Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2028. Lună Plină în zodia Leu

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2028. Lună Plină în zodia Leu

De: Madalina Manole 27/01/2021 | 22:45
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2028. Lună Plină în zodia Leu

Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2028, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscopul zilnic pentru 28 ianuarie 2028 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 ianuarie 2028 spune că nativii din zodia Leu vor avea parte de o Lună Nouă formată în zodia lor.
Luna Plină din Leu se petrece pe axa iubirii și reprezintă un moment deosebit de impactant în viața sentimentală. Vorbește despre nevoia de a ne iubi pe noi înșine, dar și despre nevoia de a-i iubi pe ceilalți într-un mod necondiționat.

Totodată, Venus, planeta iubirii, și Pluto, planeta transformărilor, se întâlnesc la grad perfect în zodia Capricorn și susțin puternic aspectele lunației. Este o perioadă bună să iertăm, să ne regenerăm emoțional, să reînviem o relație sau să o încheiem definitiv. Magnetismul și pasiunea sunt la cote înalte.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de Luna Plină întocmai în sectorul iubirii. Acesta spect va aduce schimbări remarcabile în viața lor sentimentală. O relație toxică, ascunsă, se poate încheia, în timp ce în cazul altor nativi pot apărea împăcări și o reînviere a unei relații. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce culegerea roadelor unui proiect creativ, dar și ocazia de a-și schimba relația cu copiii sau de a deveni părinți, aspect care se va putea petrece începând de astăzi timp de jumătate de an înainte.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia odată cu această Lună Plină din Leu să facă schimbări importante în casă, legate de locuință și familie. Unii nativi îți pot cumpăra o casă, alții își pot schimba domiciliul, pot renova locuința sau se pot muta, posibil chiar cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce vești despre familie. Poate află că familia se mărește.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de fel și fel de informații neașteptate, pot purta dialoguri neprevăzute, pot negocia contracte și tensiunile financiare nu sunt excluse. Unii nativi culege roadele financiare ale unui contract Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atarge atenția că pot avea parte de dialoguri importante în cuplu, în unele cazuri esențiale pentru viitorul relației.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Plină în sectorul financiar și nativii pot culege niște roade în acest sens, însă momentul poate aduce și încheieri. Dacă unii pierd o sursă de venit, alții pleacă la un loc de muncă mai bine plătit sau renegociază aspru salarizarea. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce momente intense în viața de cuplu, ocazia împăcării cu partenerul și a regenerării relației.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Plină întocmai în semnul lor. Pentru nativi se anunță schimbări memorabile care vin cu noi începuturi, atât în viața personală, în relația de cuplu, cât și în viața profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce tensiuni profesionale, dar și ocazia de a-și atinge niște obiective profesionale.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți ca la această Luna Plină din Leu să fie mai atenți la sănătatea lor. Este posibil ca afecțiuni mai vechi care nu au fost tratate corespunzător să se manifeste acum, dar și cele cronice să devină mai apăsătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că secrete pot fi dezvăluite, situații din trecut pot ieși acum la suprafață.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Plină în sectorul prietenilor și este posibil pe de o parte ca unele relații să se încheie, în schimb pe de altă parte unele relații pot trece la alt nivel. De la prietenie la iubire poate fi un singur pas. Unii nativi pot primi sprijin din partea unei persoane din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a culege roadele unui proiect în care sunt implicați.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot culege roadele unui context profesional, aspect care poate însemna o avansare în carieră, atingerea unui obiectiv, o nouă funcție sau trecerea la alt nivel. Unii nativi pot schimba direcția profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să nu se lase conduși de dorințele părinților legate de viața lor profesională. Zi intensă în cuplu.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia în urma unor situații și evenimente petrceute acum să-și schimbe niște principii de viață, niște convingeri și sisteme de valori. Nativii pot obține o diplomă sau se pot folosi de un atestat avut. Posibile vești neașteptate, dialoguri sau declarații suprinzătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie mai atenți la deplasări, mai prudenți în călătoriile pe distanțe lungi.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot profita de această Lună Plină din eu pentru a încheia o relație toxică, o relație ascunsă sau bazată pe interese materiale. Totodată, nativii pot schimba raportarea la finanțele partenerului de viață, pot apărea discuțiipe tema bunurilor în comun. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce multor nativi o nevoie mai mare de a-și câștiga banii în mod diferit.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Plină în sectorul relațiilor și poate aduce încheierea unei relații care nu mai funcționează de multă vreme și pe care nativii nu au avut până acum curajul să o încheie. De asemenea, este probabil să apară tensiuni cu colaboratorii și asociații și să se încheie contracte profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să facă tot posibilul pentru a menține echilibrul între ei și cei din jur.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Plină în sectorul muncii și sănătății. Nativii s-ar putea să renunțe la un loc de muncă, să piardă un job sau să facă schimbări profesionale majore ca urmare a stresului de la locul de muncă. Pe de altă parte, impactul major al lunației va fi în zona sănătății, unde nativii trebuie să facă unele schimbări importante de stil de viață. În caz contrar pot avea surpriza că nu-și mai pot îndeplini sarcinile cotidiene. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă odihnă.

Parteneri
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...
Cel mai negru coșmar pe care l-ar trăi România. Un celebru economist a spus ce urmează: E doar începutul
Cel mai negru coșmar pe care l-ar trăi România. Un celebru economist a spus ce...
Diana Șoșoacă, amenințări halucinante după revenire. Pe cine acuză
Diana Șoșoacă, amenințări halucinante după revenire. Pe cine acuză
FOTO, Oana Zăvoranu, la 16 ani! Cum putea să arate vedeta TV când era doar o adolescentă
FOTO, Oana Zăvoranu, la 16 ani! Cum putea să arate vedeta TV când era doar...
BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu 19 ANI MAI MARE: ”Amândoi eram singuri”
BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu...
Doi soţi din Haţeg au scăpat de un credit de 300.000 de euro fără să achite nicio rată. Au rămas atât cu banii, cât şi cu casa cumparata din ei. Cum îşi iau ţepe băncile
Doi soţi din Haţeg au scăpat de un credit de 300.000 de euro fără să...
Bărbatul celebru care A DIVORȚAT pentru Anamaria Prodan. Vedeta a recunoscut tot: „Da, i-am despărţit!” Lovitura dată în doar 4 zile
Bărbatul celebru care A DIVORȚAT pentru Anamaria Prodan. Vedeta a recunoscut tot: „Da, i-am despărţit!”...
S-a aflat tot adevărul. De ce președintele României, Klaus Iohannis și Carmen nu au copii
S-a aflat tot adevărul. De ce președintele României, Klaus Iohannis și Carmen nu au copii
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni la normalitate
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni...
Există şase forme de coronavirus, printre care una fără tuse. Care sunt simptomele
Există şase forme de coronavirus, printre care una fără tuse. Care sunt simptomele
Întrebuințările ciudate ale Coca Cola. La ce mai poți să folosești celebra băutură răcoritoare
Întrebuințările ciudate ale Coca Cola. La ce mai poți să folosești celebra băutură răcoritoare
Mesajul emoţionant scris de fiica inspectorului DSP Gorj, mort în timpul transferului:
Mesajul emoţionant scris de fiica inspectorului DSP Gorj, mort în timpul transferului: "Doare, tati, doare...
Suma colosală care a fost pusă pe masă pentru interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry
Suma colosală care a fost pusă pe masă pentru interviul cu Meghan Markle și Prințul...
Azi noapte s-a schimbat TOT! Horoscop complet Minerva pentru saptamana….
Azi noapte s-a schimbat TOT! Horoscop complet Minerva pentru saptamana….
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
Bătrânica din imagine a fost acum 30 de ani cea mai dorită femeie. Viața grea cu bărbații, drogurile și alcoolul au desfigurat-o. Nici tu nu o recunoști
Bătrânica din imagine a fost acum 30 de ani cea mai dorită femeie. Viața grea...
Trageri duble la loto 7 martie 2021! Suplimentare pentru toți jucătorii Loteriei
Trageri duble la loto 7 martie 2021! Suplimentare pentru toți jucătorii Loteriei
Lucrurile pot scăpa de sub CONTROL! Valeriu Gheorghiță, avertisment cumplit: Deja vedem ce se întâmplă
Lucrurile pot scăpa de sub CONTROL! Valeriu Gheorghiță, avertisment cumplit: Deja vedem ce se întâmplă
Apare un nou partid în România!? Dezvăluirea făcută de Adrian Năstase
Apare un nou partid în România!? Dezvăluirea făcută de Adrian Năstase
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni la normalitate
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni...
Miliardarul Elon Musk are o veste terifiantă pentru noi: Iată cine este, de fapt, „Dumnezeul” oamenilor
Miliardarul Elon Musk are o veste terifiantă pentru noi: Iată cine este, de fapt, „Dumnezeul”...
Horoscop 8 martie 2021. Zodia care se bucură de Ziua Femeii
Horoscop 8 martie 2021. Zodia care se bucură de Ziua Femeii
S-a decis: Restaurantele, teatrele, sălile de jocuri din Capitală se închid la interior. Lista completă a restricţiilor DOCUMENT
S-a decis: Restaurantele, teatrele, sălile de jocuri din Capitală se închid la interior. Lista completă...
Un tânăr din Vâlcea a găsit o comoară în pământ. Ce decizie a luat băiatul la scurt timp după descoperire
Un tânăr din Vâlcea a găsit o comoară în pământ. Ce decizie a luat băiatul...
EXCLUSIV! Gina Pistol naște săptămâna asta! Bagajul e la ușă, bebe e pe drum iar Smiley dă din casă: ”În sarcină, a avut poftă de...”
EXCLUSIV! Gina Pistol naște săptămâna asta! Bagajul e la ușă, bebe e pe drum iar...
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit: s-a culcat cu 7 bărbaţi diferiţi, în 7 zile consecutive
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
FOTO, Adda, imagini fără perdea! Cum arată acum trupul ei
FOTO, Adda, imagini fără perdea! Cum arată acum trupul ei
Pur și simplu halucinant! Suma uriașă care s-a plătit pentru interviul așteptat de toata planeta cu Meghan și Harry
Pur și simplu halucinant! Suma uriașă care s-a plătit pentru interviul așteptat de toata planeta...
„Fără griji și cu mulți bani, ca la 39 de ani
„Fără griji și cu mulți bani, ca la 39 de ani"! Cât de sexy a...
Eliminare neașteptată la Survivor România 2021! Cine a părăsit competiția? Votul publicului a făcut diferența și de această dată!
Eliminare neașteptată la Survivor România 2021! Cine a părăsit competiția? Votul publicului a făcut diferența...
O nouă durere de cap pentru Marea Britanie: cel mai amplu exod al forţei de muncă străine de la cel de-al doilea război mondial
O nouă durere de cap pentru Marea Britanie: cel mai amplu exod al forţei de...
Românii fac bani din piatră seacă. Cum au transformat doi tineri din Cluj o bacterie într-un business de succes
Românii fac bani din piatră seacă. Cum au transformat doi tineri din Cluj o bacterie...
George și Mădălina au părăsit Puterea dragostei! Ce concurenți au fost devastați de veste
George și Mădălina au părăsit Puterea dragostei! Ce concurenți au fost devastați de veste
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
Închisoare pentru modificarea kilometrajului la mașini! Ce riscă samsarii
Închisoare pentru modificarea kilometrajului la mașini! Ce riscă samsarii
Campania de primăvară la ANAF: Zeci de mașini în stare perfectă, scoase la licitație
Campania de primăvară la ANAF: Zeci de mașini în stare perfectă, scoase la licitație
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...