Acasă » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019. Mercur intră în Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019. Mercur intră în Vărsător

De: Cancan 23/01/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019. Mercur intră în Vărsător
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019. Mercur intră în Vărsător

Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 ianuarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 ianuarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător se vor bucura de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, întocmai prin semnul lor, pe casa personalității. Aspectul va dura până pe data de 10 februarie 2019, atunci când Mercur va intra în zodia Pești.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor fi susținuți de tranzitul lui Mercur prin Vărsător să socializeze mai mult, să-și lărgească cercul de cunoștințe și să-și îmbunătățească comunicarea cu prietenii. De asemenea, astrul negocierilor le va aduce ocazia să pună la cale planuri pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie atenți la persoanele nou cunoscute cu care pot lega nu doar prietenii solide, ci și pot demara proiecte comune sau cu susținerea acestora.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de tranzitul lui Mercur pe casa carierei. Nativii se vor putea pune în valoare mai mult la locul de muncă, își vor îmbunătăți relația cu superiorii, dar și cu colaboratorii și vor da dovadă de idei originale și inedite de natură să le îmbunătățească imaginea. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă șansa de a se afirma în domeniul profesional.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi determinați de Mercur, întocmai guvernatorul lor, să planifice o călătorie sau chiar să plece într-o vacanță. De asemenea, nativii vor simți o înclinație deosebită pentru studiu și pot începe diferite cursuri în acest sens. Procesul de învățare și captare a cunoștințelor le va fi mult înlesnit acum. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă idei unice, inedite și revoluționare și îi sfătuiește să le pună în practică cu încredere.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor fi determinați de Mercur prin Vărsător să-și concentreze atenția asupra sectorului financiar. Nativii vor avea parte de discuții pe tema banilor atât cu partenerii de afaceri, cât și cu persoana iubită. Pot să apară oportunități de îmbunătățire a veniturilor și aceștia pot avea parte de o serie de avantaje materiale, inclusiv, în funcție de astrograma personală, pot intra în posesia unei moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac favorizează obținerea unui credit, a unei finanțări și înlesnește dialogul cu investitorii.

Citește și: Horoscop săptămânal 21 – 27 ianuarie 2019. Leii au parte de evenimente neașteptate în cuplu

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019

Celor născuți în zodia Leu, tranzitul lui Mercur prin Vărsător le îmbunătățește semnificativ comunicarea cu persoana iubită, dar și cu partenerii de afaceri și asociații. Nativii pot negocia și pot semna contracte de colaborare avantajoase în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă șansa de a lămuri o neînțelegere mai veche în cuplu și susține dialogul calm și împăcarea.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, pe casa muncii și a sănătății. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească dialogul cu colegii și șefii, vor reuși să-și reorganizeze sarcinile și responsabilitățile pentru a da mai mult randament și nu este exclus să primească oferte noi de schimbarea a locului de muncă. Cei care-și caută un job în această perioadă se pot angaja. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce o stare de spirit bună și o poftă extremă de socializare. Vor fi înlesnite demersurile acelor nativi care se preocupă de sănătate, de efectuarea unor controale, analize și investigații.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia, grație lui Mercur în tranzit prin Vărsător, să-și îmbunătățească remarcabil comunicarea cu persoana iubită, dar și cu copiii, acolo unde este cazul. Unii nativi pot aplana un conflict mai vechi, se pot împăca cu partenerul de viață dacă au fost certați, despărțiți și nu este exclus să aducă în discuție posibilitatea de a deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o înclinație aparte către zona creativă și artistică și le oferă ocazia de a-și pune în practică talenetele. Nativii pot avea idei ingenioase, revoluționare sau, cu alte cuvinte, o sclipire creatoare. Sunt înlesnite activitățile sportive și unii nativi pot lua hotărârea de a se apuca de antrenamente, de a se înscrie într-o competiție.

Citește și: Avem cel mai amănunțit horoscop chinezesc pentru Noul An!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de tranzitul lui Mercur prin Vărsător în sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească dialogul cu rudele, vor clarifica neînțelegeri și vor punct împăcări acolo unde relațiile au fost mai tensionate în ultima perioadă. De asemenea, cei care doresc să-și cumpere o casă (să o închirieze sau să o vândă) vor avea parte de negocieri favorabile și întreg procesul va fi mult înlesnit. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion favorizează tranzacțiile și investițiile imobiliare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de tranzitul lui Mercur prin Vărsător întocmai în sectorul comunicării, semn că nativii vor fi favorizați în toate dialogurile deschise în vederea obținerii unor privilegii și atingerea scopurilor. Moment bun pentru învățare, pentru asimilarea de noi cunoștințe și pentru începerea unor cursuri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce o îmbunătățire remarcabilă a relației cu rudele, în special cu frații.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Mercur prin Vărsător întocmai pe o casă financiară. Astfel, nativii vor avea parte de oportunități remarcabile pentru îmbunătățirea veniturilor și sunt sfătuiți să aibă curajul să-și renegocieze salariul, să ceară plata pentru orele suplimentare sau să solicite bonusuri pentru rezultatele obținute. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce oferte de colaborare avantajoase și greu de refuzat. Atenție la tendința de a cheltui peste măsură!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor fi susținuți astrologic în toate formele de comunicare și negociere, în tranzacții și investiții și se vor pune mult în valoare prin dialog. Având în vedere că și Soarele le este alături, Vărsătorii vor avea parte de energie în toate acțiunile întreprinse în acest sens. Axa partenerială se activează, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le va oferi ocazia de a-și îmbunătăți relația cu persoana iubită.

Citește și: Astrologul CANCAN.ro dezvăluie ce rezervă începutul anului fiecărei zodii în parte. Mega-horoscopul lunii ianuarie

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Pești sunt cei mai puțin favorizați de tranzitul lui Mercur prin Vărsător. Nativii se vor retrage din agitația cotidiană pentru a începe un proces de introspecție și meditație. Izolarea de tot ceea ce-i înconjoară le va fi benefică dacă aceștia vor căuta să se mobilizeze și să dizolve tiparele mentale care le blochează evoluția. Acest context de vindecare a trecutului este susținut și de Soare și ar trebui să profite de această perioadă pentru a se regenera emoțional. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie atenți la dialogul cu cei din jur, mai ales că există riscul ca unele secrete să iasă la suprafață. Atenție la sănătate!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă....
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...