cu tranzitul lui Mercur prin Capricorn să-și îmbunătățească dialogul cu membrii familiei, să ajungă la concluzii constructive și practice în privința unui bun de patrimoniu și să stabilească noi sarcini și responsabilizăți în gospodărie. Negocierile în privința unor contexte ce vizează locuința sau un bun de patrimoniu vor fi de partea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite discuțiile în contradictoriu cu cei dragi și să facă tot posibilul să ajungă la căi de mijloc.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să-și îmbunătățească dialogul cu cei din jur, să comunice mai hotărât, mai serios, să discute cu mai multă diplomație și să-și exprime sentimentele și trăirile mai ușor. Mercur în Capricorn îi susține în negocieri, în interviuri, examene orale și ședințe sau chiar în discursuri publice. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a se împăca cu o persoană apropiată cu care au fost în tensiuni.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul financiar, iar nativii vor avea șansa de a-și negocia avantajos orice contract. Posibil să fie vorba de un dialog cu asociații avantajos, o propunere de colaborare sau să fie vorba de semnarea unui contract de muncă, de negocierea unor condiții de salarizare. Este o perioadă bună ca nativii să lupte pentru obținerea unui drept financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține pe nativii care vor să se afirme printr-un talent personal, mai ales dacă acesta este oratoric.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de ingresul lui Mercur întocmai în zodia lor. Nativii vor da dovadă de o gândire pragmatică, rațională și organizată și vor avea parte de idei bune în legătură cu planurile pe care le au. Nativii nu vor mai fi la fel de reticenți ca până acum în luarea deciziilor și nici la fel de sobri, ursuzi în dialoguri. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține în comunicare, dar și în negocieri.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt susținuți în această perioadă să poarte dialoguri cu ei înșiși, să-și analizeze trăirile, gândurile, trecutul și amintirile și să ia decizii mult mai raționale în legătură cu diferite contexte de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a afla de un remediu eficient care să le aducă ameliorări în cazul unei probleme de sănătate mai vechi.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești se bucură de intrarea lui Mercur în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor, iar nativii vor fi cât de cât susținuți să comunice cu cei din jur, să-și activeze viața socială și să cunoască noi persoane cu care să lege relații de prietenie importante. Totodată, nativii pot avea idei bune despre cum să-și promoveze un proiect, despre cum să-l conducă spre succes și-și pot analiza desptul de serios colaborările pe care le au. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a relua un dialog cu un prieten sau de a se împăca cu cineva din anturaj.

Parteneri
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC! Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru...
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe tot
Nenorocirea care va lovi România! Se va întâmpla chiar în acest an: Vor să înghețe...
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai mare încredere. Prima reacţie
BOMBĂ! Lovitura devastatoare primită de Anamaria Prodan, de la bărbatul în care avea cea mai...
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care zdruncină tot ce știai despre căsnicie
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care...
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU a dispărut, așa că dus-o la doctor. Este de necrezut ce au putut descoperi aceștia
Simțea că fiica sa MIROSEA urât, așa că i-a făcut o baie. Mirosul însă NU...
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu câteva minute înainte de odioasa crimă din SUA
'Vrei să mă ÎMPUȘTI? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu...
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat vedeta
Gina Pistol, într-o rochie mulată, în luna a șaptea de sarcină. Câte kg s-a îngrășat...
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr. Valeriu Gheorghiţă
Programările din etapa a doua de vaccinare vor fi amânate. Explicaţiile lt. col. medic dr....
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că e extrem de periculos.
Nu mai luați niciodată acest medicament. Vă va distruge tot organismul. Alexandru Rafila avertizează că...
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi
Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți...
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
Andreea Esca baricadată cu garduri de fier în sediul Pro TV
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între ei de a doua zi: E primul care vrea să...
L-a chemat acasă la el și acesta s-a îndrăgostit pe loc. Ce s-a petrecut între...
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57 ani
Stați în case! S-au emis 8 avertizări meteo, vremea n-a mai fost așa de 57...
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Spray nazal împotriva Covid-19. Ultimul tratament minune vine din Turcia
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Filmul COMPLET al împușcării interlopului în SUA! Imagini dramatice de la locul crimei
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii: „Am vrut să-i enervez pe...”
Cel mai enervant șmecheraș cu BMW? Nu vei ghici ce și-a montat în portbagajul mașinii:...
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Horoscop 28 ianuarie 2021. Zodia care primește ajutor de unde nu se aștepta
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi se încarcă din exteriorul corpului
Oamenii de ştiinţă au creat implantul wireless pentru creier. Este de dimensiuni foarte mici şi...
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și i-a mâncat-o”
Fetiță de cinci ani, ucisă de propria mamă: „I-a scos ochii, i-a tăiat limba și...
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel, iar după a ŞAPTEA rundă femeia a chemat, șocată, poliţia
A fost provocată de un bărbat la un „maraton” de sex. Au mers la hotel,...
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e prea vulgară: `Prea exagerată`
FOTO. Antonia a pozat într-un costum de baie, dar fanii au distrus-o pentru că e...
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut tot! Aparitie INCENDIARA in fata lui Maruta. Ce a putut sa poarte la emisiune
Vica Blochina a venit in direct la PRO TV intr-o bluza prin care s-a vazut...
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000 de like-uri în câteva ore
Anda Adam, fotografiată nud și urcată pe masă! Imaginea a devenit virală pe net: 20.000...
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele 24 de ore! Creste numarul pacientilor internati la ATI!
Coronavirus în România, 27 ianuarie 2021. Peste 3000 de cazuri noi de COVID-19, in ultimele...
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
O nouă pandemie! Anunţul teribil care vine în mijlocul pandemiei de COVID
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios proiect din România, unde va investi 3 miliarde de euro
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac s*x cu mine...”
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa, decizie ȘOC! ”O să fie o plăcere să fac...
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față”  la 60 de ani
Îl recunoști? Un cântăreț român și-a făcut ”transplant de față” la 60 de ani
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Țeapa incredibilă cu vaccinuri dată de Pfizer, prin metoda Maradona
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce a făcut Lidia Buble după divorț cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion?
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai știe de el
Ce s-a ales de Fulgy, fiul Clejanilor? Tânărul a dispărut complet și nimeni nu mai...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!