Acasă » Știri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018. Balanțele se preocupă de propria imagine

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018. Balanțele se preocupă de propria imagine

De: Cancan 23/11/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018. Balanțele se preocupă de propria imagine
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018. Balanțele se preocupă de propria imagine

Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 noiembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 noiembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Balanță se preocupă de imaginea pe care și-au creat-o în fața celorlalți.

Citește și: Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie 2018. Gemenii pot începe o relație

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec pot face scurte deplasări pentru a-și rezolva probleme personale, însă sunt sfătuiți să fie atenți la drum. Nativii dau dovadă de o bună capacitate de comunicare și ar putea prin dialog să-și dizolve niște incertitudini și să obțină niște răspunsuri mult așteptate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează să nu vorbească mai mult decât trebuie. Fără să-și dea seama, pot dezvălui secrete și informații confidențiale.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur sunt tulburați de amintiri și încearcă să-și reevalueze o situație din trecut. Nativii se frământă și au regrete în legătură cu o decizie luată de curând sau cu o atitudine avută față de o etapă din viața lor. Stare fizică bună, însă fără energie. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le accentuează niște griji legate de bani, însă demersurile întreprinse acum în zona financiară pot avea rezultate favorabile ulterior.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni trec printr-o etapă foarte bună, favorabilă din punct de vedere psihic. Nativii vor fi veseli, bine dispuși, glumeți și vor simți nevoia să se înconjoare de persoanele dragi, să poarte dialoguri oneste, calde, cu sufletul deschis. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să-și pună calitățile oratorice în evidență și să primească aprecieri.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac nu se simt chiar în apele lor. Nativii pot fi confuzi, ușor irascibili și fără chef de dialog și socializare. Nevoia de introspecție este în continuare acută și se poate manifesta inclusiv prin stări depresive însoțite de regrete și nemulțumiri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere acestora să aibă curaj să ia decizii și să-și exprime cu încredere sentimentele.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu au chef de distracție și de petrecere a timpului într-un mod plăcut. Nativii ies cu prietenii, organizează evenimente și petreceri, fac cadouri și manifestă o stare de bună dispoziție molipsitoare. Vor fi, fără îndoială, în centrul atenției și se vor bucura de aprecieri. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia de a purta daloguri constructive și de a rezolva mici probleme avute.

Citește și: Horoscop săptămânal 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Vărsătorii pot încheia o relație

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară pot fi intens comentați de cei din jur, cu alte cuvinte, “pot intra în gura lumii”. Nativii pot fi bârfiți, pot fi ținta unor comentarii mai puțin plăcute, iar aspectul se conturează cu atât mai mult pentru cei care dețin funcții publice sau sunt persoane publice. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează asupra unor secrete și dezvăluiri din viața privată care pot ieși la suprafață.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de imaginea pe care și-au creat-o în fața celorlalți. Nativii vor să retușeze amănunte care nu le sunt pe plac și vor să se expună într-o lumină nouă. Nu este vorba neapărat de nevoia de schimbare fizică, cât este vorba de modelarea unor principii de viață cu care nu mai rezonează. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să aibă grijă la drum, dacă pleacă în călătorii.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să poarte dialoguri legate de zona financiară, însă nu de salariu, ci de mai degrabă de bunuri materiale în posesia cărora ar trebui să intre. Poate fi vorba de o moștenire, de un partaj pe care nativii îl negociază la sânge. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să se mențină pe poziții, să nu cedeze și pe cât posibil să aibă răbdare și să nu semneze nimic până la finele lunii, cât timp Mercur, planeta negocierilor, este retrogradă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de dialoguri interesante cu persoanele cu care intră în contact și pot afla multe informații care să le fie de folos pe viitor. Nativii pot lega noi parteneriate, chiar dacă deocamdată doar la nivel verbal. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește pe aceștia să petreacă mai mult timp cu persoana iubită și să caute să-și consolideze relația.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn ar putea întâmpina probleme majore privind legalitatea unor acte, a unor documente oficiale care să le ateste un drept. Pe de altă parte, poate fi vorba de răstălmăcirea unor vorbe oficiale sau de niște erori majore în calcule. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să analizeze cu atenție cifrele și datele și să nu facă plăți la întâmplare.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2018

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător ar putea întâmpina dificultăți în cazul în care și-au programat o călătorie, o excursie și sunt sfătuiți să verifice toate detaliile aferente. Pe de altă parte, nativii care țin cu orice preț să-și expună talentul în zona artistică, ar putea trăi o mare dezamăgire și sunt sfătuiți să nu încerce cu orice preț să iasă în evidență. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazii numeroase de flirt și aventură, dar îi sfătuiește să nu pună prea multe sentimente.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești vor deveni ușor irascibili în relația cu membrii familiei. Posibil ca nativii să-și încalce o promisiune făcută celor dragi. În unele cazuri, poate fi vorba de amânarea unei reparații în locuință. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce dialoguri obositoare cu cei din jur, fără sens și fără noimă, care să-i epuizeze.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de...
Noi dezvăluiri bombă! Generalii Coldea și Dumbravă cereau 720 de mii de euro pentru a-i optimiza sentința lui Hideg
Noi dezvăluiri bombă! Generalii Coldea și Dumbravă cereau 720 de mii de euro pentru a-i...
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...