Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2018. Capricornii află sau dezvăluie secrete

Publicat: 19/11/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 noiembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 noiembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn pot afla secrete sau pot dezvălui ei înșiși secrete.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a reveni asupra unor decizii luate relativ recent cu scopul de a le da altă conotație, de a le schimba traiectoria în beneficiul lor. Cei care au fost prea amabili, binevoitori și îngăduitori cu partenerul de viață, pot deveni acum ostili și rigizi. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează asupra unor posibile surprize, întâmplări neașteptate în zona colaborărilor și parteneriatelor de afaceri.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur vor fi tentați să revină asupra unor decizii luate relativ recent în ceea ce privește atitudinea, poziția adoptată vizavi de partenerul de viață. Nativii tind să regrete o decizie, mai ales dacă aceasta a fost luată la nervi, la furie sau în urma unui conflict. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce o dorință de retragere dintr-un parteneriat sau de evitare a unei asocieri.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi tentați să amâne tot ce ține de acte, de obținerea unor aprobări, legalizări și vor evita să ia decizii cu impact pe termen lung. Nativii vor fi mai mult decât confuzi, vor fi neîmpăcați cu unele răspunsuri primite, cu unele rezultate obținute, însă nu vor face prea multe în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie mai atenți la tot ceea ce semnează și aprobă.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2018

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea confrunta cu niște situații mai puțin plăcute la locul de muncă sau care privesc niște colaborări. Partenerii, colegii, superiorii se pot răzgândi cu privire la o promisiune, la un acord stabilit și tot acest context poate demoraliza nativii care se vor simți folosiți, demotivați și chiar păcăliți. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu se bazeze pe vorbe, ci să obțină semnături pentru fiecare promisiune făcută.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu au tendința de a fi mai reticenți față de partenerul de cuplu, iar aceia dintre ei care sunt la început de relație se pot retrage pentru a analiza în amănunt evoluția sentimentală, dar și persoana de lângă. Nativii se pot lăsa doborâți de remușcări, mai ales dacă au luat o decizie de curând în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să-și păstreze opiniile pentru ei, cel puțin pentru moment.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să fie foarte atenți la tot ceea ce semnează, la acte, documente oficiale și contracte de vânzare-cumpărare. Nativii pot cere sfatul celor din familie într-un context ce vizează o decizie legată de locuință, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să dea dovadă de diplomație în dialog.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță pot depune actele pentru un examen în urma căruia să obțină o diplomă, un atestat și astfel o avansare profesională. Pe de altă parte, nativii vor fi preocupați de corectarea unor aspecte ce vizează actele, vor dori să intre în legalitate, vor verifica mai mult și vor fi mult mai prudenți. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să aibă mai multă încredere în ei înșiși și în propriile decizii.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion fac calcule și socoteli în încercarea (disperată) de a-și echilibra situația financiară. Nativii sunt sfătuiți să reducă cheltuielile și pe cât posibil să evite împrumuturile. Totodată, nici nu este recomandat să apeleze (încă) la economii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează asupra unor conflicte care pot veni din partea persoanelor cu care colaborează, pe motiv că nativii nu-și pot onora promisiunile.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi trași la răspundere cu privire la niște decizii luate relativ recent. Chiar dacă nu este vorba de alegeri greșite sau până la urmă li se va demonstra nevinovăția, nativii nu se vor simți în apele lor și vor tinde să se autocritice. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să-și revizuiască niște decizii și să nu se implice în proiecte noi, cel puțin nu momentan.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de stări de confuzie, vor fi derutați și incapabili să ia o decizie în ceea ce privește un aspect al vieții personale. Nativii nu trebuie să se lase influențați de cei din jur, ci este de preferat să-și revizuiască o atitudine, o poziție într-un anume context. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează asupra unor secrete care pot ieși la suprafață sau pe care ei înșiși, din dorința de a se descărca, le pot dezvălui.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător și-ar putea schimba radical atitudinea față de un prieten pe fondul unor dezvăluiri făcute de terți sau pe fondul unor neîncrederi care tind să prindă din ce în ce mai mult contur. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să-și revizuiască, și dacă este nevoie, chiar să-și schimbe radical, o promisiune făcută unei persoane din anturaj.

Citește și: Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie 2018. Gemenii pot începe o relație

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești pot primi o ofertă greu de refuzat în domeniul profesional, posibil să fie vorba chiar de o ofertă care le impune schimbarea direcției în carieră. Nativii sunt sfătuiți să jongleze deocamdată cu această oportunitate și să o analizeze din toate punctele de vedere înainte de a lua o decizie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie mai prudenți în dialogul cu colegii de muncă.

Citește și...