Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iulie 2020. Lună Nouă în zodia Rac

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iulie 2020. Lună Nouă în zodia Rac

De: Madalina Manole 19/07/2020 | 22:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iulie 2020. Lună Nouă în zodia Rac

Horoscopul zilei de 20 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 iulie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile.

Horoscopul zilnic pentru 20 iulie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Rac au parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității.

Această Lună Nouă din zodia Rac este foarte importantă, fiind a doua oară în acest an când se formează în zodia aceasta, după lunația din 21 iunie, atunci când a fost însoțită și de o eclipsă de Soare în Rac. Ei bine, dacă atunci Soarele a fost eclipsat, iată că acum puterea sa este deplină și, prin unirea energiei sale cu cea a Lunii, vom avea parte de noi și promițătoare începuturi.

Însă, nu va fi nimic prea ușor și nici pus pe tavă la discreție, pentru că Saturn retrograd în Capricorn se află în opoziție cu Luna Nouă din Rac, iar cerințele sale nu pot fi ignorate. Dacă ne dorim să avem parte de noi oportunități, de noi porți deschise va trebui să dăm dovadă de multă înțelepciune, responsabilitate, maturitate, răbdare și mai ales perseverență, pentru că nu vor lipsi obstacolele, limitările, blocajele.

A doua Lună Nouă din Rac din acest an ne cere să găsim echilibrul între noi și ceilalți, între ce ne dorim noi și ce își doresc ceilalți, în special între carieră și familie. Acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie de siguranță emoțională, iar pentru a o obține trebuie să învățăm lecția raportării la ceilalți, în special la partenerul de viață.
Cele mai impactate zodii vor fi cele cardinale, Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, iar efectele vor fi resimțite puternic de toți cei care sunt născuți în preajma zilei de 20, indiferent de zodie, cu precădere de Pești și Scorpioni. De asemenea, fiecare zodie (ascendent) va avea parte de situații noi în sectorul de viață care corespunde zodiei Rac în astrograma sa natală.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să-și pună ordine în cele mai profunde unghere ale sufletului lor, au ocazia să facă pace cu trecutul și să o ia de la zero cu sinele lor interior. De asemenea, Luna Nouă din Rac poate cere mai multă responsabilotate față de familie, de părinți, de cămin și poate aduce noi șanse care vizează o locuință. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să regăsească echilibrul între ei și partaner, între profesie și familie, și viața lor personală.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de situații noi, neașteptate care vizează comunicarea și interacțiunea cu cei din jur. Posibil ca nativii să cunoască oameni noi, să lege noi relații, să afle informații prețioase pentru viitorul lor, informații care să le aducă mai multă stabilitate emoțională. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să pună în balanță ceea ce cunosc deja cu ceea ce află, ceea ce gândesc în mod rațional cu ceea ce simt în mod spiritual și sî nu se hazardeze.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de noi începuturi în legătură cu sectorul financiar. Poate fi vorba de noi porți care li se deschid pentru a-și îmbunătăți veniturile, însă trebuie să fie atenți la modul în care o fac. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să dea dovadă de mai multă responsabilitate în cheltuirea finanțelor comune cu partenerul, în administrarea unei moșteniri, bun de patrimoniu. Posibil ca unii nativi să-și valorifice un talent cu care au fost înzestrați.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de noi începuturi în viața personală, dar și profesională, iar acest aspect va veni cu o mai mare nevoie de responsabilizare, fie față de stilul lor de trai, fie față de locul de muncă, de profesie. Cheia va fi echilibrul între ei și ceilalți, între muncă și familie. Nativii au nevoie de stabilitate emoțională și o vor căuta, fie în povestea de dragoste actuală, fie, cei singuri, într-o nouă relație. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia unei începerii unei relații de lungă durată celor care-și doresc.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia să integreze în viața lor trecutul, cu fricile, temerile și obsesiile trăite, astfel încât, dacă vor da dovadă de perseverență și voință, vor putea deschide noi uși către viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce gânduri și frământări noi și va trebui ca nativii să lupte cu ele pentru a le transforma în ceva pozitiv. Leii vor trebui să găsească un echilibru între stilul de viață dorit și cel adoptat pentru a-și îmbunătăți (conserva) sănătatea.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de noi începuturi în relațiile de prietenie și nu este exclus să cunoască noi persoane, să lege noi conexiuni, poate chiar să înceapă noi povești de dragoste. Nativii au șansa de a pune la cale și demara noi planuri de viitor, noi proiecte cu persane din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să găsească un echilibru între prieteni și persoana iubită, între timpul alocat unora și altora.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să aibă parte de noi șanse și oportunități profesionale. Unii nativi pot avea ocazia de a avansa, de a-și atinge un obiectiv profesional, alții de a schimba cariera. Un aspect legat de familie se cere vindecat, integrat, rezolvat. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să facă tot posibilul să găsească echilibrul între viața de familie și cea profesională.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia de a-și schimba niște mentalități, de a trăi evenimente care să le aducă noi filozofii de viață, noi concepții și credințe. Unii nativi se pot înscrie la cursuri și seminarii, pot pune în practică o diplomă obținută. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să dea dovadă de mai multă responsabilitate vizavi de ceea ce au învățat, studiat și să găsească răspunsuri cât mai raționale și practice la întrebările, nedumeririle pe care le au.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de noi începuturi, noi ocazii și situații care să-i responsabilizeze vizavi de o situație financiară. Posibil să fie vorba de acțiuni care implică bunurile materiale, o moștenire, credit, partaj, litigiu sau banii deținuți împreună cu partenerul de viață. Totodată, poate fi vorba de noi începuturi care vizează sexualitatea, o relație ascunsă, intimă, aventură, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă maturitate și responsabilizare vizavi de acest aspect, dar și de modu în care-și cheltuie banii.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de noi începuturi în cuplu, în relațiile de iubire sau în relațiile profesionale, parteneriate, asocieri, afaceri. Posibil ca unele tensiuni să determine un nou context relațional. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să găsesacă echilibrul între ce-și doresc ei și ce-și dorește cealaltă persoană, indiferent cine este aceasta. Doar așa vor reuși să facă un pas înainte.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de noi începuturi care vizează locul de muncă, programul de muncă, modul în care-și îndeplinesc sarcinile și responsabilitățile. Posibil să fie vorba de noi atribuții, noi colegi, dar și de nevoia de a-și schimba stilul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să găsească echilibrul între muncă și propria lor sănătate, odihnă, relaxare.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de noi începuturi în sectorul sentimental. Va fi vorba de nevoia unei siguranțe emoționale. Nativii pot duce la alt nivel povestea de iubire în care se află sau, cei singuri, pot începe noi povești de dragoste. Unii nativi pot deveni părinți sau pot lua decizia de a concepe un copil, alții pot să-și descopere o nouă pasiune, talent artistic, creativ. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă responsabilitate vizavi de ce-și doresc ceilalți.

Parteneri
“Prințișorul Craiovei”, ATACAT brutal de cei care îi sunt alături: “Un maimuțoi cu aere de patron!”
“Prințișorul Craiovei”, ATACAT brutal de cei care îi sunt alături: “Un maimuțoi cu aere de...
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei Halep… >
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei...
BOMBĂ! De ce a fost Loredana Groza internată de urgență la Matei Balș, de fapt. Ce se întâmplă cu ea
BOMBĂ! De ce a fost Loredana Groza internată de urgență la Matei Balș, de fapt....
FOTO. Dana Săvuică, în costum de baie la 51 de ani! Cum arată fosta vedetă Playboy
FOTO. Dana Săvuică, în costum de baie la 51 de ani! Cum arată fosta vedetă...
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă:
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
Roxana Nemeș s-a măritat! Ce rochie a purtat una dintre cele mai iubite cântărețe. Incredibil cum și-a surprins invitații…>
Roxana Nemeș s-a măritat! Ce rochie a purtat una dintre cele mai iubite cântărețe. Incredibil...
Ştirea SERII! Fostul preşedinte a MURIT. A făcut infarct
Ştirea SERII! Fostul preşedinte a MURIT. A făcut infarct
Acestea sunt mașinile cu cele mai bune MOTOARE ÎN 3 CILINDRI
Acestea sunt mașinile cu cele mai bune MOTOARE ÎN 3 CILINDRI
Ce a făcut Petrică Cercel pentru cei trei copii ai săi, înainte de a muri. A lăsat totul pregătit pentru atunci când nu va mai fi
Ce a făcut Petrică Cercel pentru cei trei copii ai săi, înainte de a muri....
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal al COVID
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal...
Zodiile care primesc VEȘTI CUTREMURĂTOARE la începutul săptămânii
Zodiile care primesc VEȘTI CUTREMURĂTOARE la începutul săptămânii
VACCIN ANTI-COVID, la tine în grădină! Oamenii de știință, proiect uimitor. Ce au descoperit la SALATĂ ȘI SPANAC?
VACCIN ANTI-COVID, la tine în grădină! Oamenii de știință, proiect uimitor. Ce au descoperit la...
Horoscop SPECIAL pentru marţi! Zodia care depăşeşte orice obstacol în această zi
Horoscop SPECIAL pentru marţi! Zodia care depăşeşte orice obstacol în această zi
Anastasia, o multimilionară în vârstă de 33 de ani, ucisă de iubitul său pentru că l-a făcut leneş. Bărbatul, un jucător de polo profesionist, condamnat la 15 ani de închisoare, în Muntenegru
Anastasia, o multimilionară în vârstă de 33 de ani, ucisă de iubitul său pentru că...
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce l-a ales familia
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce...
ANUNT ȘOC de la PFIZER! Toată lumea trebuie să afle chiar acum
ANUNT ȘOC de la PFIZER! Toată lumea trebuie să afle chiar acum
Doliu imens în showbiz! O celebră bloggeriță a murit la doar 22 de ani
Doliu imens în showbiz! O celebră bloggeriță a murit la doar 22 de ani
SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat la New York
SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat...
Declarație de război în Europa! Este cutremur total la graniță. Ce s-a descoperit
Declarație de război în Europa! Este cutremur total la graniță. Ce s-a descoperit
„Comoară” de 100.000 de dolari, descoperită într-o cameră abandonată de 20 de ani
„Comoară” de 100.000 de dolari, descoperită într-o cameră abandonată de 20 de ani
Brandul de lux lansat de câțiva ani, preferatul lui Cătălin Botezatu. Designerul se îmbracă des de acolo
Brandul de lux lansat de câțiva ani, preferatul lui Cătălin Botezatu. Designerul se îmbracă des...
"Legenda lui Dorel". Muncitorii au spart conducata de apă Ciucaş şi au afectat o fabrică...
Oana Roman a izbucnit în lacrimi! Adevărul despre relația cu Petre Roman: „Tata a făcut o alegere...”
Oana Roman a izbucnit în lacrimi! Adevărul despre relația cu Petre Roman: „Tata a făcut...
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Loredana Groza, luată cu ambulanța la puțin timp după ce a cântat la nunta Simonei Halep! Ce a pățit vedeta
Loredana Groza, luată cu ambulanța la puțin timp după ce a cântat la nunta Simonei...
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta cu viață demnă de telenovelă
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta...
Ana Baniciu, fotografiată fără haine în propriul dormitor! Imaginea incendiară a ajuns pe net
Ana Baniciu, fotografiată fără haine în propriul dormitor! Imaginea incendiară a ajuns pe net
Anca Serea are mari probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu aceasta: „Starea mea de sănătate e mai precară”
Anca Serea are mari probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu aceasta: „Starea mea de...
Scandal major în jurul vaccinării. Oamenii de ştiinţă demisionează în masă
Scandal major în jurul vaccinării. Oamenii de ştiinţă demisionează în masă
Sectorul din România unde salariu mediu net a ajuns la 8439 de lei
Sectorul din România unde salariu mediu net a ajuns la 8439 de lei
Alexandru Arșinel, mărturisiri dureroase: „Soția mea are atâta tristețe în ochi că te cutremură
Alexandru Arșinel, mărturisiri dureroase: „Soția mea are atâta tristețe în ochi că te cutremură"
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
Fost șef al Fiscului, jefuit când era în vacanţă. Hoții i-au furat de acasă 500.000 de euro
Fost șef al Fiscului, jefuit când era în vacanţă. Hoții i-au furat de acasă 500.000...