Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2018. Racii se redescoperă

Publicat: 04/11/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2018. Racii se redescoperă

Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 noiembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 noiembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Rac caută să-și redescopere rădăcinile și identitatea.

Citește și: Horoscop săptămânal 5 – 11 noiembrie 2018. Săgetătorii sunt vedetele săptămânii

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec trebuie să aibă grijă la modul în care-și expun punctul de vedere. Nativii pot fi incisivi, pot agresa prin cuvinte și se pot lăsa ușor pradă provocărilor. Nu este momentul să se negocieze parteneriate, colaborări și contracte. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează asupra posibilității de a încheia o relație, iar tema divorțului poate fi abordată în mariajele unde lucrurile nu mai funcționează.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de situații neplăcute la locul de muncă, discuții în contradictoriu cu colegii, sarcini acaparante și responsabilități pe care nu și le doresc. Sunt sfătuiți să-și facă un program strict, dar rațional și să-l respecte pas cu pas. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează asupra unor afecțiuni mai vechi care pot reveni în actualitate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni pot fi ușor confuzi cu privire la relația cu persoana iubită. Nu neapărat în privința sentimentelor, cât în privința atitudinii pe care aceasta o are față de nativi. Unele întrebări nu vor primi răspuns sau răspunsul va fi nemulțumitor. În continuare, relație bună, solidă cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește pe nativi să se dedice mai mult unei pasiuni, unui hobby care să le ofere mulțumire și echilibru.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac simt nevoia să petreacă mai mult timp cu membrii familiei. Nu este exclus să viziteze persoane dragi pe care nu le-au mai văzut de multă vreme sau să plece în deplasări scurte la rude aflate în afara localității. Emoțiile din această zonă vor fi copleșitoare și înălțătoare, mai ales pentru nativii care-și caută redescoperirea identității. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce schimbări legate de locuință.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu au parte de întâlniri și discuții importante cu prietenii, cunoștințele și, la modul general, cu persoanele din anturaj. Cu toate că vor primi informații relevante pentru rezolvarea unei situații cu care se confruntă, nativii nu trebuie să se lase pe deplin convinși de ceea ce aud. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le sugerează mai multă atenție la cei din jur și detașarea de persoanele invidioase care pot să le pună bețe în roate.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară pot primi mici atenții, sume de bani, bunuri materiale, bonusuri de la locul de muncă și ar trebui să nu se avânte în cheltuieli, ci să-i pună deoparte. Nativii pot trece de la o stare la alta, de la o extremă la alta, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie mai discreți, mai liniștiți, chiar mai retrași și să evite discuțiile în contradictoriu cu colegii de muncă sau partenerii de afaceri.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2018

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță sunt mai emotivi decât de obicei și pun la suflet tot ceea ce aud, chiar dacă cuvintele nu le sunt adresate lor în mod direct. Nativii au toane, trec prin stări de liniște combinate cu stari de irascibilitate și pare că nimic nu este pe placul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe nativi să nu se implice în activități noi, solicitante.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion nu se simt în apele lor și nu este exclus ca afecțiuni mai vechi să-și facă simțite simptomele. Sunt favorizate insomniile provocate de gânduri și neliniști și epuizarea psihică își poate spune cuvântul. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să caute liniștea, să se relaxeze în locuri dragi și să mediteze la contextul care-i nemulțumește în prezent. Este recomandat să-și ia chiar o minivacanță.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător intră în dialoguri contradictorii cu cei din jurul lor, în special vizați fiind prietenii care nu le împărtășesc aceleași viziuni despre viață sau despre o situație anume. Dorința nativilor de a-i convinge pe ceilalți nu va crea decât nervi și tensiune. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să renunțe pentru moment la niște planuri avute împreună cu cei din anturaj și să caute să se pună în acord întâi cu ei înșiși.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn pot intra în conflicte serioase cu superiorii sau cu reprezentanți ai instituțiilor statului și efectele să fie resimțite pe termen lung. Nu este recomandat să se ia decizii profesionale acum, mai ales că acest context astrologic nu este absolut deloc benefic pentru carieră, imagine și statut. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să evite discursurile în public și preluarea inițiativei în ședințe, reuniuni de la locul de muncă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător sunt tentați să plece într-o călătorie pentru a se îndepărta pe moment de o situație care-i deranjează și care vine din zona profesională sau sentimentală. O serie de nativi se vor înscrie la cursuri de pregătire profesională desfășurate la distanță de domiciliu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu se implice în proiecte noi decât dacă sunt stăpâni pe situație, au experiență și știu că pot face față.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să fie nemulțumiți de acțiunile colaboratorilor sau partenerilor de afaceri și chiar ar putea fi păgubiți de pe urma acestora. O serie de nativi pot plăti sume de bani pentru a rezolva o chestiune care nu-i privește în mod direct, dar care ar putea avea impact negativ asupra lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să cheltuie responsabil și îi atenționează asupa unor conflicte majore cauzate de dezechilibrele, fluctuațiile financiare.